پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

esygolden 10-25-2010 02:46 PM

ای بابا خر و پف که چیزی نیست فرانک.ما یه فامیل پیر داریم امروز اومده بود خونه ما.باور کن نمیدونی چقدر حرف زد.من که خودم مخم همگ کرد.اما اون یه ذره هم خسته نشد.باور کن وقتی رفت با کله افتادم روی متکی از بس سرم درد میکرد.ولی در کل مهمون حبیب خداست{جشن پتو}

مهبا 10-25-2010 02:51 PM

سلام بر همگی

اول به مافی عزیز خوش آمد میگم و خوشحالم که به جمع ما آمدی.

دوم اینکه امیدوارم مهمانهای آبجی فرانک رفته باشند و راحت شده باشه الان

هم حالش خوبه خوب باشه .

سوم اینکه هنوز که خیلی ها غایبند و خبری ازشان نیست پس کجایید شما ها

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باران گیان هایده کوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همیشه خوش بیون بنیشید و شاد

آناهیتا الهه آبها 10-25-2010 08:13 PM

سلام :53:
خیر مقدم به دوست تازه وارد جناب مافی کرمانشاهی:53::53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط esygolden (پست 191877)
اناهیتا خانوم امتحان خوش بگذره.خدایی الگوریتم اخرشه.من که خودم عاشق برنامه نویسیم.حیف که درسای خودم این ترم سنگینه وگرنه حتما برنامه نویسی رو کلاس میرفتم.دوستان باز هم ازتون خواهش میکنم تاپیک رو تخصصی نکنید.اگه دوست دارید در مورد ادبیات کرمانشاه بحث کنید یه تاپیک دیگه بزنید.حالا اگه من یه چیز بی مورد مینوشتم فورا اقا کورو ش میومد حذف میکرد.هر سخن مکانی دارد:53:

آقا اسی شما که اینقدر الگوریتم دوست داری بیا هم خودت یه کیفی کن هم خیرت به مه برسه هم ای استادمان خوشحال بشه که دانشجوش اینقدر فعاله یه الگوریتم بهمان داده گفته بحلینش اگه آمادگی داری شروع کنیم؟:dخدا ای همشهری های گل ازمان نگیره فدای همتان بشم:53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرانک (پست 192128)
نه براگه م از ای خورا نی
اینا اول خور و پف میکنن بعد میخاون
نزدیک صب چشام سنگین شد رفتم چرتی بزنم
یکیشان موبالشه بری نماز صب کوک کرده بود زنگشم اذان صبه
پنج دور اذان گوش دادم تا بیدار شدنماز خواندو دیگه دیرمم شده بود
اگه دیگه فرانک کاربر بسیار خوبتانه ندیدین بدانین مهماناش امشبم نرفتن و مرحوم شده
سر ازم توچاندن برم فکر نهارشان

فرانک خانوم از مهمان داری خسته نوید:)
خدا نکنه ایشالله همیشه سرزنده باشین سایه تان رو سر ما و بچه های عزیزتان باشه

اگه ای مهمانای ما رو داشتین چکار میکردین نمیان نمیان نمیان وقتی میان ایل و تباری میان حالا ای هیچ سفارشاتشان دیه یه پروژه اس پنجاه کیلو ترخینه بری او سی کیلو شلم بری ای یکی ده کیلو رون خومانی بری اویکی خدا هاوار تو ای فصل اینا از کجا بیاریم آخه تا تهیه نکنی که نمیرن :d
یه چیزی یادم آمد کسی میدانه کما کنیده یعنی چه؟ای اصطلاح تو خیل خاندان ما خیلی کاربرد داره خواستم بینم شما هم دارین یا نه؟

دانه کولانه 10-25-2010 11:19 PM

به مدت چند روز نمایشگاه بین المللی شیمی در دانشگاه رازی برگزار میشه
رازیه و شیمیش
اقا گردنمون کلفته توی شیمی کسی دعوا داره ؟ :d

یه سری کلاسای اموزش کاریکاتور اقای دوست محمد که چندی پیش باهاش مصاحبه کردیم و در سایت موجوده برگزار میشه

و خوشحالیم که مطالب سایت ما و مباحث خوب دوستان توسط این طرف اون طرف خونده میشه و مورد بررسی قرار میگیره
خوشحالیم که تونسته باشیم با حرفهامون کمکی کرده باشیم :

http://p30city.net/showthread.php?p=192255#post192255

باران.ف 10-26-2010 12:01 AM

سلام مهبا گیان وبچه های عزیز سایت که یه احوالی (غیر از مهبا) از ما نمیگیرین...
بحث های جالبی داریم .من همه رو خط به خط می خوانم ولذت میبرم اما ترجیح میدم وقتی حرفی برای گفتن داشته باشم پست بزنم(البته نه که فکر بکنین تو زندگی عادی هم ایجوریم وکم حرف...این از نوادر است)
اما در مورد زبان کرمانشاهی یا کردی خوب اشتباه خانواده ها باعث شده ما از زبانمان دور بشیم
کورش میدانه که مادر من زبانش اورامی است شاید اگه اغراق نباشه جز اصیل ترین زبان ها باشه اما دریغ از این که من نوعی بتانم یه جمله کامل رو ادا کنم..ویا حتی کردی کرمانشاهی پدرم رو حرف بزنم..
دقیقا مشکل مافی ..قبل از بدنیا امدن من خانواده ام در تهران زندگی میکردند و چون در آنجا مجبور بودند با خواهر وبرادر بزرگترم فارسی صحبت کنند به ما هم که در کرمانشاه زندگی کردیم منتقل شد..وهمین شد که دیگه الکن شدیم اگه بخوایم هر کردی حرف بزنیم مسخره میشیم...شای 10 12 سال پیش بود رفته بودم سنندج ..رفتم لچک برای لباس محلی بخرم با همین زبان کرمانشاهی گفتم آقا اون لچک رو میخوام گفت خانم اگه فارسی لچک برای چته اگه کوردی چرا کردی حرف نمیزنی و من شرمنده شدم چون جوابی نداشتم
بگم کردم اما بلد نیستم حرف بزنم ...خوب الان دقیقا همین وضعیت برای بچه هامان هم پیش میاد...

maafi_kermanshahani 10-26-2010 03:24 AM

سلام

فره سوپاس له هه مه ی دوسانی خوشه ویس

مرسی و تشکر از همتان

آخی .... چه نی خاسه ،
حداقل روی صفحه ی کاغذ ( اینترنت) یک کمی کردی و کرمانشاهی بشنوم :)

دلم باز شد .... هه ی ی ی ی .... نمه زانین چه نی خاس و خو ه ش و باشم.

راجع به زبان کردی و مشکلاتی که تو این زمینه دامن گیر کرماشانی هاس، کلی حرف دارم و .. کلی هم روش رفتم فکر کردم ( سالها) و کلی هم ( شاید ) به نتایجی دست یافتم ....

که: ئیسه که م که م به ریتان ایشم.

خیلی حال میکنم و خوشم میاد ... این تیکه کلامها و اصطلاحات کرمانشاهی رو می نویسید و منم میخوانم ....
به ری مه ای جا یه کلاسه اموزش زووانی کرماشانیه !

( شاگرد خوبی هستم یا نه؟ ) :p

دمدان گه رم

تا بعد خدانگهدار .... خوا حافز

esygolden 10-26-2010 07:29 AM

اناهیتا خانوم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم:oاقا کورو ش من در زمینه شیمی دعوا دارم.مثل اینکه یادت رفته مسابقات کیمکار رو دانشگاه ما اول شد:cool:

دانه کولانه 10-26-2010 10:42 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط esygolden (پست 192302)
اناهیتا خانوم اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم:oاقا کورو ش من در زمینه شیمی دعوا دارم.مثل اینکه یادت رفته مسابقات کیمکار رو دانشگاه ما اول شد:cool:

مخلصیم
همه کسم کرماشان خو همه ش یکیه نفس کش از کرماشان نخواستم :d
ولی خو ما توی مسابقات رباتیک جهانی سال 2000 یا 2002 تیم دانشگاه رازی خوش درخشید
تیم حسین ملکوتی که با دکتر امیر رجب زاده ابر مرد سخت افزار ما رفته بودند
و دانشگاه های معتبر دنیا دیگه به این استاد ارزشمند ما پیله کردند که اونجا تدریس کنه اما ایشون برگشت کرمانشاه.
اگه میگم شیمی منظور این نیست رشته های دیگه ای قوی نیستن
اکثر گروه های دانشکده علوم مثل امار شیمی و ... خیلی گردن کلفتن
توی گروه کامپیوتر ما هم کسایی هستند که کارنامه طولانی ای دارند از درخشش ها
اما به طور کلی کرمانشاه شیمیش فوق العاده س
تنها از نظر علمی و سطح سواد اساتید و دانشجویان نه
بلکه از نظر مقاله نویسی و چاپ کتاب و مقاله و همایش و مسابقات و ...
گروه کامپیوتر اگر قوی باشه به خاطر استاداشه والا دانشجواش که ما باشیم به طور کلی کم سواد تریم
اما مثلا بچه های شیمی خودشون یه پا استادن ...
به هر حال ما به گروه شیمیمون افتخار میکنیم.

پرفسور شمسی پور دانشمندی از کرمانشاه - پی سی سیتی

esygolden 10-26-2010 11:00 AM

بله کوروش جان حرفتو قبول دارم.من خودم شیمی (پتروشیمی )میخونم و دانشگاه رازی همه جا زبان زده.

SonBol 10-27-2010 12:52 PM

ما که زبان شما را بلد نیستیم گیان ها:d:53:
اما آمدیم شما نبودید{پپوله}

اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.