یاد گرفتم که : 1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند. 2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند . 3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود . 4. تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم |
باید دنبال شادی ها گشت ولی غمها خودشان ما را پیدا می کنند " . فردریش نیچه |
مهر در واژه ها اعتماد می افریند مهر در خیال ژرفا می افریند مهر در احساس عشق می افریند لائوتسه |
هيچگاه کسي رو نا اميد نکن چون ممکنه اميد تنها چيزي باشه که اون داره |
بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگزبه اونخواهي رسيد |
|
خداوند اميد شجاعان است، نه بهانه ي ترسوها
|
حاصل ضرب توانایی در ادعا همیشه یك عدد ثابت است هرقدر توانایی بیشتر باشد، ادعا كمتر است، و هر قدر ادعا بیشتر ، توانایی كمتر . (( فرانس فانتال )) |
خوشبختی عطری است كه وقتی آن را بر دیگران می پاشی چند قطره از آن بر تو نیز خواهد پاشید ( امرسون ) |
وقتی دلم هوس جنگلی سبز دارد چاره ام چیست جز آنکه خود جوانه زنم ؟ {پپوله} |
اکنون ساعت 04:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |