پدرم کارگر بود
مرد با ایمانی که هر بار نماز می خواند خدا از دست هایش خجالت می کشید ! . . . سابیر هاکا |
کاش در دست من آن زلف پریشان بودی
یا در آینه دل جلوه جانان بودی تا سحر بر سر سجاده چو مستان عشقی خارج از دین و به کیش می پرستان بودی |
گر چه دورم ز رخت یاد تو در جانم هست
چشم زیبای تو و فکر پریشانم هست عشقی از خاطر غمدیده ما یاد نکرد یاد گر نیست ولی دیده گریانم هست |
دعای باغ
ایاک نعبد است زمستان دعای باغ در نوبهار گوید ایاک نستعین ایاک نعبد , آنک به دریوزه آمدم بگشا در طرب , مگذارم دگر حزین ایاک نستعین , که ز پری میوه ها اشکسته میشوم , نگهم دار ای معین مولانا |
نقل قول:
|
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...32j3php19h.jpg
دیشب آن قدر باران آمد که اکر بگویم یاد تو نبودم باران با من قهر میکند آن قدر از پنجره بیرون را نگاه کردم که اگر بگویم منتظر تو نبودم پنجره با من قهر میکند آن قدر دلتنگ خوابیدم که اگر بگویم خواب تو را ندیدم خوابت هم مرا ترک میگوید |
زندگی حکمت اوست
زندگی دفتری از خاطره هاست چند برگی را تو ورق خواهی زد مابقی را قسمت |
نباشم گر در این محفل ، چه غم ، دیوانه ای کمتر خوش آن روزی ز خاطر ها روم ، افسانه ای کمتر بگو برق بلاخیزی بسوزد خرمن عمرم بگرد شمع هستی ، بی خبر پروانه ای کمتر تو ای تیر قضا ، صیدی ز من بهتر کجا جویی به کنج این قفس مرغ ِ نچیده دانه ای کمتر چه خواهد شد نباشد گر چو من مرغ سخنگویی نوایی کم ، غمی کم ، ناله ی مستانه ای کمتر ز جمع خود برانیدم که همدردی نمی بینم میانِ آشنایانِ جهان ، بیگانه ای کمتر چه حاصل زین همه شور و نوای عاشقی ای دل نداری تاب مستی جانِ من ، پیمانه ای کمتر چو مستی بخش گفتاری ندارم ، دم فروبستم سبو بشکسته ای در گوشه ی میخانه ای کمتر معینی کرمانشاهی |
به پندار تو
به پندار تو: جهانم زیباست! جامه ام دیباست! دیده ام بیناست! زیانم گویاست! قفسم طلاست! به این ارزد كه دلم تنهاست؟ رحیم معینی كرمانشاهی |
راز دل
آسوده دلان را غم شوریده سران نیست این طایفه را غصه رنج دگران نیست راز دل ما، پیش کسی باز مگویید هر بی بصری، با خبر از بی خبران نیست غافل منشینید ز تیمار دل ریش این شیوه پسندیده صاحبنظران نیست ای همسفران، باری اگر هست ببندید این خانه اقامتگه ما رهگذران نیست ما خسته دلان، از بر احباب چو رفتیم چشمی ز پی قافله ما، نگران نیست ای بی ثمران سرو شما سبز بمانید مقبول بجز سرکشی بی هنران نیست در بزم هنر اهل سیاست چه نشینند میخانه دگر جایگه، فتنه گران نیست معینی کرمانشاهی |
اکنون ساعت 09:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |