آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم ٬ آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم ٬ و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم . . . |
به كسي عشق بورز كه لايق عشق باشه ، نه كسي كه تشنه ي عشقه
چون كسي كه نشته است يه روزي سيراب ميشه . . . |
پیری مانع از عشق نیست . اما عشق تا حدی مانع از پیریست
|
زندگي قصه مرد يخ فروشي است که از او پرسيدند : فروختي ؟ گفت : نخريدند تمام شد
|
داني که چرا خدا تو را داده دو دست. من معتقدم که اندر ان رازي است.. يک دست به کار خويشتن پردازي. و با دست دگر ز ديگران گيري دست...
|
زندگي ماچكيده سه اصل است: خنده هايي كه محومي شود، اشك هاي كه خشك مي شوندوياد وخاطره هايي كه مي مانند وهرگزفراموش نمي شوند.
|
ترس از مرگ نا رواست ، زيرا تا آن هنگام که من هستم ، مرگ نيست ، و آنگاه که مرگ هست ، من نيستم ، ترس از چيزي که با آن روبرو نميشوم نابجاست . . . |
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، در دیگری باز میشود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم میدوزیمکه درهای باز را نمیبینیم
|
ناکامی یعنی تاخیر ٫ نه شکست ... مسیر انحرافی موقت است ٬ نه کوچه بن بست . . .
|
دنيا دو روز است يک روز با تو يک روز بر عليه تو ........... روزي که با تو ست مغرور نشو .... روزي که بر عليه توست مأيوس نشو
|
اکنون ساعت 11:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |