پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

bigbang 08-14-2014 11:30 PM

گاهی میان اون چیزی که اتفاق می افته با اون چیزی که بازگو میشه تفاوت هست ، این تقصیر ما آدمها نیست ، این مربوط به زاویه دید و نوع نگاهمون هست
من خیلی سعی کردم کارم تو سپاه درست شه ولی به خاطر فکر مشغولم ، فراموش کردم برگه اعزامم رو زود بدم به خاطر این که سال قبلش فوق لیسانس شرکت نکردم
تا از یک سال معافیت تحصیلیم بیخود سپری نشه ، خودم تزم این بود بزار یکبار برای همیشه سربازی برم و تموم شه ، متها الان غیبت کارم رو خراب کرده نه میتونم اعزامم رو تمدید کنم و نه این که انتقال کد بگیرم تا یک جای نزدیکتر برم سربازی ، اینها به خاطر غیبت هست ،و حالا پیش اومده تمام راه های ممکن رو امتحان کردم ولی وقتی به یک نقطه ای میرسی میبینی فایده ای نداره آدم بیشتر خودش رو کوچیک میکنه
حاضر نیستم عزت نفسم رو به خاطر یک خدمت سربازی ببرم زیر سوال ، به احتمال زیاد همون ارتش حتمی هست ، تو مملکت ما با تموم کردن سربازی بسیاری از فرصت ها برات ایجاد باز میشه ! مثل این بازی ها هستند اگر تو بهترین حالت ببری یک مرحله به عنوان bonus باز میشه ، سربازی هم مرحله ای هست که بعد از طی اون گرفتن گذرنامه ، گرفتن کار و ازدواج و بسیاری مسائل دیگه میتونه محقق بشه
عععععععههههههه میخوام صحبت کنم ولی این سربازیه هی میاد تو ذهنم وقتی یک چیزی ذهنم رو مشغول میکنه نمیتونم جلوشو بگیرم
فعلاً همین رو مینویسم تا ببینم بعداً چی پیش میاد ! باز دوباره بیام بنویسم

ترنم 08-15-2014 02:18 AM

عهههههههههههههههه

این پسرا سایت بیان برین سربازی
به جای شما ما کچل شدیم:d:d

ترنم 08-22-2014 03:48 AM

نکاتی کوچک در زندگی که آنها را فراموش کرده ایم

نکاتی کوچک در زندگی که آنها را فراموش کرده ایم
http://www.persiangroupbax.com/image...17/nokat/1.jpg

زندگی همان اندازه که از اتفاقات بزرگ تشکیل شده ، نکته های کوچک هم دارد. نکته هایی که شاید همه ما آنها را بدانیم اما خوب، گاهی فراموش می کنیم. سرشاری زندگی از همین نکات کوچک است که گاهی پیش درآمد اتفاقات بزرگ و سرنوشت ساز می شوند. آنها را جدی بگیرید، هر ماه ،هر هفته یکی از این نکات را روی آینه بنویسید تا هر روز ببینید و فراموش نکنید. برای یکدیگر تعریف کنید تا برای دوستانتان هم یادآوری شود.

1 - وقتی به شدت عصبانی شدی دستهایت را در جیبهایت بگذار.

2 - یادت باشد بهترین رابطه میان تو و همسرت زمانی است که میزان عشق و علاقه تان به هم بیش از میزان نیازتان به یکدیگر باشد.

3 - مهم نیست چه سنی داری هنگام سلام کردن مادرت را در آغوش بگیر.

4 - اگر کسی تو را پشت خط گذاشت تا به تلفن دیگری پاسخ دهد تلفن را قطع کن.

5 - هیچوقت به کسی که غم سنگینی دارد نگو " می دانم چه حالی داری " چون در واقع نمی دانی .

6 - یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.

7 - هیچوقت به یک مرد نگو موهایش در حال ریختن است. خودش این را می داند.

8 - از صمیم قلب عشق بورز. ممکن است کمی لطمه ببینی، اما تنها راه استفاده بهینه از حیات همین است.

9 - در مورد موضوعی که درست متوجه نشده ای درست قضاوت نکن.

10 - وقتی از تو سوالی را پرسیدند که نمی خواستی جوابش را بدهی، لبخند بزن و بگو: "برای چه می خواهید بدانید؟"

11 - هرگز موفقیت را پیش از موقع عیان نکن.

12 - هیچوقت پایان فیلم ها و کتابهای خوب را برای دیگران تعریف نکن.

13 - وقتی احساس خستگی می کنی اما ناچاری که به کارت ادامه بدهی، دست و صورتت را بشوی و یک جفت جوراب و یک پیراهن تمیز بپوش. آن وقت خواهی دید که نیروی دوباره بدست آورده ای.

14 - هرگز پیش از سخنرانی غذای سنگین نخور.

15 - راحتی و خوشبختی را با هم اشتباه نکن.

16 - هیچوقت از بازار کهنه فروشها وسیله برقی نخر.

17 - شغلی را انتخاب کن که روحت را هم به اندازه حساب بانکی ات غنی سازد.

18 - سعی کن از آن افرادی نباشی که می گویند : " آماده، هدف، آتش "

19 - هر وقت فرصت کردی دست فرزندانت را در دست بگیر. به زودی زمانی خواهد رسید که او اجازه این کار را به تو نخواهد داد.

20 - چتری با رنگ روشن بخر. پیدا کردنش در میان چتر های مشکی آسان است و به روزهای غمگین بارانی شادی و نشاط می بخشد.

21 - وقتی کت و شلوار تیره به تن داری شیرینی شکری نخور.

22 - هیچوقت در محل کار در مورد مشکلات خانوادگی ات صحبت نکن.

23 - وقتی در راه مسافرت، هنگام ناهار به شهری می رسی رستورانی را که در میدان شهر است انتخاب کن.

24 - در حمام آواز بخوان.

25 - در روز تولدت درختی بکار.

26 - طوری زندگی کن که هر وقت فرزندانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.

27 - بچه ها را بعد از تنبیه در آغوش بگیر.

28 - فقط آن کتابهایی را امانت بده که از نداشتن شان ناراحت نمی شوی.

29 - ساعتت را پنج دقیقه جلوتر تنظیم کن.

30 - هنگام بازی با بچه ها بگذار تا آنها برنده شوند.

31 - هرگز در هنگام گرسنگی به خرید مواد غذایی نرو. اضافه بر احتیاج خرید خواهی کرد.

32 - فروتن باش، پیش از آنکه تو به دنیا بیایی خیلی از کارها انجام شده بود.

33 - از کسی که چیزی برای از دست دادن ندارد، بترس.

34 - فراموش نکن که خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند.

:MOJ MEKZIKI:

bigbang 08-25-2014 03:26 AM

خوب خدا رو شکر که میتونم این پست رو ویرایش کنم و مطالبی که میخوام بگم تو این پست بگم ، اول از همه سلام جدای از مسائلی که خودم باهاش درگیر هستم ، یک مدت قبل در مورد یک موضوع بسیار مفیدی یک کلیپی تماشا کردم به این نام human need not apply مضمون این کلیپ در یک کلام خلاصه میشد ، با پیشرفت علم و تکنولوژی نیروی کاری که امروز هست کنار زده میشه ، و همونطور که اسب ها که وسیله عمده حمل و نقل بودند کنار گذاشته شدند ، انسان ها هم کنار گذاشته میشند و روبات و هوش مصنوعی در آینده میتونه تمامی مسئولیت هایی که به عهده انسان امروزی هست رو انجام بده
خیلی از شغلها رو مثال زد و از دکتری تا وکیل و معلم و .... بعد اومد یک سری مثال های حتی در مورد خلاقیت زد ، و این که چطور یک برنامه کامپیوتری میتونه یک موسیقی بشناسه ، و یک موزیک بسازه ، یا یک روبات بر اساس الگوهای مناسب نقاشی کنه
حتی جایی گفته بود که امروز روی مغز هم مطالعاتی انجام شده و به زودی قفل اون رو هم باز میکنیم و یک چیز خفنی مثل اون میسازیم به عبارتی خلق ضمیر ناخودآگاه
یکسری سوالهایی مطرح کرد و یکسری جوابهایی هم داد ، و نتیجه گیری کرد ، اما صبر کنید تقریبا نتیجه گیری هایی که انجام داد و طرح مسئله هم به لحاظ منطقی و هم به لحاظ فکری درست نبود ، و خیلی چیزها رو در نظر نگرفت
روبات ها و برنامه و الگوها ، همه بر اساس قوانین روتینی تهیه میشند که همه روزه ما به صورت ناخود آگاه با اونها سر و کار داریم مثلاً مایکرویو روی چند درجه باشه ، اگر شب فلان ساعت بخوابم فردا اون ساعت بیدار میشم ، اگر این رو انجام بدم اینطور میشه اگر اینطور شد ، این کار رو انجام بدم ، در واقع جایی که ذهن شرطی میشه و انتخاب میکنه بین درست و غلط که این انتخاب هم بر اساس تجربه هست ، برنامه نویس ها موفق به تولید برنامه هایی شدند که با تحلیل و بررسی الگوهای مختلف و تعیین این که چه کار درست هست و غلط میتونند یاد بگیرند ، یاد بگیرند که یک کار رو چطور انجام بدند ، در واقع در حالت خیلی پیشرفته بتونند تنظیمات خودشون رو در جهتی میزان کنند که یک کار رو به درستی انجام بدند مثلاً یک ربات رو نشون داده بود که داشت یک لیوان چایی میریخت یا با دریل دستی کار میکرد ، ولی صبر کنید آیا ربات ها دارند و هوش مصنوعی واقعاً دارند به ما میرسند ؟ یا دارند از ما جلو میزنند ؟ آیا همه چیز در mechanical mind خلاصه میشه ؟ روبات اشتباه نمیکنه و خسته نمیشه ، بله در این شکی نیست اما روبات کارهای رو انجام میده که روتین هستند و کارهایی رو یاد میگیره که صاحب الگو هستند یا pattern و اون طور تنظیم میشه که این که این الگوها رو به شکلی مرتب کنه که کار درست رو انجام بده ، فرض میکنیم که البته فرض درستی هست که رباتی همه کاره بسازیم رباتی که از تمام الگوهای پیشرفته پشتیبانی کنه ، و قابلیت یادگیریش به واسطه برنامه نویسی پیشرفته به شدت افزایش پیدا کنه ، اما در نهایت فکر اون روبات یک تابع هست مگه نه ؟ یک تابع ریاضی البته این یک بیان ساده هست ولی همه اون بیت و بایت هایی که رد و بدل میشند منطقی ریاضی پشتشون هست فرض میکنیم الگوی توسعه ای هم برای اون کد وجود داشته باشه که این الگوی توسعه در مقابل عوامل ناشناخته دوباره بازتعریف کد و برنامه کنه تا بتونه عاملی برای مقابله و یادگیری برای اون ربات یا عامل مصنوعی ایجاد کنه ، اما نبوغ و تولید یک چیز جدید ، تولید یک چیز خرق عادت و خلاف منطق و خارج از حدود عرف اون تابع و دامنه تعریفش از عهده اون کد برنامه خارج هست هر چیزی حتی تابع اعشار عدد پی هم محدود هست ، محدود هست به یک منطق ولی آدم نیست ! ببینید این ممکنه در اول که دارم میگم غیر قابل قبول به نظر برسه یک روزی نقاشی هنر محسوب میشد نقاشی های زیادی و سبک های زیادی تولید شد رئالیسم ، کوبیسم ، و .... این نقاشی عرصه هنر نمایی نقاش بر روی کاغذ بود ، و حقیقتاً رئالیسم قبل از عکاسی بسیار طرفدار داشت سبک های دیگه به خاطر این که پشتشون مفهوم و منظوری نهفته بود صاحب طرفدار بودند اینطور نبودند که بی هدف کشیده بشند پس پشت تمام این آثار هدفی بوده ، و زیبایی و هنر از نظر مردم هم عصر اون دوره در خلق این مفاهیم بود پس زیبایی یک الگوی بی شکل نیست و یک چیز از قبل تعریف شده یا یک تابع زیاضی نیست این احمقانه هست هر چیزی در یک لحظه ممکنه زیبا یا زشت باشه این بسته به دیدگاه ما و زاویه دید ما داره از بحث خارج نشم ، نقاشی با ظهور عکاسی که میتونست تصاویر و مناظر سراسر دنیا رو در یک قاب نشون بده به قهقرا رفت ، خوب چی شد که عکاسی به وجود اومد ، چطور یک فکر اختراع دوربین عکاسی به ذهن انسان خطور کرد ؟ یک جواب ساده ! گرسنگی برای یک چیز بیشتر و بهتر ، و میل این مخلوق و بشر دو پا به یادگیری بیشتر و راه های بهتر ما چاره ای جز باهوش شدن و بهتر شدن نداریم چون محکوم به پیشرفتیم ! چون همیشه همه چیز مهم نیست چقدر شگفت انگیز و چقدر زیبا باشه بعد از مدتی ذهن ما به اون عادت میکنه و جذابیتش رو از دست میده و ما به دنبال یک چیز جدیدیم ، اما عرصه کاغذ و مداد راه دیگه ای برای حیات خودش پیدا کرد
انیمیشن ، تصاویر متحرک ، تصورات و خیالات از نقاشی های صامت و استاتیک به نقش های دینامیک قدم گذاشت این دیگه چیزی نبود که با آزمایش و خطا به وجود بیاد ، این یک چیز جدید بود ، این خارج شدن از عرف و به قول معروف خارج شدن از صفحه هست است اصلاً ! موجودات خیالی عرصه حیات پیدا کردند شاید اگر میل به تولید تصاویر متحرک نبود امروز اصلاً چیزی به اسم انیمیشن نداشتیم و تصور این که چه خاطرات زیبا و چیزهای فوق العاده ای رو از دست میدادیم قابل هضم نیست
فیلم برداری هم زمان به وجود اومد دیگه میشد به جای عکسهای صامت حتی زندگی معمولی رو مثل تکه ای از خاطره روی رو یک نوار فیلم ذخیره کرد ، چرا میل به فیلم برداری و تولید دوربین فیلم برداری در ما به وجود اومد ؟ این میل ما بود که باعث این مسئله شد بیشتر ! بهتر ! فیلم برداری رنگی اومد ، فیلمهای رنگی اومد ، بعد از اون انیمیشن با ظهور کامپیوتر به عرصه دیجیتالی شدن روی آورد و باز هم متحول شد و حیات دوباره پیدا کرد و دوباره تولید خاطره کرد بعد صحبت فیلم برداری سه بعدی شد عکاسی 3 بعدی ، تلویزیون های 3 بعدی ، و اینها همش یک شاخه از پیشرفت های متعدد و میل نامحدود و سیری ناپذیر ما به چیزهای بهتر و بیشتر و متفاوت هست
ما اسب نیستیم ! ما گونه ی در حال کنار زده شدن و و انقراض نیستیم ما ممکنه همه انواع مصنوعات رو منقرض کنیم ولی آخرین گونه ای هستیم که روی زمین باقی میمونیم شاید دلمون نخواد شاید بخوایم انکار کنیم ولی محکومیم !
مغز بچه های ما از ما پیشرفته تر هست اونها زودتر یاد میگیرند مغز ما از 40 سالگی شروع میکنه به کپک زدن ! این ما هستیم که داریم از بین بیریم و خون تازه حیات تازه و آدمهای تازه و باهوش تر با ساختار مغز پیچیده تر پا به عرصه حیات میگذارند ، مغز یک ساختار استاتیک نیست ، بلکه یک ساختار دینامیک هست ! این خیلی مهم هست و هیچکس نمیدونه ! نه تنها مغز انسانها مختلف با هم فرق میکنه بلکه طریقه رشد این مغزها هم متفاوت هست ، و مغز یک انسان هم میتونه به 100 طریق مختلف یا بینهایت روش مختلف رشد کنه ، ساختار مغز نسل ها هم با هم متفاوت هست ، و زائده های جدید و ساختار های جدید ما حتی نمیدونیم چطوری این و بر چه اساسی این رشد ها صورت میگیره و زائده ای که ممکنه در 7 نسل بعد به وجود بیاد چه شکلی هست
مغزش چه قدر پیچیده هست ! بعد شروع کردیم به تحلیل الکتریکی مغز و امواج ها و پالسها ، چه ترحم انگیز ! شاید بهتر باشه صورت مسئله رو عوض کنید چون به ایین شیوه هرگز به جواب نمیرسید !
نقاشی یک چیز احمقانه هست در 20 سال بعد ، مزخرفه ! آشغال هست ، همونطور که وسایل و دفینه اقوام پیش از ما برای ما مسخره و قابل ترحم هست ، امروز ما با کنسول بازی میکنیم و سعی داریم سفینه بفرستیم به فضا آیندگان به ما میخوندن عجب احمقهایی ! چرا این همه هزینه میکنند تا یک پاره آهن رو از مدار زمین خارج کنند ، ما نه تنها پتاسیل های خودمون رو نشناختیم بلکه هیچ ایده ای نداریم که در آینده اصولاً تفریح آیا به این صورتی که امروز هست وجود داره آیا کار به این شکلی که امروز هست وجود خواهد داشت ! مطمئن هستم ذهن کارگر امروز از ذهن کارگر 40 سال پیش باهوش تر هست و همینطور دانشمند امروز و همینطور خیلی چیزهای دیگه ، همیشه راه های جایگزین هست
موسیقی ممکن هست اصلاً وجود نداشته باشه ، و یک صورت دیگه ای پیدا کنه ، فیلم ممکنه دوباره تعریف بشه ، شاید یک چیزی به اسم تجربه مجازی در آینده تولید بشه ، ما در حال تغییریم ، و تغییر میکنیم آیا این تغییر ها رو میتونن bots ها به وجود بیارند و آزمایش و خطا هست ؟ یا چیزی براساس تجربه هست ؟ یا یک تابع ریاضی ، میل و هدف و نبوغ و سعی و تلاش اینها حلقه ی گم شده ی شما هستند ، ربات ها نه تنها خوش یمن هستند که باعث میشند ذهن ها دست از کارهای روتین برداشته و معطوف به روش های جدید بشند ما خیلی عقبیم ! که امروز هنوز بیل دست میگیریم رانندگی اتوماتیک خیلی پیشتر باید به فکرمون میرسید !
امروز حتی داعش هم از شبکه های اجتماعی استفاده میکنه ! ما انسانیم در یک کلام ما یک میل و نیاز بی نهایت هستیم چیزی ما رو متوقف نمیکنه غیر از این که نابود شیم ! نابود نمیشیم چون ترس داریم و امید ! اینها باعث ادامه حیات میشند ، ذهن های بتونی و مکانیکی هرگز از معنای این جملات سر نمیارند و هرگز ظرافتهای آفرینش رو درک نمیکنند ، اینها ویژگی یک اقلیت نیست !×
طوفان ذهنی ممکن هست برای هر آدمی به وجود بیاد ، آیا همه مخترعین نابغه بودند و آیا همه نوابغ دانشمند و مخترع و مکتشف هستند ؟ یکی با آی کیو بسیار بالا نقش یک رقاصه رو ایفا میکنه تو یک بار شلوغ در حالی که میتونه بهترین شغل ها و بهترین امکانات رو داشته باشه ، ما ترس داریم و امید غم داریم و شادی ، و خسته میشیم ، اینها نقاط ضعف ما نیست ! نقاط قوت ما هست اگر بفهمید دارم چی میگم که بعید میدونم این رو هم بفهمید !
حیات ما و ساختار اجتماعی دائماً در حال تغییر هست و مدام در حال جنب و جوش هستیم ما نمیخوایم ولی این چیزی هست که هست ، این ساختار متفاوت با همه مخلوقات و آفرینش هایی هست که روی زمین و روی کره خاکی لااقل تا امروز قابل شناخت بوده و هست افسانه و باورهای چرت و پرت و تعصب رو کنار بگذارید ،ما بی نظیریم و عین ما نیست ، و تاریخ هیچوقت تکرار نمیشه
ما داریم به نقطه ای میرسیم که تا حالا هیچ کس نرسیده ، و این نه تنها وحشتناک نیست که فوق العاده هست
فرض کنید یک روزی یک نقطه بودید داخل یک صفحه محصور در یک مربع ، فقط گوشه ها برای شما قابل تشخیص بود ، اگر داخل یک دایره بودید فقط خطها رو میتونستید ببینید حالا به جای یک شکل جدید یا سیر در صفحه از صفحه بیرون بیاید و مدام بیرون بیاید از 3 بعد بیرون بیاید ، بیرون بیاید تا جایی که میتونید ، آیا حاضرید برگردید >؟ معلومه که ، ما اینطوری هستیم
ما زمین بازی رو داریم تغییر میدیم و چیزی جلوی میل ما رو نمیتونه بگیره ، هیچ چیز ، نه قدرت نه ثروت نه شهوت ، اقتصاد ما رو به جلو نمیبره این ما هستیم که یک چیزی به اسم اقتصاد درست کردیم تا بهانه ای برای حرکت بیشتر و بهتر و متفاوت برای خودمون ایجاد کنیم ، رقابت میکنیم و تلاش میکنیم چون این چیزی هست که هستیم یک میل بینهایت یک چاه نیاز ! کاری رو نتونستیم انجام بدیم مهم نیست ! نسل های بعدی انجام میدند اونها از ما باهوش تر و متفاوت تر هستند اونها بهترند ، و فوق العاده و متفاوت تر هستند ، شما میتونید بگردید و حل کنید در نهایت این ممکن هست کل دنیا تموم بشه ، همه آسمان ها و کرات رو ببینیم و کشف کنیم ولی اونی که هنوز بیشتر میخواد ما هستیم ! ما تموم نمیشیم ، ما هستیم و برای همیشه هستیم
منتها امیال و خواسته هامون از صورتی به صورت دیگه مدام در حال تغییر هست حتی تو طول عمر خودمون ، اونهایی که میگند تمدن و انسان به انتها رسیده ، تو به انتها رسیدی عزیزم تو داری تجزیه میشی و بوی گندت بلند شده ، پیشرفت همیشه هست و همیشه بوده و همیشه خواهد بود
بسه در مورد این مسئله چون اینقدر واضح بود و اینقدر روشن بود مجبور شدم بنویسم ، لازم نیست شما غصه آیندگان رو بخورید ، آیندگان خودشون برای خودشون راهی پیدا میکنند شما دچار بحران اقتصادی نشید ، بقیه چیزها پیشکش خودتون همونطور که در مورد نسل حاضر هیچ کار نکردید شما فکر ما رو شکل ندادید علیرغم اون چیزی که شما فکر میکنید
-------------------------
یک بحث جالبی یک جا خوندم در مورد نسل x و y و z که باید اینجا یک سری جواب بنویسم که بسیار اولاً برام خنده دار بود و دوم این که جواب دارم براش

bigbang 08-26-2014 03:06 AM

اما نسل های x و y و z ، جالب بود که ما با مشخصه ایگرگ تعیین شدیم :d ولی خوب شتر در خواب بیند پنبه دانه ، دور از شوخی حرفهای جالبی هست این نوع دسته بندی ها در مورد نسل ها و شیوه کارآفرینی و کارفرمایی و این مسائل من باید به یک نکته مهم اشاره کنم ، ععععععععههههههه خوب این نگرانی ها و افکار در مورد نسل ما تا قسمتی ممکن هست صحیح باشه ، مخصوصاً در مورد پشتکار و این مسائل ، بحث این هست که شما تا حد زیادی صادق نیستید ، بله سعی و تلاش هست اما برای چه چیزی ؟ برای چیزی که اصلاً علاقه ای درش نیست ؟ رشته ها تکراری شدند ، من متاسفم ولی ما الان دیگه دستاورد بزرگی در رشته مکانیک نداریم ، دهه ها هست که در این زمینه سرمایه گذاری کمی شده ، و خیلی رشته های دیگه ، درسته که به جاهایی رسیدیم ولی دیگه کاری که نیاز به تربیت یک مهندس و ابتکار مهندسی باشه وجود نداره ، پس این همه مهندس برای چی تربیت کردین ؟ ما روش تحلیل سیکلهای مختلف رو یاد گرفتیم ، ترمودینامیک رو فکر کنم برای همین خوندیم مگه نه ؟ یا تو دینامیک و طراحی مکانیزم ها و خیلی مسائل دیگه ، اونهایی که شما به عنوان کارآفرینان موفق ازشون یاد میکنید من یک اصطلاحی دارم میگم بهشون نسل اولی ها ، نسل اولی ها پا در یک دنیای ناشناخته میگذارند که تا به حال کسی اون رو طی نکرده فرض کنید زمانی که اولین بار اندروید معرفی شد چه شوقی و ذوقی برای تولید نرم افزار بود ... یا کامپیوتر و طراحی بورد و اینها ، خوب اینها همه یک سقفی دارند ، وقتی توسعه به حدی رسید که نیاز چندین نسل از طریق اون تامین میشه و نیازی به تحقیق و توسعه نیست پس نیازی هم به تربیت مهندس جدید در این ابعاد و به این وسعت نیست ...
رشته ها و ساختار اونها باید بازتعریف بشند ، بر اساس نیازهای واقعی که امروز و جامعه امروزی ، ما احمق نیستیم بلند پرواز هم نیستیم ، چیزی که شما ما رو به اون دعوت میکنید راهی هست که قبلاً طی شده ! مهندس مکانیک امروز حداقل باید به 18 تا کتاب تخصصی و فوق العاده مشکل مسلط باشه ، و کار با نرم افزار های بسیار پیشرفته رو بدونه و کلی وقت و فکر صر یاد گرفتن مفاهیمی کنه که مثلاً در طی 50 سال تحقیقات بدست اومده اون هم در 7 ترم ! آیا حجم مطالبی که ما میخونیم همون هایی هست که شما میخونید ؟ آیا این واقعیت داره که شما سختتر از ما درس خوندید ؟ نه ! شما نسل اولی بودید و همه چیز برای شما تازگی داشت ، کامپیوتر برای شما تازگی داشت ، سخت افزار برای شما تازگی داشت طراحی پردازنده و تازگی داشت امروز غولهایی مثل اینتل و ای ام دی هست که منحصرا به تولید پردازنده میپردازند ، در نهایت از بالاترین افراد علاقه مند به این رشته که جزو بهترین درس خونها یا بهتر هست بگیم خر خون ها ! هستند گزینش میکنید ،تا چیزی رو که برنامه ریزی کردید محقق کنند
من نگرانی نسل های قبل رو درک میکنم که ما با واقعیات آشنایی نداریم ، ولی باید بگم شما هم صادق نیستید ! شما خیلی دروغ میگید ، من به خوبی تجربه و مقایسه یک نسل اولی با با نسل های بعدی رو دارم و میدونم این مقایسه اصلاً منصفانه نیست و حلقه گم شده اون ، زمان هست ، من تو cnc باید با 25 سال سابقه کار استادم کل مینداختم ، هر چیزی که ممکن بود به ذهن من برسه اون قبلاً طی کرده بود
پس فایده حضور من چیه ؟ که راه های طی کرده رو دوباره طی کنیم ؟ شما در بهترین حالت نیاز به یک تکنسین برای حفظ شرایط موجود رو دارید و تحقیقات و توسعه شما هم دردی از اکثریت دوا نمیکنه ، ما هم به خوبی از نسل های شما شناخت داریم و اگر اهداف کارآفرینی داشته باشیم برای نسل های شما برنامه نداریم چون فضای فکری شما و نوع نگاهتون برای ما کاملاً قابل هضم هست ، شما فکر میکنید آخر علم و دانشید و خیلی خفنید و نسل شما فوق العاده هست و تهش هستید و تمام نخبه ها منحصر به شما هستند و هر چیزی فوق العاده ای که باید در دنیا اتفاق بیفته در زمان شما اتفاق افتاده آره بیتل ها فوق العاده هستند چون در زمان شما فوق العاده بودند اما حقیقتش رو بیخواید بیشتر هیبت 4 تا احمق رو دارند که گیتار دست گرفتند !! و خیلی خز هستند و اونهایی که طرفداری اینها رو از نسل ما انجام میدند هم از اونا خزتر چگوارا مال زمان شما بود ، و تمام قهرماناتون همراه شما دفن خواهد شد ، تاریخ قرار نیست در انحصار شما باقی بمونه و ما قطعاً صورت های مختلف موفقیت رو تجربه خواهیم کرد و مسائلی رو به وجود خواهیم آورد که شما هیچ تصوری ازش ندارید
ما فوق العاده نیستیم ، ما نابغه نیستیم ولی متفاوتیم این رو باید قبول کنید علاقه ای به این تفاوت نداریم خودمون نخواستیم ، این چیزی هست که هستیم ! دوست داریم مستقل باشیم و مستقل فکر کنیم ، و رمز پیروزی ما هم همین استقلال فکری هست
ممکنه پیروز بشیم یا شکست بخوریم اما این رو مطمئن باشیم تا زمانی که بتونیم هر راه ممکنی که تا به حال امتحان نشده رو امتحان خواهیم کرد بدون هیچ گونه ترسی
و این رو به نسل های بعد هم منتقل میکنیم

ماهین 09-19-2014 01:10 AM

ﺣﻮﺍﺳﺖ ﻫﺴﺖ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﯽ ﻧﺸﺪ؟
ﺣﺎﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﻟﺨﻮﺵ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﻪ ﺁﻣﺪﻥ ﭘﺎﯾﯿﺰ, ﯾﮏ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺧﻮﺷﺮﻧﮓ ﮐﻪ ﺯﺭﺩﻭ ﻧﺎﺭﻧﺠﯽ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺁﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻻﺟﻮﺭﺩﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻨﻔﺶ ﯾﺎﺳﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺣﺘﯽ, ﯾﮏﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﻧﮕﯿﺮﺩ, ﮐﻪ ﻏﺮﻭﺑﺶ ﻏﻢ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ, ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﮐﻮﭼﻪﭘﺲ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﺑﻐﺾ ﻧﺒﺎﺷﺪ, ﻣﻬﺮ ﻭ ﺁﺑﺎﻥ ﻭ ﺁﺫﺭﺵ ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﺎﺩ ﻫﯿﭻﺧﺎﻃﺮﻩی ﺧﯿﺴﯽ ﻧﯿﻨﺪﺍﺯﺩ, ﮐﻪ ﺩﻝ ﮐﻨﺪﻧﺶ ﺁﺳﺎﻥ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺩﻝ ﺑﺴﺘﻨﺶ ﺑﺎﺷﺪ،ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﺭﺑﻨﺪ ﻭ ﺩﺭﮐﻪ ﺍﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﻟﮕﯿﺮﻧﺒﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﺗﺮ ﮐﻨﺪ, ﻏﯿﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﻨﻬﺎ ﺗﺮ, ﯾﮏﭘﺎﯾﯿﺰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ, ﻣﺎﻝ ﻣﺎ ﺁﺩﻣﻬﺎﯼﺧﯿﺎﻟﺒﺎﻑ ﺭﻭﯾﺎﯼ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﻬﺎﺭ ﻧﺎﺭﻧﺞ, ﻣﯽ ﻣﺎﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﮐﻪﻧﻪ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺧﺒﺮﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺩﺭﺩ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺯﺧﻢ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺟﻨﮓ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻓﻘﺮ،
ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﭘﺎﯾﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺁﺧﺮ ﺭﺳﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﺍﯾﯽ ﺍﺯ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﮐﻢ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ...

bigbang 10-05-2014 11:19 PM

خوب من دارم ، درس میخونم طبق معمول و هیچکس هم اینجا نیست ، طبق معمول !
باید یک تمرین احمقانه در مورد ماتریس ها رو حل کنم ،دوست ندارم حتی یک لحظه از وقت با ارزش و عمرم رو صرف همچین مطالب احمقانه بدرد نخوری بکنم ، از ریاضی پایه گرفته تا یادگیری کار با متلب و از این جور چرت و پرت ها مثلاً اومده بودم در مورد قاعده ماتریس ها جستجو داشته باشم ، تا مطمئن بشم دارم درست مینویسم
ریاضی شیرین هست ولی نمیدونم چرا کارش به نماد گرایی نماد نویسی کشیده میشه خسته کننده میشه ، البته من درگیر یک سری مسائل پیچیده تر هستند اینها حتی به من انگیزه نمیدند فکر کنم بهشون
خوب ول کن بزار رشته کلام رو دوباره از سر بگیرم ، یک جستجویی داشتم تو نت ،در مورد منابع انرژی بود این که ما چقدر برق نیاز داریم تولید کنیم ، پیک مصرف ما چقدر هست ، و چرا نیروگاه های ما که میگن ظرفیتش تا 72 هزار مگاوات افزایش پیدا کرده ، از پس 50 هزار تا بر نمیاد ، چقدر برق در سطح دنیا از انرژی های تجدیدپذیر و هسته ای تولید میشه ، تولید برق کشور ها رو هم مقایسه کردم ، مثلاً چین و آمریکا و روسیه رو دیدم و کشورهای دیگه ولی این سرچ منافذ جدیدی به ذهن من باز کرد ، که خوب این میزان و حجم تولید یک بازاری خود به خود داره بهش میگن بازار انرژی سرچم به شرکتهای فراملیتی و بزرگ کشیده شد همزمان یک جستجوی دیگه هم داشتم که در مورد ذخایر بود ، مطالب و حرفهای جالبی دارم که بزنم!
خوب از کجا شروع کنم ؟ بزار اول از کشور خودمون شروع کنم ما ایران با جمعیت تقریبی 80 میلیون ( با احتساب مهاجر و مسافر و این داستانا دارم میگم ) دارای چندین نیروگاه در سطح کشور هستیم
نیروگاه های ما از 4 مگاواتی شروع میشه تا حدود 2800 مگاواتی که نیروگاه دماوند هست ، این نیروگاه ، یک نیروگاه سیکل ترکیبی هست ، بعد از اون شهید سلیمی نکا هست یک لیست 91 عددی هست که نام تمامی نیروگاه های ایران در اون برده شده
میتونید این لیست رو از اینجا نگاه کنید البته وقتی میگم 91 منظورم نیروگاه های فسیلی ما هست ، چون سهم برق آبی و زمین گرمایی و هسته ای بسیار کم هست اینها رو ذکر نکردم ، نیاز مبرم ما به انرژی و مصرف بالای اون و بهینه نبودن خطوط انتقال فشار قوی باعث شده که ما مخصوصا در فصول گرم سال مثل تابستون ، نتونیم از نعمت برق به طور کامل بهره مند بشیم در آخرین آمار مصرفی در مورد رکورد پیک مصرف که شنیده بودم 48 هزار مگاوات بود ، ظرفیت تولید برق ما تا اونجایی که من فهمیدم الان فکر کنم 72 هزار مگاوات هست ، این که چرا ما از پس 48 هزار تا برنیومدیم دلیلش اینطور ذکر شده که دمای کاری نیروگاه ها یک چیزی حدود 25 درجه هست وقتی دمای هوا تا 50 درجه افزایش پیدا میکنه ، این نیروگاه ها نمیتونن از تمام ظرفیت خودشون استفاده کنن
برای همین با قطعی برق در ایام تابستان مواجه هستیم
تا پایان برنامه ششم توسعه اینطور پیش بینی شده که ما باید 100 هزار مگاوات برق تولید کنیم ، که با وعده وزارت نیرو در مورد بهینه سازی مصرف برق و خطوط توزیع ممکن هست به 90 هزار تا کاهش پیدا کنه
پس ما الان نیاز مبرمی به تولید برق داریم ، این هسته ای هم که داریم خیلی زحمت میکشیم براش هنوز اونطور به بار ننشسته سهم قابل توجهی در تولید برق ما داشته باشه الان نیروگاه بوشهر 1000 مگاوات برق تولید میکنه و نیروگاه های آب سنگین ما هم حدود 400 مگاوات تولید میکنند البته تا 2016 ! و این ظرفیت به 2000 هزار مگاوات خواهد رسید با احداث یک نیروگاه جدید ، من گفتم ما حتماً یک کشور عقب افتاده هستیم که سهم زیادی از برقمون رو از انرژی فسیلی تامین میکنیم آمار و ارقام کشورهای دیگه رو مورد بررسی قرار دادم بیش از 70 درصد برق تولیدی ایالات متحده آمریکا از انرژی فسیلی هست ! و بدتر از اون چین و بدتر از اون هم روسیه ! گرم تر شدن زمین چیز عجیبی نیست ! و این افتضاح هست ! سهم انرژی های تجدیدپذیر یک سوم هست برای ایالات متحده و برای چین و روسیه کمتر ، البته باید ظرفیت تولید این انرژی ها رو هم مورد بررسی قرار داد ، چیز دیگه ای که توجه من رو جلب کرد این بود ، ما چقدر پر مصرف هستیم ! ما در واقع پر مصرف نیستیم ! این توسعه اقتصادی و پیشرفت صنعتی ما بوده در این سالها که باعث شده در منابع انرژی دچار مشکل بشیم ، ما پیشرفت کردیم ! برای همین هم کم آوردیم ! آمریکا پرمصرف ترین در سطح جهان هست ولی فکر نکنم هنوز بیشترین تولید کننده باشه فکر کنم چین داره جاش رو میگیره ، و روسیه هم ایضاً!
این که این سالها تبلیغ میشده که مردم عزیز دقت کنند و محبت کنند کمتر مصرف کنند تقصیر مردم نیست ، مهاجرت از روستا به شهر زندگی شهری و صنعتی توسعه خدمات الکترونیک ، و از همه مهمتر ، افزایش بی سابقه گرمای هوا دور باطلی هست که مصرف انرژی ما رو مدام بالا میبره ، اما مصرف ما یک پیکی داره که بیشتر از اون دیگه حتی اگر خودمون هم بخوایم نمیتونه ، اتفاق بیفته جمعیت تا مرز 100 میلیون خواهد رسید
با همین وضعیت ... البته شاید هم اینطور نشه ، خوب این جمعیت 100 میلیونی نیازمند منابع گسترده ای از انرژی هستند با شعارهایی مثل صرف جویی و یا قطع اجباری برق و سهمیه بندی و این مسائل نمیشه ملت رو اقناع کرد ، ما باید برق بیشتر تولید کنیم ، چون دنیا هم همین کار رو انجام میده ، منتها باید تولید برقمون به صرفه تر و بهینه تر باشه و بازده بیشتری داشته باشه و شبکه توزیعمون و استفاده از فناوری های نو به روز باعث میشه دیگه گرمای هوا و مولفه های محیطی روی توانایی تولیدمون اثر گذار نباشه

میدونید وقتی جدول تولید و مصرف کشورهای دنیا رو مقایسه میکنم میزان تولید و مصرف خودمون رو مییبنم در حد فیل و فنجون هست ! ما فکر نکنم حتی در پایین ترین هرم تولید و مصرف دنیا هم جایی داشته باشیم ، و این عجیب نیست که بازار ما فقط نفت هست و گاز ! تولید ناخالصی نداریم و بازار مصرف بزرگی نداریم که بازار تولید بزرگی داشته باشیم
با صرفه جویی و شعار دادن این مسئله حل نمیشه و نیاز به مهندسی و افزایش قدرت و ظرفیت داریم نمیشه دهن مردم و بست ! ما نیاز داریم ما بدجور هم نیاز داریم
اما نقاط خنده داری هم در این جداول بود مثلاً میزان تولید برق هند ! اون هم نسبت به جمعیت میلیاردی که داره ، مثلاً ما رو رنج 250 تا هستیم هند رو 800 ، ایالات متحده 4هزار و خورده ای و چین 3 هزار و اندی ، البته وقتی میگم خورده ای 250 تا ما هم جزو اون خورده محسوب میشه :d این میزان تولید برق در هند و شاخص های دیگه که قبلاً من دیدم نشان از عمق توسعه نیافتگی و عقب موندگی این کشور داره با توجه به ظرفیت های عظیمی که این اقلیم داره ! من فکر کنم اگر مردم هند خونه هاشون یک دوچرخه متصل به دینام داشته باشند و یک ساعت پا بزنن بیشتر برق تولید شه در مقایسه با این میزان تولید برق !!!!!!!!!!!! قطعاً بازار آینده شرکتهای فراملیتی هند ، هست و هند تبدیل به یک بازار چند صد بیلیاردی میشه البته اگر رهبرانش خنگ بازی در نیارند همین که فرهنگ بوداییسم و بسیاری از مرتاض بازی هاشون رو کنار بگذارند که به زودی این اتفاق می افته و به مصرف گرایی و سرمایه داری تولید ثروت و این مسائل اخت بشند و یشتر مانوس بشند ، فقط سیر کردن شکم این میلیارد نفر بازار انرژی دنیا رو قورت میده !
چه برسه به بازار انرژی که در این کشور هست
من فکر کنم تا چند سال دیگه با توجه به سرمایه گذاری که در انرژی های تجدید پذیر شده راه های جدید و بهینه تری برای تولید برق پیدا بشه ، و همچنین غیر همجوشی راه های بهتری برای تولید برق هسته ای پیدا بشه تا سهم ذغال سنگ کاهش پیدا کنه

شما فکر میکنید عربستان و ایران و روسیه بیشترین ذخایر نفت خام رو دارند ؟ اشتباه میکنید ! هیچ میدونستید ذخایر نفت خام ونزوئلا به راحتی 2 برابر ذخایر نفت خام ما هست ؟ و به راحتی عربستان سعودی رو قورت میده ؟ منتظر اون روزی هستم که آمریکای جنوبی جولان گاه شرکتهای بزرگ نفتی و گازی باشه
خیلی عجیب هست که ونزوئلا سهم کمی در تولید نفت داره !!!!
ما نیاز به سرمایه گذاری مبرم در صنعت نفت و گازمون داریم تا بتونیم از منابع مشترکمون بیشتر استفاده کنیم ، و البته شما از منابع عظیمی که در افغانستان هست به احتمال زیاد بی خبرید ! اینها اتفاقی نیست !
این بازارها و این مسائل فقط بیشتر ذهن آدم رو مشغول میکنه وقتی سهم ذغال سنگ رو دیدم جداً نا امید شدم این همه های و هوی ، ولی خود ایالات متحده به نظرم عقب مونده هست ! واقعاً حیف نفت و گاز که برای این چیزها بسوزند ! حیف واقعاً حیف !
از بحث شیرین انرژی خارج بشیم الان به احتمال زیاد همتون خوابتون برده برم سراغ بحث شرکت ها

bigbang 10-05-2014 11:48 PM

انرژِی برای من یک علامت سوال بود و مجادله های سیاسی و دعواها ، اما چه چیزی دنیا رو تکون میده ؟ بازی بزرگها کجاست ؟ باشگاه غولهای صنعتی و تولید ثروت و چجوری بگم آس کشورها کجاست ؟ یک جواب ساده " شرکتهای غول و بزرگ فراملیتی " که تحت قوانین یک کشور خاص کار میکنند اما سود و سهام فقط برای اون کشورهای خاص نیست
فایده این موضوع زمانی مشخص میشه که سرمایه دنیا ساکشن میشه مثل جارو برقی و تولید شغل و کار در کشور مقصد صورت میگیره ، اینطوری این کشور ها بدون این که منبع غنی داشته باشند آمار بی کارهاشون رو کاهش میدن
این صفحه رو نگاه کنید لیست فورچون ، نحوه تفکیک بندی این لیست هم خیلی جالب هست مثلاً یک لیست براساس در آمد میلیارد دلاری هست و یک لیست دیگه براساس تفکیک شهرها مثلاً در کدوم کشور و شهرها بیشترین شرکتها حضور دارند ؟
جالبه بدونید که در راس این جدول و آمارها کشور ژاپن هست
این جزیره زلزله خیز به گل نشسته ! چشم بادومی ها اقتصاد بزرگ و قوی ساختند و تا مدت ها در جدول اقتصادی رتبه دوم خودشون رو حفظ کرده بودند و قطعاً اگر مولف برتری جمعیتی و نیروی کار ارزان نبود قطعاً نه آمریکا و نه ژاپن به راحتی جاشون رو به چین و برزیل و هند و اینا نمیدادند و نمیدند ! ژاپن هنوز هم بالای سر اروپایی هاست و این نشان از همت بلند این چشم بادومی ها داره ، که با روحیه کار مضاعف و تکیه بر تجربه خودشون رو ساختند ، اما جالب تر از اون تو لیست فورچون میدونید چی بود ؟
اگه گفتید ؟ در این لیست 10 تا شرکت اول فقط 3 تا شرکت بودند که مربوط به نفت و گاز نبودند ، 2 تاش خودرو سازی بودند که اون هم جزو صنایع های تک میشه و بازی بزرگترهاست و نیاز به مقدمات زیادی داره ولی از این 3 تا یکی شرکت وال مارت هست که در رتبه باور نکردنی دوم این جدول قرار داره ! وال مارت یک شرکت نفتی نیست ، خودرو سازی یا های تک نیست ، یک شرکت خرده فروشی هست !!! بزارید یک نقل قول از ویکی پدیا بگذارم :

وال‌مارت، (به انگلیسی: Walmart) شرکت خرده‌فروشی آمریکایی است، که دارای بزرگترین شبکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی، سوپرمارکت‌ها و هایپرمارکت‌ها در جهان می‌باشد. این شرکت در سال ۲۰۱۲ پس از شرکت‌های رویال داچ شل و اکسان‌موبیل در رتبه سوم از بزرگترین شرکت‌های جهان قرار گرفت. در سال مالی ۲۰۱۳ شرکت والمارت با درآمدی معادل ۴۶۹ میلیارد دلار، به‌عنوان بزرگترین شرکت جهان بر پایه میزان درآمد، شناخته شد.
موسس این فروشگاه؛ "سام والتون" است، که در سال ۱۹۱۸ در کینگفیشر، اکلاهما زاده شد و تا ۵ سالگی در مزرعه پدرش کار می‌کرد. پس از آن، به دلیل مشکلات اقتصادی، به‌همراه سایر اعضای خانواده، مزرعه پدری را رها کردند و برای تجارت، رهسپار مناطق مختلف آمریکا شدند. سام و برادرش؛ باد والتون، اولین فروشگاه تخفیف‌دار را، در سال ۱۹۶۲ به صورتی ساده و سنتی، در آرکانزاس راه‌اندازی کردند.[۲]
در سال ۲۰۱۱ در رتبه‌بندی انجام شده، توسط مجله فورچون، شرکت وال مارت در فهرست فورچون جهانی ۵۰۰ رتبه اول از بزرگترین شرکت‌های عمومی جهان را به خود اختصاص داد.[۳] این شرکت همچنین، با بیش از دو میلیون کارمند، بزرگترین کارفرمای خصوصی جهان به‌شمار می‌آید. شعبه مرکزی آن، در بنتونویل، آرکانزاس، در ایالات متحده آمریکا قرار دارد. شرکت وال‌مارت، در سال ۱۹۷۲ بعنوان یک شرکت عمومی، وارد بازار بورس نیویورک شد[۴]
درحال‌حاضر شرکت والمارت، همچنان در مالکیت "خانواده والتون" بوده، که با دارا بودن ۴۸٪ درصد از سهام این شرکت، کماکان کنترل آنرا در دست دارند.[۵][۶] این شرکت، با دارا بودن بزرگترین شبکه خرده‌فروشی، یکی از با ارزش‌ترین شرکت‌های جهان محسوب می‌شود.[۷]
شرکت وال‌مارت، دارای ۸٫۵۰۰ شعبه، در ۱۵ کشور بوده، که تحت ۵۵ نام تجاری فعالیت می‌نمایند. این شرکت، با نام تجاری "وال‌مارت"، در ایالات متحده آمریکا فعالیت می‌کند؛ که شامل تمامی ۵۰ ایالت به اضافه پورتوریکو می‌باشد. در کشور مکزیک؛ با نام تجاری "وال‌مکس"، در بریتانیا؛ با برند "آسدا"، در ژاپن؛ با نشان تجاری "سیو" و در کشور هند؛ با نام تجاری "بست‌پرایس"، فعالیت می‌کند. شرکت والمارت در کشورهای آرژانتین، برزیل و کانادا نیز، سرمایه‌گذاری‌های گوناگونی با نام‌های تجاری مختلف انجام داده است.
با وجود اینکه نام تجاری وال‌مارت، در آمریکای شمالی مرکزیت دارد و برند شناخته شده‌ای می‌باشد، ولی این شرکت، فعالیت‌های تجاری گوناگونی در کشورهای خارج از آمریکای شمالی انجام می‌دهد، که فعالیت‌های اقتصادی آن، در بریتانیا، آمریکای جنوبی و جمهوری خلق چین بسیار موفق بوده و از جمله فعالیت‌های ناموفق وال‌مارت، می‌توان به سرمایه‌گذاری‌های این شرکت، در کشورهای آلمان و کره جنوبی، اشاره کرد. در حال حاضر اس. رابسون والتون؛ ریاست هیئت مدیره وال مارت را برعهده دارد و از ماه فوریه ۲۰۱۴ داگ مک‌میلان جایگزین مایکل دوک در جایگاه مدیر عاملی بزرگترین شرکت جهان گردید. شمار کارکنان والمارت بیش از ۲٫۲ میلیون نفر می‌باشد.

والمارت این مسئله رو به ما گوشزد میکنه ، هر چی دلال های موفق و تبلیغ بهتر و لابی سنگین تری داشته باشی ، موفق تر هستی ! مهم بازار مقصدی هست که پیدا میکنی و این که به خوبی انعطاف داشته باشی
یکی دیگه از عمده دلایل موفقیت وال مارت چند اصل بسیار ساده هست :
1- مردم همیشه گرسنه اند !
2- همیشه چیزهای جدید میخواند
3- همیشه چیزهای ارزونتر میخوان
بیاید بریم وال مارت خرید کنیم اونجا بهشت قیمت هست !
یک چیزی رو در گوشی بهتون بگم به زودی ترکهای تبریز و اردبیل بازار سوپر مارکت و هایپر مارکت رو تو ایران میگیرند ، هیچ کی بیشتر از ترکهای آذری و تبریزی تو ایران بیشتر در زمینه برندسازی فعالیت نداره ، مخصوصاً اگر قضیه شکم باشه ! از سوپر و هایپر تا شکلات و تنقلات ، ترکها دارند بازار شکم ایران رو میگیرند ، البته موارد معدودی مثل کاله و چند تا شرکت تهرانی معدود هستند که اونها هم یکسری امتیازات " ویژژژه ! " داشتند وگرنه به این راحتی ها به این جا نمیرسیدند
امروز چند تا برند برتر ایرانی میشناسید ؟ کدومشون بیرون از ایران تا محدوده ی همسایه های خودمون شناخته شده هستند ؟ برند جهانی داریم ؟ شکم و میگما !
این یکی از بازار های امن برای کسب درآمد هست !

bigbang 10-06-2014 12:02 AM

راستی صحبت تویوتا شده بود ! نمیدونم چه ربطی داشت ولی این یکی از مدلهای محبوب من و خیلی ها تو ایران هست ، من عاشق این مدل تویوتا هستم
من نمیدونم تو دهه 70 میلادی چه اتفاقاتی افتاد ، که طراح ها ترکوندن ! ماشین هایی که اون سالها تولید شدند یکی از بهترین ماشین ها برای همه زمان ها شدند
ماشین های آمریکایی دهه 70 هم یک چیز دیگه بودند
-------------
پایان صحبتم رو با این حرف ادا میکنم :
امروز جنگ ها سخت افزاری و با بمب و موشک نیست ، امروز درگیری ها اقتصادی هست امروز کشورها به خاطر حجم عظیم سرمایه گذار هایی که از کشورهای دیگه دارند دیگه نمیتونن مثل سابق مستقل رفتار کنند بازار ها محلی نیست بلکه جهانی هست
درگیری ها به خاطر انرژی و سود و منافع بیشتر هست و هر کشوری که شرکتهای بزرگتر فناوری ها نوتر و برگهای برنده اقتصادی بیشتری داشته باشه ، سمبه اش پر زورتر هست
امروز این هست ... ولی این جبر تاریخ و طبیعت هست هر حالت نامتعادلی به حالت تعادل برخواهد گشت ، نابرابری یک عدم تعادل هست و این عدم تعادل ماندنی نیست
همه چیز به سمت منطقی شدن و متعادل شدن پیش خواهد رفت کشتن برای بردن احمقانه هست و محرومیت جنایت هست ، تعامل جای تقابل رو خواهد گرفت چون هوشمندانه تر و بهتر هست ، چون ما باهوشیم این راه رو انتخاب میکنیم ما خودمون رو از بین نمیبریم ما باهوشیم نیاز به سفر به یک سیاره دیگه نداریم

ترنم 10-06-2014 04:49 AM

یعنی آدم داغون میشه با دیدنه این عکسها... :D

bigbang 10-10-2014 02:08 AM

هر چند خوشمزه هست ، ولی وزن آدم رو افزایش میده ، افزایش وزن هم که مشخص هست چه دردسرهایی داره ، نمیخوام نقش ضد حال باشم ولی این عکسها حال من رو میگیره چون دارم تصور میکنم با خوردن هر کدوم از اینا چند کیلو به وزنم اضافه میشه !
البته بعضی از انواع چربی هستند که به جای این که چاق کنند لاغر میکنند ، نمیدونم اسمشون رو چی بزارم چربی لاغر کننده ! مثلاً آواکادو میگند چربیش لاغر میکنه ، حالا باید چربی آواکادو کجا گیر بیاریم خدا میدونه ، البته این بیشتر در حالت فرضی هست که که با خوردن یک ماده ای لاغر بشیم ، اگر بین لاغری و خوراک رابطه ای باشه اون نخوردن هست ، و من از اونجایی که پیش کسوت این مسئله هستم ، به شما میگم تنها با نخوردن مواد کربوهیدراتی مثل پلو و نون به مرز 6 تا 7 کیلو اضافه وزن به راحتی میرسید 6 ، 7 کیلوی آخر که میخواید از دست بدید با تحریم خوراک یا نخوردن قابل حل نیست ! چرا ؟ چون گرسنه میشید بدنتون به شما فشار میاره ، از شما ماده خوراکی میخواد باید جواب معده رو بدید ، و این چیزی نیست که موندگار باشه ، 6 ، 7 کیلوی آخر تنها با تغییر شیوه خوراکی خوردن ما قابل تغییر هست ، و اون هم این هست که باید دقت کنیم که چه زمانی در آستانه سیر شدن هستیم همون لحظه دست از غذا خوردن برداریم ، بعضی ها این تز فکری رو دارند که بزار بخوریم ممکنه بعداً گرسنه امون بشه ، دیگه کی حوصله داره دوباره غذا بخوره اکثر ما ایرانی ها خواب نیم روزی داریم که این خواب نیم روزی ناشی از حجم زیاد مواد خوراکی هست که وارد بدنمون میشه ، میدونید برای لاغری چی سم هست ؟ این که دقیقاً بعد از خوردن بخوابید ! اگر بخوابید به جای این که مواد خوراکی که مصرف کردید صرف مصرف انرژی که در طول روز لازم دارید بشه ، ذخیره میشه ، و شما دوباره گرسنه میشید و این دور باطل ادامه پیدا میکنه چرا میگند صبحانه خوب بخورید اما شام کم ؟ به خاطر این که ماهر چیزی که در طول صبحانه مصرف میکنیم تبدیل به انرژی میشه به خاطر این که بیداریم ، میشه با یک صبحانه نه چندان شاهانه هم نه ناهار نخورد و نه شام ؛ حالا پیشنهاد من برای لاغری که اصلاً پزشکی نیست و شما قطعاً منقرض میشید ولی من 4 بار امتحان کردم و نتیجه هم گرفتم ولی خودم پرهیزم رو کنار گذاشتم به خاطر شرایط روحی که داشتم و دوباره کمی چاق شدم این هست :»برای لاغری در ابعاد زیاد ( اگر اضافه وزنتون زیاد هست )صرفاً به این روش اکتفا کنید به پلو و نون اعتنا نکنید ! هر ماده ای که شامل ترکیبات این 2 هم میشه باعث چاقی شما هست پلو و نون مناسب برای اونهایی هست که کارهای بدنی سنگین انجام میدند ، شما پلو نخورید ، نون هم نخورید شیرینی هم نخورید ( مگه میشه ؟ آره میشه ! من امتحان کردم بارها و شد !) برا تامین ویتامین B که مناسب برای رشد و سلامت مو هست سعی کنیداز همین بیسکوییت های ساقه طلایی استفاده کنید سبوسهای اونها 10 برابر بیشتر این برنج و نونی هست که ما میخوریم ، با توجه به شیوه هایی که ما برنج رو طبخ میکنیم برنج که تقریباً سبوس نداره ، نون هم ممکنه داشته باشه ممکنه نداشته باشه ، پس یک ساقه طلایی کار شما رو برای جایگزین ویتامین ایفا میکنه ، غیر از برنج و پلو و نون و شیرینی همه چیز مصرف کنید فقط اینا رو بزارید کنار
اگر شما پای بند به این قانون باشید خودبه خود به مصرف به مواد مغذی روی میارید ، موادی که حجم کمی دارند ولی انرژی زیادی دارند ، و به صورت چربی یا قند هم ممکنه ذخیره نشند ، من ماده ی خاصی رو مثال نمیزنم از بادوم هندی و بادوم معمولی تا هر مادهی غذایی دیگه اگر کارگر هستید یا کار بدنی زیادی دارید این رژیم مناسب نیست ولی در غیر این صورت ادامه بدید و تا آخر عمرتون به این رژیم پای بند باشید
من از خیلی میشنوم که آدم باید اصولی عمل کنه ! این اصولی عمل کردن یک معنی بیشتر نمیده ! و اون هم این هست که یا تمام کار زندگیتون رو بزارید کنار تا برنامه رژیمی که دکتر به شما داده رو عمل کنید یا این که اصلاً عطای رژیم رو به لقاش ببخشید
یک اطمینان دیگه هم به شما بدم ، از این به بعد ورزش میکنیم تا لاغر شیم و این داستانا کشک هست ، ورزش برای لاغری خوب نیست ورزش برای سلامتی خوب هست ، و البته تناسب اندام ، اگر میخواید لاغر بشید باید فکری به حال یک رژیم خوراکی مناسب کنید چون قطعاً شما نمیتونید برای همیشه ورزش کنید و ورزش رو رها میکنید
شما با ادامه این برنامه به مرز 6 ، 7 کیلوی آخر میرسید ، اینجا باید برنامه جدیدی پیاده کنید تا از شرش خلاص بشید که من خودم هنوز رو این قسمت موندم ، اگر نتیجه گرفتم میام و اینجا شرح میدم من چیزی رو به شما پیشنهاد میدم که موندگار هست خیلی ها رژیمی رو میگیرند که لاغر میشند ولی دوباره سریع چاق میشند ، اینها برنامه موندگار نداشتند من به شما پیشنهاد برنامه موندگار میدم
بستنی هفته ای یک بار ! نه هر روز ! شما بدنتون رو به چشم یک چاه نگاه نکنید این بدن یک ورودی داره یک خروجی کاری که شما میخواید انجام بدید طراحی یک سیستم کنترلی روی ورودی و خروجی هست که با این سیستم کنترلی به وزن ایده آل خودتون برسید چیز پیچیده ای نیست ، شما به راحتی میتونید به بدنتون فرمان بدید که چربی های ذخیره شده رو آماده سوختن کننده اگر با توجه به شیوه زندگیتون روش درست رو انجام بدید من سر 7 کیلوی آخر سیستم کنترلیم جواب نمیده باید یک سیستم جدید طراحی کنم یا همین رو بهینه سازی کنم ! که همین کار رو هم انجام میدم !

bigbang 10-10-2014 05:13 PM

نمیدونم چرا دارم مینوسم ! ولی الان بهانه برای نوشتن برای من زیاد هست و دوست دارم که بنویسم برای همین بهتره که خودم رو یها کنم و هر چیزی که لازم هست رو اینجا قرار بدم ، ما یک درسی داریم به اسم طراحی بهینه قطعات مکانیکی حالا من نمیخوام در مورد این درس زیاد توضیح بدم خوب ، یک حرفی این استاد زد که خیلی برام جالب بود گفتم بیام اینجا بگم شما هم استفاده ببرید ، گفت چیکار کنیم که از زندگیمون راضی باشیم ؟ بدون این که تغییری در بیرون از محیط داشته باشیم ، همینجوری که هستیم همینجوری باشیم و بمونیم ، چیکار کنیم ؟ بعد از بچه ها پرسید کی راضی هست ؟
یک دانشجوی دختر بیشتر در بین ما نبود جواب همه ما منفی بود ولی جواب اون مثبت بود ، خیلی راحت جواب داد : من راضیم ! نمیدونم چجوری اینطوری جواب داد
شاید داشت وانمود میکرد، من که کلی غرغر کردم در جواب استاد و هر چی خواستم گفتم ، ولی این سوال و اون روز این فکر رو در ذهن من تداعی کرد که خوب دنیای بیرون با توجه به امکاناتی که ما داریم و محدودیت هایی که داریم تا مرزی برای ما قابل تغییر هست ، بیشتر از اون دیگه به ما وابسته نیست ، یا به دیگران وابسته هست ، یا به شرایط محیطی ، زمانی ، چیکار کنیم که فرقی برامون نداشته باشه که چه شکست خوردیم چه پیروز شدیم ناراحت نباشیم مثلاً به خودمون بگیم خوب من که تلاشم رو کردم نشد دیگه ! نشد ! چیکار کنم ؟ گریه کنم ؟ نشد دیگه ، تحمل نکنیم یه جورایی بیخیال باشیم ، میخواستم اگر کسی این متن رو میخونه بهم جواب بده میتونید اینطوری بیخیال باشید ؟ حقیقتش من فکر کردم پیش خودم گفتم تو این 20 و چند سال عمری که داشتم هیچوقت راضی نبودم و ناراحت بودم شاید این متد روم جواب بده و زندگیم شادتر بشه یا بهتر بشه این که بیخیال باشم ، نه بیخیالی بدها ! بیخیالی خوب آدم پیش خودش بگه من که زورم و زدم نشد دیگه چیکار کنم ؟ نشد ! دیگه غصه نخوریم ، ناراحتی نکشیم
چیزی که نمیشه ، نمیشه دیگه ، این خیلی خوبه که آدم از زندگی خودش راضی باشه از شرایطی که داره از امکاناتی داره راضی باشه ، یکی ازش پرسید اوضات چطوره وقتی میگه شکر راضی هستیم ، واقعاً بگه ! البته خیلی کم هستند که حتی این جمله رو هم به کار میبرن ، پیشرفت خوبه ولی به هر حال یه محدودیت هایی هست آدم از اون محدودیت ها ناراحت نباشه ، از نشدها و اینها
-------------------
دوستم یک ماشین شورلت کاپریس 1986 داره ، داشتیم از دانشگاه میومدیم من رو سوار کرد من اینقدر مجذوب این ماشین شدم که ازش با موبایلم عکس گرفتم ، ماشین قدیمی هست حداقل مال 28 سال پیش به اینور هست ، عمری ازش گذشته ، یکسری مشکلاتی داشت مثلاً برف پاک کنش یک مقداری ریپ میزد ، اون روزی که ما داشتیم میومدیم بارون میزد ، حالا شاید عکس ها رو گذاشتم الان حس عکس گذاشتن از موبایل تو کامپیوتر و آپلود نیست ، این مسیری ما داشتیم میومدیم کلی دست انداز داشت 2 تا خصوصیت بارز این ماشین اولی این بود که از اتاق این ماشین هیچ صدایی از بیرون نمیومد ! دوم سیستم فوق العاده تعلیق این ماشین بود ، که رو دست انداز که چه عرض کنم بار انداز ! رد میشدیم اصلاً حس نمیکردیم ! بزارید واسه شما تعریف کنم ماشینش چی بود ، داخلش چرم قرمز تو دوزی شده بود ، یعنی قرمز ها! بعد 2 ردیف صندلی داشت در حد مبل 3 نفره ! ماشین نگو کشتی ، بعد بغل هر کدوم از درها ( 4 تا در ) جاسیگاری بود ، شیشه بالابر های برقی که آپشن عادی بود ، یک جوی استیک بغل راننده که با اون جای صندلی رو بالا و پایین و جلو و عقب جابه جا میشد ! علاوه بر آمپر و نمیدونم درجه کیلومتر و اینها که عادی هست یک چیز داشت به ( fuel economy ) که مصرف بنزین رو نشون میداد ماکس و مینیمم بود 2 طرفش ، ماشین دنده اتومات بود ، یعنی فقط گاز و ترمز داشت ، 2 تا حالت drive و overdrive داشت حالت اولی همون معمولی ماشین بود که فکر کنم 100 ای 12 ، حداکثر 15 مصرفش بود ، حالت overdrive مثل این گشتاور رو کاهش میداد سرعت ماشین حفظ میشد ولی زورش کم میشد ولی مصرف بنزینش کاهش پیدا میکرد ، جای دنده اتومات هم روی فرمون بود عین بقیه ماشین های آمریکایی اون زمان یعنی دنده وسط صندلی نبود من هم صندلی هاش رو دیدم هم صندلی پشت نشستم هم جلو ، یعنی مجبور شدم پشت بشیم مثل این که آب چکه میکرد از شیشه جلو گوشش ، مثل این که شیشه فابریکش نبود مجبور شدم پشت بشینم ، من عکس گرفتم حالا ممکنه بزارم ، ماشین چند اسب بخار فکر میکنید ؟ 250 200تا اسب بخار فکر کنم ، در حد یک ماکسیمای الان ما
پیش خودم گفتم خدایا این ماشین جون میده برا مسافرت بخاری و کولرش سالم بود فقط یک سرویس 2 تومنی لازم داشت کل ماشین
حالا فرض کن این مال 28 سال پیش بود ، گفتم شورلت الان چه ماشینهایی میزنه رفتم تو سایتشون کاپریس مدل 2014 بود ، حالا من عکسهای 1986 و 2014 رو میزارم این ملت آمریکا 28 سال هست سوار اینطور ماشینهایی میشند ! با همون پولی ما صررف خرید ماشین های چرت و پرتی میکنیم که ارزش ندارند زراید . پژو عهد بوق و ... اگه اینها دارند زندگی میکنند پس ما داریم چیکار میکنیم لامصبا ؟ ها ؟ ماشین رو من الان توش رو نشون بدم کف بر میشید ! با 50 تومن پول بهترین ماشینها رو صاحب میشید با 30 تومن یا 40 تومن مجبور نیستید پرشیا بخرید ماشین میخرید ! ماشینها !
آخه این چه وضعیه ما داریم ؟ این چه وضع ماشین یزر پای ما هست پراید 2.5 به عراق میدیم 3.5 میفروشه به مردمش ما اینجا 18 تومن پول این آشغال رو باید بدیم
این چه وضعه زندگی ما داریم ؟

bigbang 10-10-2014 05:24 PM

این عکسهایی هست که در سطح نت واسه 1986 پیدا کردم :

bigbang 10-10-2014 05:29 PM

اینم 2014 اش

http://www.themotorreport.com.au/con..._01_1-0515.jpg

http://almuraba.net/2013/Chevrolet-I...impala-009.jpg

10000 دلار ! فکر کنم یک چیزی حدود 30 تا 40 تومن با توجه به نوسان دلار
ماشین و ببینید فقط ، همین وضعیت سر فورد gt هست
، ،آخه این لامصب چرا اینقدر خوشگله ؟
ها ؟

http://lincolnpic.tuningimagehosting...3b6952b5ec.jpg

هیچ میدونید معنی کاپریس چیه ؟
هوس
lust, fad, caprice, whim, fantasy, longing

تمایل فکری
caprice

علاقه دمدمی

شابادی 10-12-2014 10:02 PM

سلام و درود بر دوستان

آفرت 10-13-2014 01:56 AM

ای بابا!چند وقت پیش دوستای داداشم با ماشین وطنی الاصل یعنی همون پراید رفتن عراق.بعد که رسیدن و حالا مات بعضضضضضضضضی چیزا شده بودن ولی غافل نبودن و مشغول قفل فرمان ماشین بودن که یه مغازه دار زده بود زیر خنده و گفته بود آخه عاقل ما اون لگن شمارو میخوایم چیکار؟؟؟؟؟؟؟حالا گیریم دزدیدیمش قطعاتشو هر روز از کجا بیاریم واسه تعمیر؟؟؟؟یه نگا به ماشینای اینجا بنداز که تو خیابون میان و میرن بعد با خیال راحت برو به گشت و گذارت...میگفتن انقد خجالت کشیدن از این وضع ...بدون قفل رفتن و برگشتن ماشینشون هم سر جاش بود،...ای بابا ای بابا.

bigbang 10-14-2014 04:08 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط شابادی (پست 297162)
سلام و درود بر دوستان

علیکم سلام و دورود بر شما

bigbang 10-18-2014 12:35 AM

خوب اینجا تاپیک آزاد کابران بود و من همیشه معروف به این بودم و هستم که خط ها رو جا به جا میکنم بدون این که بی احترامی کنم با توجه به این که اینجا تاپیک آزاد هست بحث در مورد مطالب آزاد بدون توهین خود به خود در ذات خودش داره ولی به دلیل ملاحظاتی که با انتصاب مدیر جدید شده من یکسری مطالبم رو نمیتونم اینجا عنوان کنم
نگید اینجا خانوادگی هست و نباید یکسری مطالب رو عنوان کرد یا توهین آمیز یا عبور از خط قرمز هست ، من یکسری مطالبی گفتم بعداً پشیمون شدم چرا گفتم
اتفاقاً باید چیزهایی رو که لازم هست گفت ، نه این که در مقابلشون سکوت کرد
باعث تاسف هست که من باید نزدیک به 80 درصد حرفهام رو نگم ، نه به خاطر ملاحظه بلکه به خاطر دیدگاه های و سلایق مختلف این حرف رو ادامه نمیدم
0000000000000000000000000000000
خوب من مینویسم ولی اولش یک کاری دارم ، کارم رو انجام دادم و هنوز اینجا لاگین هستم ، بعد از مدتها گفتم یادی از گذشته ها کنم و برم سراغ بازی های قدیمی ، ببینم چه بازیهایی بوده که انجام ندادم ، طبق معمول گشت زدم و جستجوم به نتایجی هم رسید توی نت بازی هایی برای دانلود وجود داره ، بازیهای قدیمی که روی سیستم های قدیمی هم اجرا میشه ، چند تا بازی دانلود کردم مثلاً یک بازی اسمش mortyr که ساخت 1999 بود
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Mortyrgame.jpg

بازی اول شخص سبک تیر اندازی ، بازی هایی با گیم پلی زیاد و داستان کم ، اینقدر محیط های طراحی شده در این بازی زیاد بود که شاید تو بازی به اندازه یک روز میتونستید برای هر مرحله گشت بزنید ، میتونید یک دفترچه بگیرید و نقشه مراحل رو روی کاغذ بکشید تا گمراه نشید ! جاهایی اینقدر بازی سخت میشد که راهی که رفتید رو فراموش میکردید ، خیلی زود هم کشته میشید ، غیر از فیلمی که اول بازی و آخر بازی نشون میداد ،بقیش همش درگیری و اینور اونور رفتن و در محیط پرسه زدن ، دنبال کلید گشتن و آدم کشتن هست ، ولی طراحی محیط این بازی اینقدر گشترده بود که من هنگ کرده بودم شاید این بازی به اندازه 3 ماه آدم رو سرگرم خودش بکنه
مثلاً تالار های با سنگ های مرمر و شفاف و عکس بزرگ هیتلر اگر حوصله داشتم براتون اسکرین شات میگرفتم ، پیش خودم گفتم خدایا اینایی که این بازی رو ساختن چه وقتی گذاشتن ! چه انرژی چقدر فسفر سوزوندن ! داستان بازی هم اینطور بود که آلمان ها تو جنگ جهانی پیروز میشن و دیگه حکومتشون رو آغاز میکنن ، مرحله آخرش هم تو مریخ بود ! مثلاً آلمان ها رفتن مریخ واین آقای مامور هست دم و دستگاه و تشکیلات اینها رو تو مریخ بهم بریزه ، خودش هم آخر میمیره اینطور که من از دموش برداشت کردم
برای سال 99 واقعاً این عنوان بزرگی بود و پر بیراه نبود که به عنوان یکی از بهترین بازی های سال شناخته بشه ، البته اگر امروز یک گیمر باشید ،این بازی در مقایسه با بازی های امروزی در حد فوتبال دستی هست ، دیروز یعنی همین دوره سالهای 2000 و 99 و اونطرفها ، یک چیز مهم بود این بود که از حداکثر توانایی سخت افزار استفاده بشه تا محیط سه بعدی بهتر نشون داده بشه تازه تب ساخت بازی های سه بعدی گر گرفته بود و شرکت ها هم برای کنسول و هم برای کامپیوتر بازی میساختن کنسول چون صامت بود و قابل ارتقاء نبود ،پرواضح بود که دست سازنده ها برای ساخت بازی تو کامپیوتر بازتر هست ، برای همین کامپیوتر بهتر بود و فیلم دموی کمتری نیاز بود و توجهی خیلی بالایی به داستان نمیشد ،الان اینطور نیست دقیقاً عین اواخر دوران بازی های 2 بعدی که با ظهور سونیک ، ماریو ، شورش در شهر ، که اوج داستان سرایی در عناوین 2 بعدی بود ، الان محور داستان خیلی مهم هست و دیگه مانور کمی میتونن روی گرافیک یا فریم ریت بدن ، هر چقدر هم که کیفیت بهتر باشه دیگه به یک نقطه ای میرسه که برای بازی باز فرقی نداره اوضاع بحث رو به بیراهه نکشم ، با پیشرفت کنسول ها ورق برگشت و بیشتر بازی ها نسخه کنسولشون دلچسب تر شد ، و ارتقاء دیگه چیزی دلچسبی نبود چون وقتی عناوین به صورت سفارشی برای کنسول ها ساخته میشه دیگه افت فریم یا ناسازگاری بازی معنی نداشت و نداره ، و برای بازی خیلی ها به سمت کنسول ها کشیده شدند و امروز دیگه خرید سیستم برای بازی کاری اشتباه هست و همه کنسول رو پیشنهاد میدن
اما هنوز کامپیوتر یک سری برتری هایی داره ، مثلاً تو بازی های استراتژیک کار کردن با موس و کیبورد خیلی دلچسب تر هست کار کردن با دسته هست مگر این که راهی براش پیدا کنن ، بازی های استراتژیک چون مستقیماً با محیط لمسی سر و کار دارند ، باز قابل تحمل تر هست تا کنسول
اما اینها رو دارم برای شما مینویسم که همتون سیستم دارید و کنسول ندارید پس برای شما این مسائل اهمیتی نداره ، غیر از بازی های استراتژیک بازی هایی هستند که به نظر خودم دارم تاکید میکنم خودم روی سیستم بهتر میشه باهاشون کنار اومد تا کنسول و بهتر میشه ازشون لذت برد تا کنسول
من همیشه 2 تا ژانر مورد علاقه ام بود ، یکی ژانر استراتژیک و یکی دیگه هم ژانر محیط باز یا به قول معروف sand box من در بازی های استراتژیک بازی کاماندوز رو با دوبله نوین پندار بازی کردم و بسیار لذت بردم خیلی دوبله قشنگی بود ،البته از اول شخص هم گاهی اوقات بازی میکردم مثل بازی قلعه ولفنشتاین که قشنگ بود یعنی دوبله اش رو قشنگ انجام دادن اونطوری که از نسخه اصلش هم باحال تر شد همینطور مکس پین که شاه بیت بود و گند زدن تو نسخه های بعدیش رفتن ، از sandbox ، البته نسخه های قدیمیش ها منظورم ورژن 3 و vice city هست که خیلی ها اون رو به اسم ورژن 4 میدونن که اشتباه هست و در واقع پیکیجی برای ورژن 3 بود
من میتونم یک دنیا برای شما از انواع بازی صحبت کنم ولی هدفم از این پست به صورت اختصاصی صحبت در مورد بازی های sand box هست یا بازی های محیط باز ! بازی هایی که میتونی تو یک محیط باز بگردی هر چیزی که خواستی خراب کنی یا هر کی رو بکشی ، خلاصه هر غلطی خواستی بکنی ( که البته بدون عواقب نیست ! ) گفتم من از gta خیلی خوشم اومد بزار ببینم چه عنواوین جذاب دیگه ای میتونم تو این ژانر پیدا کنم که با یک سرچ ساده تو نت تو اولین نتایج با مقاله جالبی از بهترین بازی های sandbox مواجه میشید ، این بازی ها فوق العاده هستن و ایده های اونها برای یک سازنده بازی جاه طلبانه هست ، البته امروز برای کنسول بازی های در ابعاد گسترده ساخته میشه و حجم عناوین کم شده و به گستردگی اونها افزوده شده در واقع وزن بازی ها زیاد شده و تعدادشون کم شده که این اتفاق بسیار خوبی هست
برای نمونه چند تا از این بازی ها میزارم و زیر عکس تو ضیحاتشون رو میزارم تا بهتر آشنا بشید

http://cdn.pcgamesn.com/sites/default/files/GTAIV.jpg

GTA IV
نیازی به توضیح نداره اونهایی که بازی میکنن میدونن این بازی چی هست ! ولی خوب برای اونهایی که نمیدونن داستان اصلی این بازی از زندانی شروع میشه که از ون حامل زندانی ها فرار میکنه و طی ماموریت های زیاد تبدیل به رییس مافیای و خلاف کارهای شهر میشه ( البته این توضیح خیلی پیش پا افتاده ای هست ! ) داستان بازی داستان قدرت گرفتن یک فرد در دار و دسته های مافیایی و زندگی در محیط شهر و نحوه ماموریت گرفتن و اینها همه در نوع خودش جالب هست ولی خشونت بازی بالا هست و برای هر گروه سنی مناسب نیست ، شما از قایق تا هواپیما و انواع ماشین ها رو در بازی سوار میشید حتی سوار تانک میشید ، اسلحه میخرید پول میدزدید آدم میکشید ، مواد جا به جا میکنید خلاصه هر کار داغونی که به ذهنتون برسه انجام میدید تا در نهایت به ریاست مافیای شهر برسید و تبدیل به یک قدرت بشید که همه شما رو میشناسند بعد علیه رییسهاتون وارد عمل میشید و اونها رو سر به نیست میکنید تا خودتون قدرت رو به دست بکشید ، محیط گسترده لباس ها و انواع مردم ، رنگ ها و ماموریت ها و آپشنهای پنهان همه اینها این بازی رو جذاب میکنه پلیس هم میتونه شما رو تعقیب کنه، میتونید سوار تاکسی بشید و کسب درآمد کنید یا این که آدمها سر به نیست کنید و پولشون رو بالا بکشید ، میتونید فقط ماموریتهاتون رو انجام بدید و تیریپ مرموز بردارید بمب گذاری کنید و فرار کنید ، اینقدر تو این بازی برای شما داستان هست که نگو و نپرس حتی انتخاب دوست و دشمن با شماست !
.

http://cdn.pcgamesn.com/sites/default/files/arma3_2.jpg

Arma 3

یک بازی جنگی با تمام ابعاد درگیری یک انسان در محیط جنگی !

http://cdn.pcgamesn.com/sites/defaul.../justcause.jpg

Just Cause 2شما از هلیکوپتر پیاد میشید و یکسری ماموریت دارید البته این داستان قسمت اولش هست و داستان قسمت دومش نمیدونم چی هست ! ولی خوب برای توضیح محیطش کافی هست

http://cdn.pcgamesn.com/sites/defaul...ints-row-4.jpg
Saints Row IV
یک بازی دیوانه وار ! من توصیه میکنم اگر حوصله دارید دموی این بازی رو دانلود کنید که منظور من از دیوانه بازی رو متوجه بشید ! بلند پروازی بیشتر از gta اینجا فضایی ها حمله میکنند و شما رییس جمهور هستید ، و تبدیل به ابرقهرمان میشید اسلحه های عجیب و غریب دست شما میفته ! و قدرت های عجیب و غریب و حالت های عجیب و غریب تر ! بهتر هست تریلر بازی رو نگاه کنید تا متوجه بشید چه حجمی از کار گرافیکی و منطق فیزیک و طراحی و شخصیت پردازی صورت گرفته تا دنیایی ساخته بشه که فقط سیر در این دنیا خودش یک داستان هست ! چه برسه به خود بازی !البته nudity داره بازی و صحنه های غیر اخلاقی توش زیاد هست !
ولی ابرقهرمانی قدرت های ماوراء الطبیعه دیگه نوبرش هست و چیزهای دیگه !

bigbang 10-18-2014 12:55 AM

ولی باید بگم بزرگترین بازی که تا به حال ساخته شده ، از نظر خود من یک بازی هست
Assassin’s Creed® Unity

این بازی یک عنوان بسیار بزرگ هست ! ترکیب و آشی از اول شخص و محیط باز ! برای ساخت این بازی چندین شرکت بازی سازی با هم متحد شدند و کاری رو تولید کردند که در بازی سازی تبدیل به نقطه عطفی شده
http://static9.cdn.ubi.com/resource/...-01_147185.jpg

http://static9.cdn.ubi.com/resource/...-02_147186.jpg
http://static9.cdn.ubi.com/resource/...-05_147189.jpg
حجم و عظمت این کار اونقدر بالاست که و اونقدر فکر و انرژی درگیر تولید این اثر شده که افقهای جدیدی رو به روی ما باز کرده ! شاید رسانه ی آینده نه فیلم بلکه همین بازی ها باشند با محیط دینامیکی که دارند ما رو از بند حصار استاتیک فیلم ها خارج میکنند

هر چقدر که میگذره ، طراحی چهره ها به واقعیت نزدیک تر میشه و رئالیسم معنی پیدا میکنه البته عناوین دیگه ای مثل این ها هم هستند که برای پلی استیشن تولید میشند
من اگر بخوام در مورد این عناوین صحبت کنم باید به اندازه یک کتاب برای شما صحبت کنم ! اینها واقعاً فوق العاده هستند ! هر کدومشون داستان های فوق العاده ای ، دارند ، بعضی ها ظهور تجربه 3 بعدی رو یک تجربه فوق العاده میدونن اما من نظر متفاوتی دارم

اینها تا آخر میرن تا نقطه ای که به رئال نزدیک بشند خیلی نزدیک ، همزمان از تلویزیون های منحنی و سه بعدی در نهایت به تکنولوژی مناسب میرسند اون موقع پا رو فراتر میگذارند ، به شما پیشنهاد تجربه داینامیک میدند

این پست من خیلی پیچیده در هم رفته و پخش و پلاست ولی چون افکار هجوم میارند چاره ای ندارم که سریع بنویسم

امروز برای دسته ها ویبره میسازند و سه بعدی بودن خود فیلم یا بازی یک مسئله هست ، هر چند قدرت شبیه سازی بو رو هم تقریباً بهش رسیدند ولی این کافی نیست و خودشون میدونن ، تجربه ها گسترده و بلندپروازی ها بیشتر میشه وقتی حجم کار که گسترده شد

اونوقت به فکر تولید یک چیز متحد میفتن ! یک چیزی بین فیلم و بازی ! یک تجربه ! experience ! نه اونجوری که الان هست نه خیلی کامل تر از این خیلی بهتر از این ، دغدغه اونها دیگه درجه بندی بازی نیست ! بلکه درجه بندی تجربه ها هست ، ماتریکس رو دیدید، غایت کمال اونجاست ، غایتش اونجاست تا به اون نقطه نرسند انگار چیزی کامل نیست ! و در حال طراحی هستند در حال محاسبه هستند

توی اون محیط میشه تجربه ها رو در ابعاد زمانی مختلف تجربه کرد ؟ آیا چیزهای جدید بروز پیدا نمیکنه ؟ آیا اتفاقات تازه نمیفته

اینهایی که دارم میگم در محدوده ممکنات هست یعنی میتونن بهش برسند یک بلندپروازی احمقانه نیست

نمیدونم شاید آدمی که تا حالا فرصت نداشته آغوشی داشته باشه اینطوری یک آغوش گرم داره ، اونی که هیچوقت یک ابرقهرمان نبوده این فرصت رو پیدا میکنه که به شیوه خودش دنیا رو بهتر کنه ، شاید همه این تلاش ها به خاطر این هست که دنیای بیرون به اون قشنگی که نیست که ما دوست و ما پناه آوردیم تا شاید دنیایی بسازیم که اونجور که ما دوست داریم باشه

دنیایی که آدم بداش معلوم باشند ، آدم خوباش معلوم باشند و همه یا شمشیر داشته باشند یا اسلحه ، همش در آستانه یک اتفاق بودن

این حرفهایی که دارم میزنم احمقانه هست ولی اینها شدنی هست وقتی خودت رو متصل کردی به یک حقیقت داینامیک برای همیشه راه برگشتتو ببندی شاید از شر دنیا خلاص بشی از شر واقعیت از شر اون چیزی که هستیم ، این تلاش ها و این خماری ها پشتش دلیلی هست پشتش یک انگیزه بسیار مهم هست ، نه اونهایی که بودجه اینها رو تامین میکنند اونهایی که عاملند ، اونهایی که سازنده ان تا مرز جنون بازی رو تست میکنند تا باگ هاش رو پیدا کنند اونهایی که بازی رو میسازند ، و اونهایی که اون رو ادامه میدند

اونهایی که سعی دارند بین فیلم و بازی ارتباط برقرار کنند ، این شاید انگیزه پنهان اونها باشه ، دنیا که همش تو جنگ خلاصه نمیشه همش تو اتفاقات و درگیری های تکراری خلاصه نمیشه ، دنیای من یک وسعت داره ، دنیای یکی تو روستای خودش بزش هست !

شاید سگش ! شاید عشقش ، شاید های زیاد ، ... ضعف ها هم زیاد هست یکی با استعداد هست ولی روابط اجتماعی درستی نداره همیشه تنهاست ، یکی برعکس ! خوب ظاهراً ما نمیتونیم تو دنیای واقعی مسائل و مشکلاتمون رو حل کنیم پس بهتر هست
تو یک دنیای دیگه زندگی کنیم دنیایی که لااقل انتخاب های بهتری برای ما داشته باشه

اینها دلایل پنهان هست و اینها به این سمت هم حرکت میکنند

bigbang 10-23-2014 12:19 AM

نمیدونم چه حرفی بزنم که بدرد خودمون بدرد جمعیت خودمونی ما تو پیسی بخوره ، دوست ندارم از حوادث صحبت کنم از مشکلات صحبت کنم دوست دارم از چیزهایی صحبت کنم که یا ما رو خوشحال کنه یا ما رو وادار به فکر کردن بکنه ، حقیقتش این حالت که یا خوشحال باشی یا در حال فکر کردن خیلی خوب هست اینجوری گذران زندگی هم بهترهست ، من از تمام موضوعاتی که دیگران ممکنه مطرح کنن استقبال میکنم ، خودم خیلی علاقه دارم جستجو داشته باشم و جواب خیلی از سوالات رو خودم شخصاً بگیرم ،و اینجا عنوان کنم ، حقیقتش چند تا موشوع تو سرم بود از قبل چند تا موضوع هم جدیداً وارد کله ام شده نمیدونم به کدوم یکیش بپردازم
بزار از آخرین موضوعی که به ذهنم رسید صحبت کنم تا موضوعات دیگه رو به ترتیب عنوان کنم امیر و خیلی ها قبلاً و حتی الان هم میگن که تو افکارت خیلی درهم هست
خوب حق دارند ، به عنوان اولین گام اگر موضوع دیگه ای به ذهنم رسید سعی میکنم در یک پست دیگه اون رو عنوان کنم ، نه این که وسط پست دیگه اون رو بگم
موضوع به تفکیک پست عنوان میکنم از الان این مدل و متد رو انتخاب کردم
خوب این از نظم جدید ، حالا صحبت در مورد موضوع جدید :
نشسته بودم و در حال فکر کردن بودم که کاملاً ناگهانی به ذهنم رسید در مورد ماهواره های فضایی یک مطالعه ای داشته باشم البته همچین بی ربط نبود ولی خوب خیلی ذهنم رو مشغول کرده بود دلیل این دل مشغولی هم این بود که تو یک خبری خونده بودم روسیه برنامه پرتاب 20 ماهواره جدید به فضا را دارد و نوسازی یگان فضایی خود را دارد
منظورش ماهواره هایی بودند که در مدار زمین بودند ، گفتم برنامه روسیه این هست برنامه آمریکا چی هست ؟ جستجو کردم و نگاه کردم به اسامی مختلفی رسیدم
و مطالب جالبی رو دیدم ، اول در مورد برنامه فضایی آمریکا سرچ داشتم بعد خود به خود در مورد انواع خود ماهواره ها کنجکاو شدم بعد مسیر جستجوم به سمت ماهواره های ایران معطوف شد ، اگر جستجویی در مورد برنامه های فضایی ایالات متحده داشته باشید خود به خود به یک اسم بزرگ میرسید ناسا ! اسمی که هممون باهاش آشنایی داریم و سفر به ماه که حتی پدربزرگ و مادربزرگ های ما هم الان از جریان اون با خبر هستند
سوایی فضای تبلیغاتی و های و هوی جنگ و سرد و مطالب تکراری که هممون بلدیم و قبلاً خوندیم تو صفحاتی که مطالعه داشتم به مطالب جالبی رسیدم
ما همون میدونیم که اولین ماهواره فضایی رو روسیه به مدار زمین فرستاد و متعاقب اون ایالات متحده با آزمایشات متعدد ماهواره بعدی و هر سری طرف بعدی گام بلندتری برمیداشت ، تا کار به سفر به ماه کشید که این رقابت یک جورهایی متوقف شد
سرمایه گذاری در برنامه های فضایی سوای اون تصویری که در بیرون داره دلیل عمده اش کشف فضا و نجوم و اینها نیست ، دلیل عمده اش نظامی یا مخابراتی هست و یا هواشناسی هست و بودجه های کمی صرف عملیات های اکتشافی میشه ، این بودجه در ایالات متحده کم هست و در روسیه تصور من این هست که اصلاً تقریباً میشه گفت وجود نداره ، تا قبل از جنگ سرد فعالیت های فضایی دو قطب داشت شوروی و ایالات متحده که این سیستم امروز تقریباً تک قطبی شده ، تا قبل از هم پاشیدن شوروی ، بلوک شرق پایگاه فضایی به نام ایستگاه میر درست کرده بود به زیبایی ایستگاه فضایی بین المللی الان نبود ولی در نوع خودش منحصر به فرد و تازه بود ، که با پاشش دیوار بین شرق و غرب با انعقاد قرارداد جدید میر منهدم شد و یک ایستگاه فضایی بین المللی ساخته شد ،

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...from_space.jpgجنگ ماهواره ها هرگز متوقف نشد و حتی امروز هم پا برجاست ، و روسیه با با داشتن 1440 ماهواره فعال در سطح زمین و مدار اون حرف اول رو در دنیا میزنه و بعد از اون ایالات متحده و بعد از اون بریتانیا با فصاله فاحش 30 ماهواره هست
برنامه های فضایی بخش عظیمیش برای مدار زمین هست
امروزه با تعداد و انواع مختلفی از ماهواره ها آشنا هستیم ، ماهواره های ناوبری یا GPS و ماهواره های جاسوسی و نظامی و ماهواره های مخابراتی که امروز هر کسی رسیور داشته باشه با نام های اونها آشنا هست ، البته انواع دیگه ای هستند که کمتر شناخته شده هستند و نیازی نیست در مورد اونها اینجا صحبت کنم
ماهواره های زمین شناسی و هواشناسی و ... مطالعاتی کلاً ، یکسری هزینه ها برای اسکان فضانوردان به ایستگاه فضایی هست که خوب شما با سفر پر خبر انوشه انصاری آشنا هستید که نمیدونم دقیقاً فکر کنم بالای یک میلیون دلار هزینه کرد برای سفرش و برای بعد از اون ، به عنوان یک توریست به فضا رفت ، خوب اگر انوشه انصاری اینقدر هزینه داره قطعاً فضانوردان دیگه هم هزینه های خودشون رو دارند و برنامه های تحقیقاتی و مطالعاتی و برنامه های توسعه ایستگاه بین المللی و تعمیرات ، سوای اینها تعمیرات ماهواره ها ، بحث تعمیر اینها بحث از رده خارج کردن اینها همه اینها هزینه بردار هست
هر ماهواره عمر مفیدی داره و بسته به کلاس مداریش هزینه ای برای ساختش میشه و عمر مفیدی برای اون در نظر گرفته میشه بعضی ماهواره ها با قابلیت تغییر مدار هستند
که قطعاً این هزینه اونها رو بالا میبره ، شما به راحتی ویدیوی ناسا رو از حرکات مداری ماهواره ها میتونید در سایت ویکی پدیا ببینید ، هماهنگی مداری برای این که اینها با هم برخورد نداشته باشند ، و پایداری اونها در شرایط جوی و شارژ برق اونها که با استفاده از انرژی خورشیدی صورت میگیره یک بحث بسیار پیچیده فیزیکی و یک فناوری پیشرفته محسوب میشه ، سیکرون کردن و هماهنگی این ها با ایستگاه های زمینی همه اینها بحث های بسیار پیچیده ای هست دقت کنید من در مورد آنتن تلویزیون یا دیش صحبت نمیکنم که اگر خراب شد برید بالا پشت بوم سریع درست کنید دارم در مورد دستگاه های بسیار پیچیده تر از همین سیستمی که شما پشتش نشستید و صد برابر حساس تر از اون صحبت میکنم ، شاید شما هم دیدید افرادی رو که میخوان ماهواره رو آماده کنند لباس های مخصوص میپوشن و همه محیط قرنطینه شده هست برای جلوگیری از بروز هر گونه اختلال بعد تصور کنید این دستگاه باید با موشک چند هزار کیلومتر بره بالا سالم باز بشه و شروع به کار موفقیت آمیز داشته باشه کلا این کار یک بلند پروازی بسیار متحورانه هست که شما باید از قبل همه چیز رو پیش بینی کنید
بحث من در مورد ماهواره های هست که در رنج مداری زمین فعالیت میکنند حالا این بحث رو شما در مورد ماهواره های اکتشافی ببینید ، که چه بحث پیچیده ای دارند و چه هزینه ای برای ساخت اونها میشه و باید از چه ضریبی از دقت برخوردار باشند
ماموریت های مختلفی در آینده برای ناسا تعریف شده که خیلی از این ماموریت ها مربوط به مریخ هست و بیشترشون مطالعاتی هست ، البته ماموریت های مطالعاتی بر روی سیارات دیگه مثل پلوتو و نپتون هم دارند و ماموریت های خارج از منظومه شمسی
کلاً وقتی بحث به خارج از مدار زمین کشید میشه ناسا ترجیح میده ماموریت اکتشافی داشته باشه تا اعزامی ! به دلیل ریسک بالا و هزینه های سرسام آور
هزینه های ناسا و برنامه ریزیش به راحتی از طریق سایتش قابل دسترسی هست
مطالب کسل کننده و تکراری ممکنه اذیتتون کنه مثلاً فلان کاوشگر بیدار شد دنبال ستاره دنباله دار رفت و طرح مطالعاتی بر روی ستاره های دنباله دار یا قمر فلان سیاره
یا هزینه هایی برای توسعه تلسکوپ و راه اندازی دوباره ، چیزهایی که شما خوشتون بیاد وجود نداره و چیزهایی هست که بیشتر برای محققان دانشمندان ممکنه محل توجه باشه
ه اما قبل از اون با برنامه های فضایی ایران هم میخوام آشناتون کنم ما جزو 9 کشوری هستیم که دارای فناوری پرتاب ماهواره هستیم و به زودی با برنامه هایی که تنظیم شده قصد اعزام انسان به مدار زمین رو هم داریم
قبل از این که برنامه های بومی فضایی ما شروع بشه به سفارش کشور ما در روسیه ماهواره ای به نام سینا ساخته شد و به فضا پرتاب شد ، روسها ادعا کردند که رد ماهواره رو گم کردند و غیر قابل ردگیری شده ، همین انگیزه ای شد برای ما تا بر پایه طرح های موشک هایی که از پیش داشتیم همون ها رو توسعه بدیم و با افزایش برد اونها خودمون قدرت پرتاب ماهواره رو پیدا کنیم ، ما بهترین طرح برای توسعه رو موشکهای شهاب دیدیم که فناوری اون رو از یک کشور دیگه ای گرفته بودیم که البته بعداً بهینه شده همون فناوری رو به اونها پس دادیم ، ما روی شهاب ها کار کردیم و اونها رو توسعه دادیم و قدرت پیشرانه اونها و دقتشون رو افزایش دادیم همزمان در داخل پروژه های مطالعاتی بر روی ساخت انواع ماهواره رو گسترش دادیم ، و چندین ماهواره رو پروژه ساختشون رو در داخل کشور کلید زدیم که حاصل اونها ماهواره هایی شدند که اگر علاقه دارید از نام ماهواره های ایرانی با خبر بشید و کاربرد اونها به اینجا برید
اولین ماهواره ارسال ما با راکت سفیر ارسال شد اسمش امید بود و حقیقتاً برای ما امید آورد چون تو تلاش های بعدی که موفقیت آمیز بودند به هدفهامون رسیدیم نمیخوام در مورد نام ماهواره و اولی یا دومی اونها صحبت کنم فقط میخوام بگم تونستیم وارد توسعه فضایی بشیم و البته راه زیادی داریم برای توسعه به اندازه کافی در لینکی که گذاشتم توضیح هست و نیازی نیست که دوباره همه رو اینجا بگم ، از بحث کشورمون خارج بشم

تا اینجا هیچ موضوع هیجان انگیزی رو عنوان نکردم ، ولی معجزه بازار و خصوصی سازی شاید کمک بتونه بکنه به بلند پروازی های ما و نقشه راه ما برای سفر به سیارات دیگه یا شاید منظومه های دیگه باشه من نیاز بود ابتدا این مقدمه رو بگم که تصویر رو آماده کنم بعد بیام صحبت کنم
من در پستهای متفاوت در مورد این موضوعات بسته به وقت و شرایط صحبت میکنم :
1- طرح سفر به فضا برای همه یا آژانس فضایی
2- طرح هتل های فضایی
3- اسکان انسان به مریخ
4- طرح توسعه فضاپیما ، یا شهر فضایی ( البته در تئوری و دیدگاه )
فعلاً در مورد این 4 موضوع صحبت میکنم اگر مجال بود بیشتر باز میکنم موضوع رو

bigbang 10-23-2014 12:30 AM

قبل از این مطالب این لینک صدایی هست که به وسیله ماهواره امید ضبط شده :d

امیر عباس انصاری 10-25-2014 06:32 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 297249)
قبل از این مطالب این لینک صدایی هست که به وسیله ماهواره امید ضبط شده :d

سلام بر همه
من از این به بعد اینجا هم میام
جا خوبیه خداییش
:allaf:
محمد بابت صدای ارسالی از امید ممنون برای من که خیلی جالب بود
تقریبا ده بار پشت سر هم پخش کردم و گوش کردم
میشه با KMP اونو شنید

راستش این صدا منو یاد یه فیلم انداخت
با بازی جانی دپ و شارلیز ترون (بانوی زیبا) به نام "همسر فضانورد"... فیلم خیلی زیباییه توصیه میکنم ببینید...

همسر فضانورد - THE ASTRONAUT'S WIFE

http://www.vista.ir/include/films/im...727af34750.jpg

سال تولید : ۱۹۹۹
کشور تولیدکننده : آمریکا
محصول : اندرو لازار
کارگردان : رند راویچ
فیلمنامه‌نویس : رند راویچ
فیلمبردار : آلن داویو
آهنگساز(موسیقی متن) : جرج ا. کلینتن
هنرپیشگان : جانی دپ، چارلیز ترون، جو مورتن، کلی دو وال، دانا مورفی، سامانتا ایگار و گاری گروبز
نوع فیلم : رنگی، ۱۰۹ دقیقه

̎اسپنسر آرماکاست̎ (دپ) فضانوردی است که برای مأموریتی معمولی به فضا فرستاده می‌شود، ولی اتفاق وحشتناکی در آنجا برای او رخ می‌دهد که جانش را به خطر می‌اندازد. ̎اسپنسر̎ را در آخرین لحظه نجات می‌دهند و به کرهٔ زمین برمی‌گردانند. ̎اسپنسر̎ چندی بعد اعلام می‌کند که از اکتشافات فضائی کناره می‌گیرد تا وقت بیشتری را با همسرش، ̎جولیان̎ (ترون) بگذراند. ̎جولیان̎ که در گذشته از افسردگی رنج می‌برده و حالا دلش می‌خواهد بچه‌دار شود، از تصمیم ̎اسپنسر̎ به شدت استقبال می‌کند. ̎جولیان̎ باردار می‌شود ولی رفته‌رفته رفتار همسرش را غیرعادی می‌یابد ـ گوئی مردی که از فضا بازگشته، آن ̎اسپنسر̎ی نیست که به فضا رفته. در حالی‌که دوران زایمان نزدیک‌تر می‌شود، نگرانی‌های ̎جولیان̎ نیز افزایش می‌یابد، اما آیا واقعاً اتفاقی برای ̎اسپنسر̎ افتاده یا آنکه هیولای درون خود ̎جولیان̎ است که حالا دوباره رخ نشان می‌دهد؟

bigbang 10-28-2014 11:20 PM

مرسی امیر .
خوب من بحثم رو به ترتیب با سفر به فضا برای همه شروع میکنم
دوست ندارم مطالب تکراری بنویسم یا ترجمه ماشینی انجام بدم ، این که چه طرحی کجا تصویب شده و کدوم شرکت میخواد چکار کنه اینها بیشتر برای شرکتها و سرمایه گذار ها ممکنه جذاب باشه ، اما اون چیزی که تو این موضوع برای ما جذاب هست این هست که در نهایت چی میشه ؟ در نهایت چه اتفاقی می افته
ممکنه از تصویر طرحها لذت ببریم ولی بیشتر از اون از کارهایی که در عالم واقع صورت گرفته لذت خواهیم برد من هنوز در مرحله سرچ هستم ، ولی بزارید این رو بهتون بگم که ما هنوز قدم مهمی در این زمینه برنداشتیم تا فضا رو تبدیل به یک مسئله سودآور کنیم به جز این که از اون به عنوان مدارهای ماهواره ای و مطالعاتی و نظامی استفاده کنیم
توریسم فضایی موفقیتش وابسته به ماست این طرح میتونه برای همیشه مسکوت بمونه ولی با اصرار ما میتونه به ثمر بشینه
بزارید از این لینک شروع کنم در این لینکی که قرار دادم شما میتونید لیستی از افرادی که پیش قراول صنعت توریسم فضایی هستند ببینید اونها به عنوان اولین مسافران عازم فضا شدند نام خانم انوشه انصاری هم در این لیست هست
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...w_w_ansari.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...in_the_ISS.jpg

خانم انصاری در خیلی از زمینه ها اولین هست ! اول این که اولین ایرانی هست که به مدار زمین سفر کرد ! برای همیشه این رکورد به نام ایشون ثبت خواهد شد
دوم این که اولین زن هست که به عنوان توریست فضایی به مدار زمین سفر کرد
سوم این که اولین زن ایرانی بود که این کار رو انجام داد خدا میدونه ما کی تو ایران میخوایم زنها رو بفرستیم فضا ! ( البته فکر خوبی هست رو زمین از دستشون راحت میشیم :d )
خانم انصاری با راکت سایوز از زمین کند تا به ایستگاه فضایی بین المللی سفر کنه
فارق از تمامی مشکلاتی که روی زمین داریم نگاه هایی که نسبت به زنان هست مشکلاتی که دارند ( اونها مشکلات به مراتب بیشتری در هر گونه سفر به فضا نسبت به مردان دارند و باید تلاش بیشتری انجام بدند ) خانم انصاری این کار رو انجام داد
فکر کنم اول کانال 4 بود برنامه آسمان شب که این مصاحبه رو انجام داد ، و بعد از اون خود خانم انصاری در گفتگویی اختصاصی در شبکه ماهواره ای جم حضور پیدا کرد و به بسیاری از سوالها پاسخ داد
خوب چون ما عادت داریم اول افتخارات خودمون رو ببینیم و به احتمال زیاد یک آهنگ بزاریم ( ترجیحاً وطنم پاره شد تنم ) بعد از اون هم بگیم این هست ایرانی گفتم اول این رو به شما بگم قند تو دلتون آب شه به به چه چه کنید این مطلب به اندازه کافی براتون جذاب بشه تا به ادامه خوندن اون ترغیب بشید
خانم انصاری نه تنها خودشون سفر شخصی داشتن بلکه سرمایه گذار اصلی مسابقه ای برای طراحی فضاپیمایی ارزان قیمت برای کاهش هزینه های سفر به فضا شدند
که به واسطه حمایت های خانواده انصاری این جایزه با نام xansari شناخته شد و در نهایت یک طراح آمریکایی برنده این مسابقه شد
http://ansari.xprize.org/sites/defau...&1412640000036

شرکتهایی هستند که علاقه زیادی به این مسئله دارند 2 شرکت اروپایی فعلاً مسئولیت این موضوع رو بر عهده گرفتن نمیدونم اسامی شرکتهای دیگه اومده و اون هم میخوان تو این بازی شرکت کنند یا نه ولی هر کاری که میکنند واضح هست که با نظارات ناسا و سازمان فضایی روسیه انجام میگیره ، البته خود روسها هم برنامه دارند و رو نمیکنند !
من نمیخوام رو اسم شرکتها زیاد مانور بدم ولی طرح ها و عکسها و نحوه سفر و هزینه رو الان در موردش صحبت میکنم و این که خیالتون راحت الان این چیزا برای ما نیست ولی اگر به اندازه کافی روش اصرار صورت بگیره با همه گیر شدنش دروازه فضا به روی ما باز میشه و دیگه ناسا لازم نیست برای دریافت بودجه گدایی کنه و کلیپ تبلیغاتی بسازه !

آها راستی این طرح تاکسی فضایی جایزه بزرگ انصاری

bigbang 10-28-2014 11:57 PM

خوب ظاهراً اولین شرکتی که دشت اول رو روکرد برای این مسئله شرکت ویرجین انگلیسی بود البته این شرکت با خرید زمین به توافق رسید که پایگاه اعزامی درست کنه این که پایگاه اعزام بیشتر برای بچه پولدار هاست ، هزینه هر سفر فضایی چیزی حدود 200000 $ دلار هست قرار بود سال 2014 این سفرهای آغاز بشه ولی چون رعایت نکات ایمنی در صدر هست هنوز اجاره پرواز برای اونها صادر نشده یا شایدم شده ! هنوز خبری از سفر این ها به صورت گسترده ندیدم ولی اگر این اتفاق افتاده باشه قطعاً در رسانه ها انعکاس بیشتری خواهد داشت بزارید چند تا عکس بزارم

Spaceport America: Home of Virgin Galactic

bigbang 10-29-2014 12:00 AM

عکسهایی از معماری زیبای این مجموعه رو هم میتونید تو این عکسها ببینید :

http://8pic.ir/images/j5khhinhidqvr5y6e9cc_thumb.jpg

http://8pic.ir/images/0zcslw0p9oki13ri8d1v_thumb.jpg

http://8pic.ir/images/zz2g94dnsoearq8ygndf_thumb.jpg

http://8pic.ir/images/xm85peqlew9b9ubd6mis_thumb.jpg

http://8pic.ir/images/05md3uukq6h8kgvvlpx5_thumb.jpg

راستی درمورد بلیت دیدم یک جا دیگه نوشته 95000 هزار دلار یعنی چیزی حدود 380 میلیون تومن که واسه پولدارهای ما هم همچین زیاد نیست به خرید یک ماشین و ویراژ دادن تو خیابون و این جور ضایع بازی ها میتونن یکی از این بلیت های تهیه کنند فکر خوبیه
این هم سایتشون هست
http://8pic.ir/images/p3yfi8negm0sivz26vtq.png

حالا اینا همه به کنار من میخواستم بگم یک شرکت به عظمت این رو بزارید کنار شرکت های ما که برای تصویر برداری 360 درجه افتتاحیه میزارند ! خیلی ما پیشرفته هستیم ! مثلاً شما خودتون این 2 تا رو هم با هم مقایسه کنید :

انگار میخواد مهد کودک افتتاح کنه ! آدم وقتی فاصله رو میبینه حمله عصبی بهش دست میده ! عصبی میشه ! میخواد انقدر به دیوار مشت بزنه دیوار سوراخ شه !

bigbang 10-29-2014 12:08 AM

هزینه احداث این مجموعه چیزی حدود 212 میلیون دلار بوده ! جالبه که چرا سرمایه گذاری بیشتری روی توریسم فضایی و یا سفرهای فضایی نشده ، علاوه بر این مجموعه شرکتی اروپایی به نام spacex هست که مسئولیت ارسال خصوصی فضانوردان رو به ایستگاه فضایی به عهده گرفته تا سفرهای فضایی مستقل تر و بهینه تر باشه ( چون تا الان این سفرها با هماهنگی ناسا و یا روسیه و راکتهای سایوز صورت میگرفت ) مسئولیت استفاده و بهره برداری از شاتل های بازنشسته رو هم به عهده این شرکت گذاشتند همونطور که میدونید اخیراً یک پرتاب ناموفق راکت داشتند که البته این مسائل کاملاً طبیعی هست و زیاد پیش میاد حتی برای روسها و سایوز هم پیش اومده و میاد
تا الان 3 ماموریت موفقیت آمیز داشتند ولی این ماموریت جدیدشون ناموفق بود
البته الان بیشتر ماموریت ارسال راکتهای بدون سرنشین رو دارند ، باید گفت هنوز ما به اون آستانه ایمنی نرسیدیم که بتونیم ادعا کنیم سفرهای فضایی امن و بدون خطر هست با توجه به خطرهایی که راکت ها رو تا به الان تهدید میکرده و اتفاقاتی که برای شاتل ها افتاده که در نهایت با فرمان ریاست جمهوری شاتل ها برای همیشه بازنشسته شدند ، چاره ای نیست جز آزمایش و خطا ! ما میتونیم با محاسبه ضریب اطمینان رو بالا ببریم ولی قدرت پیش بینی همه مسائل رو نداریم و حوادث به ما کمک میکنند تا تجربه بیشتری کسب کنیم و بهترین انتخاب ها و کم خطر ترین اونها رو داشته باشیم
همین پست رو ویرایش میکنم و تعدادی از فعالیتهای این شرکت رو میزارم
راکت فالکون 9 فکر کنم به اندازه کافی در موردش منتشر شده تو خبرگزاری ها

bigbang 10-29-2014 01:14 AM

جدا از این شرکتها نام شرکتهایی چون بلو اوریجین، سیئرا نوادا و بوئینگ هم هستند ، اونهایی که با بوئینگ آشنایی ندارند باید این رو بگم که پیمانکار وزارت دفاع آمریکا شرکتی هست به نام لاکهید مارتین ، الان پروژه ای که این شرکت برای وزارت دفاع در حال کار بر روش هست f35 ولی از همکاری شرکت لاکهید با بوئینگ بود که قدرتمندترین جنگنده جهان یعنی f22 raptor تولید شد ، بوئینگ یک شرکت مرموز هست که همیشه اسرارش رو به خوبی حفظ میکنه ، بگذریم از گنده ها فاصله بگیریم یک شرکتی دیدم به نام xcor که خیلی به نظرم جالب اومد
بزارید یک مطلب تو سایت آفتاب دیدم از این شرکت میزارم و بعد از اون عکسهایی رو از این شرکت آپلود میکنم ، این که یک شرکت آمریکایی چطور افتتاح میشه و چطور مدیریت میشه به جای شعار دادن آمریکایی ها تو این زمینه اهل عمل هستند ، البته دروغ چرا اینجور کارا پول میخواد که ما فعلاً بضاعتمون نمیرسه
اما مطلب سایت آفتاب :
پایگاه فضایی موهاوی با وجود افرادی همچون جرمی وویجت، مهندس بیست و شش ساله شرکتXcor بیشتر شبیه محیط های دانشگاهی به نظر می رسد تا یک مرکز فضایی. جرمی با افتخار یکی از موتورهای موشک را ـ که به کمک او توسعه یافتند ـ نشان می دهد و می گوید فعلا این موتور توده ای از سیم ها و لوله ها به نظر می رسد. او می گوید: این شغل رویایی یک مهندس است. اکثر مهندسان در تمام روز پشت یک میز می نشینند، اما من نه. من از پشت میز به کارگاه می آیم و آچار به دست گرفته و موتورهای موشک را روشن می کنم.

او به دور و اطراف آشیانه شلوغ نگاه می کند که انباشته از موتورهای کهنه راکت و برخی فضاپیماهای نیم ساخته است و می گوید: اگر من در ناسا بودم بخشی از ​ تیم بزرگ مهندسان بودم که روی موضوعی کار می کردم. سپس با هیجان می افزاید: اما اینجا تست موشک ها را رهبری می کنم و می توانم براحتی دکمه آتش آخرین موتوری را که ساخته ام بدون کاغذبازی و کسب اجازه از این و آن، فشار دهم.

روش کار تیم های کوچک با منابع محدود در موهاوی کاملا با روش کار آژانس های بزرگ فضایی فرق می کند. بسیاری از افراد شرایط فعلی موهاوی را با روزهای اول دره سیلیکون مقایسه می کنند و براحتی می توان تصویری موازی بین گاراژی که استیو جابز و استیو وزنیاک در آن اولین کامپیوتر اپل را ساختند و کارگاه Xcor ترسیم کرد. شاید مهندسان جوان اینجا بتوانند به همان اندازه مهندسان اپل در جهان تغییراتی ایجاد کنند.

bigbang 10-29-2014 01:39 AM

در مورد توریسم فضایی به اندازه کافی صحبت کردم اگر کسی علاقه مند باشه خودش پیگیرش باشه برای خاتمه این بحث یک عکس از آخرین فضانوردان شاتل میگذارم ، اینها آخرین ماموریت شاتل رو انجام دادند تا با یک خاطره خوب شاتل به خاطره ها بپیونده حالا دارند کجا رو نگاه میکنند نمیدونم استایلشون هم شبیه این عکسهای کمونیستی هست که مثلاً دارند به افق و نور و اینا نگاه میکنند البته این کارا دیگه خز شده کلی عکس هست از این فضانوردان و پرچم آمریکا ماموریت برای رهاسازی ،و... ووو ولی خوب شاتل با همه خوبی ها و بدی هاش به تاریخ پیوست و دوباره راکت ها پا به عرصه حیات گذاشتند

bigbang 10-29-2014 02:03 PM

یک خبر ناراحت کننده جدید ! گفتم که این اتفاق ها نباید مانع تلاش ما برای سرمایه گذاری در این زمینه بشه نباید دست برداریم باید با قدرت پیش بریم نباید از شکست بترسیم این اتفاق افتاد اشکالی نداره ممکنه اشتباه انسانی یا اتفاقات غیر مترقبه باعث بروز چنین مسائلی بوده باشه نباید شجاعتمون رو از دست بدیم و باید ادامه بدیم

موشک حامل کپسول فضایی آمریکایی منفجر شد

موشک حامل کپسول فضایی «سیگنوس» که عصر سه شنبه از پایگاه دریایی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در سواحل ایالت ویرجینیا به فضا پرتاب شد، منفجر گردید.

موشک حامل کپسول فضایی «سیگنوس» که عصر سه شنبه از پایگاه دریایی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در سواحل ایالت ویرجینیا به فضا پرتاب شد، منفجر گردید.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری روسی ایتارتاس با اعلام این خبر افزود: این انفجار در همان لحظه اول پرتاب در جزیره ولوبس ایالت ویرجینیا واقع در شرق آمریکا رخ داد.

بر اساس محاسبات قرار بود، این کپسول فضایی دو هزار و 200 کیلوگرم مواد غذایی و دیگر تجهیزات مورد نیاز شش سرنشین ایستگاه فضایی بین المللی را حمل کند و روز دوم نوامبر به ایستگاه فضایی برسد.

bigbang 10-31-2014 03:32 PM

قرار شد در مورد دومین موضوع صحبت کنم ، یعنی هتل های فضایی ، ولی این یک مشکل عمده هست چرا ؟ چون ما این پتانسیل رو نداریم ! بزارید در حالت طبیعی به شما بگم که وضعیت چطور هست فارق از هر گونه تبلیغی که صورت میگیره
من یکسری مطالبی دیدم تو نت فارسی این مطالب رو اینجا قرار میدم
خودتون قضاوت کنید !
این مطلب برگرفته از تابناک هست :
روسيه اخيرا برنامه‌هاي خود را براي ساخت يك هتل در مدار حدود 350 كيلومتري زمين اعلام كرده كه مي‌تواند تا هفت ميهمان را در چهار كابين جاي داده و از پنجره‌هاي بزرگ براي تماشاي زمين برخوردار خواهد بود.
به گزارش ايسنا، سفر به اين هتل، خود يك خاطره هيجان‌انگيز خواهد بود؛ چراكه بايد دو روز را در يك موشك سويوز براي ورود به اين هتل بگذرانيد.

البته اين سفر كم‌هزينه نبوده و براي پنج روز اقامت علاوه بر هزينه حدود 820 هزار دلاري، بايد 165 هزار دلار پرداخت كنيد.

اين هتل كه نام ديگر آن «ايستگاه فضايي تجاري» است قرار است به گفته اجراكنندگان آن، تا سال 2016 بازگشايي شود و از راحتي بسيار بيشتري نسبت به ايستگاه فضايي بين‌المللي برخوردار باشد.

بازديدكنندگان در حالت بي‌وزني فضا، مي‌توانند تخت‌خوابهاي افقي يا عمودي براي خواب انتخاب كنند و دوشهاي حمام كه مورد استفاده مسافران است، براي توقف حركت آب به بخشهاي حساس سيستم، بخوبي آب‌بندي شده‌اند. در ايستگاه بين‌المللي، فضانوردان از اسفنج براي پاك كردن خود استفاده مي‌كنند.

بازديدكنندگان كه در كنار كاركنان مجرب به اين ايستگاه تجاري وارد مي‌شوند، از غذاهايي كه در زمين آماده و با موشك به آن جا منتقل شده، استفاده مي‌كنند.

هتل فضايي روسي مجهز به دوربين‌هاي چشمي و دوربين تصويربرداري براي ثبت لحظات است.

از اين هتل مي‌توان به عنوان استراحتگاه فضانوردان نيز استفاده كرد. انواع نوشيدني‌هاي دلخواه در آن سرو شده، در حاليكه مصرف نوشيدني‌هاي الكلي در آن كاملا ممنوع است.

دستشويي‌هاي اين هتل نيز به جاي استفاده از آب براي تخليه و پاكسازي، از فشار هوا بهره مي‌برند.

اين پروژه قرار است به دست شركت اوربيتال تكنولوژيز (فناوري‌هاي مداري) اجرايي شود.

به گفته روساي شركت ياد شده، اين هتل به افراد سرمايه‌دار و كاركنان شركتهاي خصوصي براي انجام تحقيقات در فضا سرويس خواهد داد. همچنين در برنامه‌هاي خود قصد دارد از فضانوردان در صورت بروز مشكل در ايستگاه فضايي بين‌المللي پذيرايي كند.

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106527_486.jpg

هتل فضايي روسي مجهز به دوربينهاي چشمي و دوربين تصويربرداري براي ثبت لحظات

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106528_516.jpg

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106529_673.jpg

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106530_662.jpg

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106531_951.jpg

از اين هتل مي‌توان به عنوان استراحتگاه فضانوردان نيز استفاده كرد

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...106532_174.jpg

bigbang 10-31-2014 04:23 PM

http://8pic.ir/images/w4wrj7r4fz2js0ea4lyo.png

این هم یک عکس از شرکت اوربیتال تکنولوجیز !
این شرکت در آمریکا مستقر هست من دقیقاً اون صفحه ای رو آوردم که خدمات اون شرکت هست و ازش عکس گرفتم ، ببینید مشکل گازهای گلخانه ای که موشکها تولید میکنند یکی از دلایل توقف هست مشکلات دیگه هم هست مثل توالت و حمام مثل نظافت و اینها که کار رو مشکل میکنه ، مسئله فقط هزینه نیست ، حالا این شرکت به صورت تخصصی در این 5 زمینه فعالیت میکنه
که 3 تاش به صورت تخصصی مربوط به فضا هست ، human support system and instrumention یا سیستمها و تجهیزات پشتیبانی از انسان که بیشتر مربوط به تولید تجهیزات زندگی و فراهم کردن اتمسفر لازم برای حیات انسان در فضاهای بسته هست که ممکنه حالا تو فضا باشه یا یک جای دیگه , و یکی دیگه در مورد پیشرانه های فضایی هست و سیستم های تامین انرژی که فکر کنم بیشتر مربوط به عمل پیشرانه ها خارج از جو زمین باشه ، 3ومین اون هم مربوط تولید بیویا زیستی هست مثلاً چه نوع گیاهانی رو میشه در محیط اتمسفر محدود پرورش داد یکی از چالش های لاینحل زمان ما همین هست که چطور بتونیم یک سیستم چرخه ای تولید کنیم که قابل بازیافت باشه اون هم برای خوراک تا دیگه نیازی به تامین غذا و ارسال اون از زمین نباشه یا این نیاز محدود بشه
که فعلاً به مشکلاتی دست به گریبان هستیم که نمیتونیم اونها رو حل کنیم
خوب این شرکت در این زمینه های تخصصی فعالیت میکنه پرواضح هست که اگر خبر فضایی شایسته توجهی باشه یا از آمریکا میشنویم یا از روسیه چون بیشترین فعالیتهای فضایی حال و حاضر دنیا در این 2 کشور صورت میگیره
جدای از اون فرض بر غلبه بر تمامی مشکلات رو هم میگیریم ، جمعاً تعداد مشتریانی که برای این طرح تخمین زده شده یک چیزی حدود 40000 نفر هست اگر تا 2018 این مسئله محقق بشه البته ممکنه بیشتر باشند ولی خوب ؟ آیا تمام این 40000 نفر حاضر به سفر هستند ؟ آیا این طرح هزینه هاش پابرجا خواهد موند ؟ یک چیز دیگه ای هم هست مثلاً مثل کامپیوتر که یک روز بسیار گرانقیمت بود اون اوایل رو میگم اون روزهایی که تازه طراحی کی فکرش رو میکرد که امروز سیستم هایی به مراتب قویتر امکان بروز و ظهور دارند که اینطور در دسترس مردم هستند ، شاید یک موبایل هوشمند امروز با کل توان محاسباتی ناسا در سال 1960 برابری کنه ! یا حتی چند برابر اون باشه !
گفتم آغاز یک چیز به معنای مسکوت بودن اون نیست و پیشرفت هم همزمان صورت میگیره ولی فضا یک مشکلی که داره این هست که امکان آزمایش خطا در اون بسیار کم و البته پرهزینه هست ! خیلی پر هزینه هست و امکان بروز صدمات جانی در اون بسیار زیاد هست و ریسکش بالا هست ، پس راه حل چی هست ؟ راه حل در دو مرحله هست مرحله اول مشکل ما برای عبور از جو هست ، موشک و سوخت موشک و مسائل مربوط به اون بسیار پر خطر هست امکان انفجار و صدمات جانی یک مانع بسیار بزرگ در راه پیشرفت سفر به فضا هست و ریسک بالای اون موجب میشه فقط تعداد کمی به دنبال این سفر ها باشند ، شاتل طرحی بود که صعود رو با موشک میسر میکرد و فرود رو به وسیله خود وسیله یا ابزار مورد نظر مسئله سپر حرارتی و مشکلات اون باعث شد کلاً تبدیل به یک طرح مسکوت بشه ، یک مثال میزم روزانه چند میلیون نفر با هواپیما جا به جا میشند ؟ تعداد بسیار زیاد چه عاملی سبب استقبال زیاد شده ؟ سرعت بیشتر ، جا به جایی بهتر و امن تر و البته زیبایی های خود سفر از بیرون آسمان رو تماشا میکنند
ما باید دنبال هزینه و فایده باشیم در این موضوع ، موشک برای ماهواره خوب هست ولی برای انسان نه ! راکت هم به همین سیاق تازه این ها مشکلاتی هست که قبل از رسیدن به جو با اون درگیر هستیم خود جو مشکلات خودش رو داره !
مرحله دوم جواب مشکل ما در فضا هست از مشکلات مواد غذایی تا شیوه زندگی بدنی که برای مدت ها در فضا باشه دچار نقص میشه نمیدونم شما هم در این مورد شنیدید یا نه حتی با ورزش هم نمیشه جلوی تمام مشکلات رو گرفت
ما مواد غذایی و عدم جاذبه رو به عنوان یکی از مشکلات مهم خودمون داریم البته برای همه اینها طرحهایی هست منتها ما فعلاً درگیر بچه بازی های خودمون هستیم
این سقوط ناسا باعث شد من یاد سقوط سایوزها هم بیفتم این اتفاق برای روسها هم افتاد که دم آخری از کلیسا با آب پاش میخواستن مسئله رو حل کنند ! ما به بن بست نرسیدیم راهی از طریق اون دنبال حل مسئله هستیم اشتباست .
که این خودش عامل سرچ من شد برای یک چیز جدید که جالبه بدونید از سال 1895 تا الان دائما پیشنهادهای طرحهای جایگزین ارائه شده باعث تاسف هست که ترجمه فارسی تو ویکیپدیا نشدند این طرح ها ولی خوب من مطالعه دارم میکنم
این اتفاق ممکنه مسیر بحثم رو اصلاً عوض کنه

bigbang 11-01-2014 02:33 AM

http://cdn.tabnak.ir/files/fa/news/1...437436_229.jpg

چرا اینقدر گند میزنین ؟ قضیه چیه ؟ قاطی کردین ؟ یا بلد نیستین سفینه هوا کنید ؟ ای بابا تا من شروع کردم اینام گنداشون شروع شد ! جمع کنید خودتون و دیگه این چه وضعشه یک مشت گیج دارید چیکار میکنید اونجا ؟ ای بابا
خبر ناراحت کننده شماره 2
من فکر کنم اگر یکم دیگه ادامه بدم اینا پایگاه فضاییشون هم میترکه
جدی چرا اینا اینقدر گند میزنن؟ غیرطبیعی هست !
ای بابا فکر کنم باید دنبال یک موضوع بهتر برای صحبت بگردم الان ادامه بدم فکر کنم یک اتفاق بدتر بیفته !

براساس گزارش‌ها، در پی سقوط یک سفینه فضایی توریستی متعلق به شرکت ویرجین گلکتیک در کالیفرنیا دست‌کم یک نفر کشته و یک نفر دیگر زخمی شده است.شرکت ویرجین گلکتیک اعلام کرده است که این سفینه در پی "مشکلاتی جدی" سقوط کرده است.در تصاویر تلویزیونی که با هلی‌کوپتر از محل سقوط این سفینه ثبت شده‌اند، قطعاتی دیده می‌شوند که ظاهرا بقایای سفینه هستند و روی آنها علامت شرکت ویرجین قابل مشاهده است.ویرجین گلکتیک از شرکت‌های پیشتاز در صنعت در حال ظهور توریسم فضایی است./BBC-Daily Mail

bigbang 11-05-2014 01:46 AM

خوب من انگیزم در مورد بحث در موردسفر به فضا و اینا فعلاً کور شده نمیدونم چی باید بگم ، فعلاً همین 2 تا یعنی توریسم و هتل که با این اتفاق ها فعلاً تا چندین سال دیگه باید برای به ثمر نشستن اونها باید منتظر بمونیم بقیه طرحها پیشکش ! اَی لعنتی !
یک خبری در مورد هواپیماهایی شنیده بودم صفحه ال سی دی داشتن و پنجره نداشتن و این صفحه های نمایش مدور با توجه به دوربین های 360 درجه ای که در بیرون هواپیما تعبیه شده بود تصویری از بیرون نشون میدن مثل عکس زیر

نمیدونم حالا صفحه لمسی هستند یا نه ولی میگن با برداشتن پنجره قسمت اعظمی از مصرف سوخت کاهش پیدا میکنه به خاطر نازک تر شدن بدنه
ولی جای این نگرانی هست که آیا این هواپیماها که بدنشون تک لایه هست و سبک تر هست آیا در برابر حوادث هم مقاوم تر هستند ؟ مثلاً آیا این هواپیما ها در مقابله با حوادثی مثل باز نشدن چرخ ها یا چاله های هوایی توفان و مواردی از این دست بهتر از نمونه های قبلی هستند ؟

باید دید در عمل باید تست بشند فقط جان مادرشون امکان نجات برای خلبان فراهم کنند که در اثر حادثه له نشند !

شابادی 01-12-2015 05:19 PM

نبود یک هفته دیگه

شابادی 02-06-2015 08:02 PM

یعنی خیییییلی سوت وکور شده اینجا

bigbang 03-22-2015 01:47 AM

میدونی چیه ؟ یک مدت میگفتم چرا بریم یک فروم شلوغ بزنیم بریم معروف شیم بریم بالا ولی اون چیزی با ارزشی که ما داشتیم این فروم و نرم افزارش نبود ، اون چیز با ارزشی که داشتیم دوستی هامون بینی بین اللهی روزهای خوبی داشتم تو این فروم واقعاً راست میگم اصلاً اینجا گاهی اوقات از فرت خوشحالی گریم گرفته بود و خاطره بازی کردیم پستهای جالب گذاشتیم من اینجا بهم انگیزه ای داد که کارهایی انجام بدم که قبلاً انجام نداده بودم و کلاً سرمایه ما همین این که تو این شبکه های بزرگ اجتماعی خبری از چیزها نیست ،همش ادا اطوار هست حتی تو وایبرش هم داشتن چنین جمعی میسر نیست ، بیاید بچه ها بیاید با هم صحبت کنیم ، یک موقعی اینجا برای هم دیگه چایی دم میکردیم بیخیال اون بیرون ، بیخیال دنیا ، بیاید برای همدیگه این جا صحبت کنیم
اگر هم یکی پیدا شد هماهنگ عمل کنیم ، اگر جمع ما خوب نبود که کسی به ما طمع نداشت جمع ما صمیمی بود که اومدن خرابش کنن
بیخیال ، من اینجا امشب میخوام بنویسم ، دلم برای حرف زدن با شما تنگ شده
دوست دارم سیب زمینی بگیریم بزنیم به سیخ بریم کنار آتیش سیب زمینی ذغالی بخوریم ، بیاین اصلاً به من کم محلی کنید اشکال نداره
لااقل رفاقت شما واقعی هست نه من شما بدهکارم نه شما به من طلبی دارین از هم دیگه طلبی نداریم واسه خاطر همدیگه میومدیم اینجا
امیر کجایی ، مهدی کجایی ، جیکوب هم هست ، بچه های دیگه هم هستند
یک حرفی چیزی بیایم بزنیم بد نیست
دیگه زندگی جواب نمیده ، همه چی خز شده ، حتی دید و بازدید همه رسمی هستند عیدها هر سری تکراری تر میشه شاید آدم نباید توقعی داشته باشه
جشن و اینها هم که الکی هست ، عیده انگار ولی عید نیست ، نمیدونم مردم چرا اینقدر غصه دارند مالی نیست ها روحی هست هر چی خبر طلاق و جدایی و دعوا و مرافه آخه واسه چی ؟ همین چند وقت پیش تیم والیبال پیکان تو ارومیه قهرمان شد کتک کاری کردند خونریزی شد ، بابا بازی چرا اینقدر جدی میگیرن اینا ؟ همین سری تازگی یکی از نزدیکامون طلاق گرفتن سر هیچ و پوچ خیلی راحت توافقی طلاق گرفتن ،آخه مگه زندگی عروسک بازی هست ؟ یک جای دیگه عکس های شخصی یک بازیگر پخش شد یکی دیگه رو هم تهدید کردند یکی دیگه رو هم مسخره کردند با لذت این کار رو میکنند مردم ، این سری یک پسره رو آورده بودند تنابنده هم بود یه پسره بود معلم ازش سوال میپرسید این بلد نبود کلیپش پخش شد واسه خاطر کلیپ ترک تحصیل کرد تنابنده هم نامردی نکرد گفت میارمت پایتخت 4 ، آخه چرا اینجوری هستین ؟ چرا اینجوری هستیم ؟ چرا همدیگه رو مسخره میکنیم به هم بهتان میزنیم تهمت میزنیم ؟ میگن چرا از مردم متنفرید ! مااز مردم متنفر نیستیم از این کاراشون متنفریم ، آخه زمین خوردن یکی چه لذتی داره ؟
اکثراً همینطوری هستند ، چرا دختر تو خیابون میبینید بوق میزنید ها ؟ واسه خوار مادر تو بوق بزنن خوشت میاد ؟ خسته شدیم اینقدر این چیزا رو دیدیم ، همش تجمل ، همش ادا اطواربسه دیگه لباس میخری خودت تزئین میکنی یک مقدار اون داخلت و هم درست کن لامصب آدم باش .... آره من بدم میاد ، من از این چیزا بدم میاد ، اگه بد اومدن من عیبه دیگه خلاصه همینی که هست باهاش کنار بیاین
اینقدر فشار میارین ،که الان اینجوری شد الان باید خواهش کنید بیاید ازدواج کنید وام میدیم ، ازدواج میکنند به ماه نمیکشه طلاق میگیرند ، به خدا قسم اینا زندگی کردن بلد نیستن ! از اون طرف عذب هست یکی ، خیلی حرفه خوابگاه دانشگاه پتو میگیرند گره میزنن یک پسره رو میکشن بیاد از پنجره بیاد خوابگاه دختران ، اون طرفی یک دختره رو با ساک مسافرتی میخوان ببرن تو خوابگاه پسرها
اینقدر 6، 8 کردین ملت و بسه بابا ، بسه دیگه ،دیگه میشه جور دیگه ای ....د تو مملکت ؟ اگر میشه به ما هم یاد بدید
دانشگاه زوری ، سربازی زوری ، کار زوری ، ازدواج زوری خفه شدیم دیگه
همش هم میگین احترام بزرگتر ، تمام مال جان ما الان دست شماست دیگه ایکاش نبود ! ولی هست من از ناله کردن خوشم نمیاد ولی بسه دیگه
حالا ما سالمند شدیم شما جوون دوره خوش خوشانتون هست . ایکاش میشد ، ایکاش میشد ، ایکاش .... ولی نمیشه ! البته اینطوری نیست که فقط تو ایران اینطوری باشه دنیا کلاً غمگین هست اونجا هم دیگه کریسمس مثل سابق خوش نمیگذره ، یک مشکلات ضایعی دارند که آدم نمیتونه اینجا بگه واقعاً زشته .
دنیا خسته هست ، مردم خسته هستند، شرایطی که الان داریم خوب نیست ، هیچ چی سر جاش نیست ، همه هم به فکر خودشونن ، آدم آب دهنش رو هم میخواد قورت بده انگار باید از بقیه اجازه بگیره ........... یک موقعی صبا یه حرف جالبی زده بود میگفت we are in the middle of next big thing حالا میتونه کشف علمی باشه یا انقلاب علمی باشه یا جنگ باشه هر چی که هست ما این وسطیم
کنار آدمهایی که حتی تو فکرشون هم پرواز تعریف نشده ، کمالگرا نیستند ، نمیخوان حتی بدونن چی هست ، به همینی که هست حالا مهم نیست چی هست راضی هستند ( اینم فکر کنم صبا خانوم گفت ) دختر تو چقدر میفهمیدی !
کجا هستی شاید برد علمیت قوی نباشه اما خیلی عمیق صحبت میکردی تازه میفهمم

bigbang 03-26-2015 11:37 PM

یاد بگیریم توجه نکنیم ، یاد بگیریم این خیلی مهم هست توجه نکنیم به چیزهای زائد این خیلی مهم هست ، میدونی چیه حقیقتش من میخواستم یک تاپیک تشکیل بدم به نام هوشمندانه رفتار کنیم ، بعد هر چیزی که به نظر جالب اومد اونجا بزارم
ولی دیدم همین جا هم میشه گفت اینجا که کسی نمیاد واسه هم دیگه مینویسیم
عههه میدونید کتاب بخونید ، حالا پی دی اف باشه یا روی کاغذ هر چی که هست کتاب باشه ، کتاب بخونید ، کتاب خیلی خوب هست
کتاب به شما کمک میکنه ، تا تمرکز کنید ، من قبلاً رمان میخوندم ولی الان اینطور نیست که هر رمانی رو بخونم بعضی رمان ها اقتباسی از واقعیت هست مثلاً رمانهایی که توسط ویکتور هوگو نوشته شدند نشان دهنده وضعیت اروپای اون روز بودند
و امیدها و آرزوهای اونها رو منعکس میکرد ، اینها رمانهای با ارزشی هستند حالا مثلاً یک رمان هم خونده بودم در چشم باد ، نمیدونم آرزو اینا فایلهاشون ریخته تو اینترنت کلاً از اول تا آخر ترواشات ذهن نویسنده عقده هاش و سیاه بینی هاش رو گرفته نوشته تا آخر دهنت سرویس میشه نه اقتباسی نه هنری
نه اینا ارزش خوندن نداره شاید یک تاپیک ساختم به نام کتاب بخوانیم تو اونجا کتاب بهتون معرفی کردم که تهیه کنید اگر باشه همون جا پست میزارم
میدونی چیه ؟ گاهی این کتاب خوندن به ما درس میده ..با حرفی که اول پستم زدم بی ارتباط نیست نمیدونم تا حالا کتاب خوندین آموزشی یا حالا داستان درام علمی ادبی حالا هر چی گاهی آدم بعضی سطور رو زودتر میگذره چون این سطور یا تکرار مکررات هست
یا تو روند اصلی داستان، موضوع ،مطلبی که دارید دنبال میکنید تاثیر گذار نیست
میگذرید میخواد حالا تو مجله باشه تو روزنامه باشه
بعضی چیزها هم هست که باید به سادگی بگذریم ، زیاد توجه نکنیم چون اینها تاثیر گذار نیستند ، بعضی اتفاق ها حالا دعواها ناراحتی ها ، بعضی آدمها ، بعضی جاها
اینا تاثیر نمیزارن تو زندگی شما اونقدری که ارزش دارند برای هر چیز ارزش قائل بشیم
داستان زندگی ما شخصیت اصلیش ما هستیم این ما هستیم که در نهایت میبریم یا میبازیم ، زنده میمونیم یا میمیریم
هر داستانی که تموم بشه یک داستان جدید شروع میشه
یاد بگیریم به چه چیزهایی باید توجه کنیم ، و از توجه به چه چیزهایی پرهیز کنیم
دروغ ، چیزهای آزاردهنده مشکلات اینها رو بریزیم دور روی اون چیزی که میخوایم تمرکز کنیم ، اگر کتاب بخونید این به شما کمک میکنه ذهنتون رو مرتب میکنه
آدمهایی دیدم در حد 20 دقیقه نمیتونن یک متن رو مطالعه کنند ولی تا دلت بخواد در مورد هر چیزی برات سخنرانی میکنند و صاحب نظر هستند
کتاب بخونید ، اگر نمیدونید چی بخونید من بهتون تو یک پست جداگانه کتاب معرفی میکنم

bigbang 03-31-2015 12:16 AM

امیدوارم مدیر تالار آزاد تاپیک کتاب بخوانیم رو تایید کنه چون تصمیم گرفتم همون جا کتاب معرفی کنم ، کتاب های جالبی دارم که بد نیست پی دی افش رو بزارم روزی 10 دقیقه مطالعه هم کنید برای اوقات فراغتتون مناسب هست ، البته کتاب چاپی هم معرفی میکنم
=========================
اما بزارید در مورد یک سری مسائل صحبت کنم ، در مورد مسائل غیر ارادی و در مورد مسائل ارادی در مورد چیزهایی که ما میتونیم در موردش تصمیم بگیریم
خوب میدونید ما هم غریزه داریم و هم در کنار اون قدرت انتخاب و اراده برای تاثیر گذاری روی محیط اطراف و حتی خودمون
بزارید یک مقداری برای این که ادبیاتی نشه با مثال شروع کنم
یک پرنده ای هست به نام مرغ نوروزی ، این ..... به جوجه هاش غذا میده
برخلاف تصور عامه جوجه های مرغ نوروزی تشخیص نمیدن که این مادرشون هست یا حالا این پرنده که اومده براشون غذا آورده بزارید یک عکس بزارم :
http://www.ski-epic.com/2011_one_wee...00_percent.jpg
این عکس بالا عکس یک مرغ نوروزی هست خوب دقت کنید به عکس نوک پایینی این مرغ رو ببینید یک نقطه قرمز رنگ نمیبینید ؟ خوب هیچ میدونید جوجه ها بر اساس غریزه و طبیعتی که دارند هر وقت این این نقطه رو ببینند دهنشون رو باز میکنند ؟
تو این عکس بهتر معلوم هست :
http://www.arthurgrosset.com/europeb...ararg13734.jpg
هر وقت این نشانه قرمز رو دید دهنش رو باز میکنه اینطوری :
http://www.ontfin.com/Word/wp-conten...ll_young15.jpg
یعنی اگر شما روی نوکش یک برچسب زرد بزارید دیگه جوجه دهنش رو باز نمیزاره
حالا فکر میکنید خود مرغ مادر چجوری به بچه هاش غذا میده ؟
اونی که سایز دهنش از بقیه بزرگتر هست و نوکش رو بیشتر باز کرده ( واضحه که داخل دهن یک رنگی قرمز گوشتی رنگ داره که تفاوت داره با بیرون ) سایز بزرگتر یعنی نیاز بیشتر اول جوجه ای که گرسنه تر هست سیر میکنه بعد میره سراغ بقیه
اما به عنوان مثال اگر شما یک جوجه جغد تو لانه بزارید و این جوجه جغد به شکلی که دهنش رو باز کنه به جای جوجه های خودش جوجه جغد رو سیر میکنه چون دهن بزرگتری داره !
این یک تیپ از غریزه هست اما انواع به مراتب پیشرفته تری از غریزه هم هست :
http://fc09.deviantart.net/fs70/i/20...85-d5i0v0h.jpg

عکس بالا چشمهای یک مرد هست یا یک زن ؟ ها ؟ شما کلاس نرفتید برای این که به این سوال پاسخ بدید
حالا به شما این عکس رو نشون میدم :
http://4f20lz3r4bii3yfqutfxz0o17ou.w...es-595x240.jpg
این چشمهای یک مرد هست یا یک زن ؟
حالا من یک سوال بهتر میپرسم تصور کنید یک خانوم و یک آقا بهشون میگیم در ناحیه مشخصی تعدادی چراغ ال ای دی به خودتون متصل کنید بعد لباس های سیاه بپوشید برید تو یک محیط تاریک بعد بهشون میگیم وایسید شما بدون این که حرکتی کنند تشخیص میدید کدوم خانوم هست و کدوم آقا ! درسته ؟ تازه اگر راه برند بهتر تشخیص میدید کدوم خانوم هست و کدوم آقا چرا ؟
http://8pic.ir/images/38fyihq5sy2pur309f0a.jpg
به خاطر تفاوت های فیزیکی که به شکل ساده در بالا به شما نشون داده شده
حالا به این عکس ها دقت کنید :

http://endometriosis.org/wp-content/...lip.jpg?9d7bd4

http://previews.123rf.com/images/pza...-Photo-man.jpg

اگر تو سومی ریش نبود باز هم تشخیصش برای شما یکسان بود
اینا رو هیچ کی به ما یاد نمیده ما با قابلیت شناخت طبیعی محیط ها و حرکات و این مسائل به دنیا میایم ، مثلاً گرسنه شدن یا علاقه مند شدن خوردن ، یک کار خاصی انجام دادن ، و توالت و نظافت اینها طبیعی هست
و مسائلی از این دست ، بخشی از انتخاب های ما از سر ناچاری هست
چه حجم و چه بخشی از انتخاب های ما که آزاد هست به خاطر طبیعتمون هست ؟
ببینید من کسی رو سرزنش نمیکنم مثلاً اگر یک پسری به دختری فکر کنه یا احساس کنه عذب هست یا آهنگ هوی متاب گوش بده با رفیق هاش بره بیرون ، و کارهایی که اون رو مرد جلوه بده انجام بده شایسته سرزنش نیست همون طور که یک خانومی اگر برای دل خودش ناخن هاش رو لاک بزنه و خرید کنه و درد و دل کنه نباید مورد سرزنش واقع بشه ، اما وایسید یک لحظه درنگ کنید ، بعضی چیزها شاید خیلی چیزها این شکلی هستند انتخاب های طبیعی هستند درسته ؟ مثلاً شما نمیتونید انتخاب کنید که کجا به دنیا میاید یا حالا به جای آدم ایکاش اردک به دنیا میومدید ها ؟
اما صبر کنید و خوب توجه کنید الان به چی دارید فکر میکنید ؟ فکر میکنید چند درصد اون چیزی که بهش فکر میکنید به خاطر هورمونی هست که در اثر ترشح اون در خون وارد مغز شما شده و داره روی شما تاثیر میگذاره ؟ آیا شما دارید زندگیتون رو پیش میبرید یا غریزتون ؟ الان عصبانی هستید یا خوشحال ؟ ناراحتید ؟ اگر ناراحتید به خاطر وضعیت خاص فیزیکیتون ناراحت هستید یا ناراحتی شما دلیل های فراطبیعی داره ؟
حرفهای من بی معنی هست مگه نه ؟ اما بخونید ممکنه برای شما معنی پیدا کنه ....
شما اصلاً راضی هستید ؟ جستجو کنید رضایت شما در چی هست ؟ اگر به مسائل طبیعی برمیگرده که انتخاب طبیعت هست نه شما ! پس رضایت شما در واقع رضایت طبیعی هست یعنی بود و نبود شما همون ارزشی رو داره که بود و نبود یک شیر یا پلنگ و گاو و گوسفند داره ! میگند یک شیر اگر پیر هم بشه باز هم شیره ... خوب شتر هم پیر بشه باز هم شتر هست و همینطور این مسئله ادامه داره .....
وضعیت شما اعمال شما رو میسازند یا اعمال شما وضعیت شما ؟
ساده بگم اون چیزهایی که به انتخاب شما نیستند روی شما تاثیر میگذارند یا اون چیزهایی که به انتخاب شما هستند ؟ مثلاً شده تاسف بخورید چرا موهای من بلوند نیست ؟ یا چرا چشم های من آبی نیست ؟ یا این که شده تاسف بخورید چرا من پولدار به دنیا نیومدم ؟ چرا تو یک محیطی نبودم که پدرم رییس یک شرکتی باشه آدم مشهوری باشه ؟ پوست ، گوشت ، خون و استخوان و مکان و زمانی که در اون هستید انتخاب طبیعت هست ، بحث این هست که شما چه حق انتخاب هایی دارید ؟ ها ؟
یکم فکر کنید ... اون چیزی که ذهن شما ، هویت شماست حقیقت شماست شخصیت شماست فکر کنید من چه کارهایی میتونم انجام بدم ؟ اصلاً بیاید اسمش رو بزاریم
ممکنات ! تا حالا عامدانه اشتباه کردید ؟ یا کاری که شما رو آزار میده عامدانه انجام دادید ؟ اصلاً به این فکر کردید که خوب من همین الان میتونم این کارها رو انجام بدم که اصلاً قبلاً نمیتونستم انجام بدم .... انتخاب های طبیعی و موقعیت هایی که ما در اون نقشی نداریم ارزشی به هم تراز همون تنازع بقا دارند همین مسائلی که شما تو تلویزیون میبینید یکی یکی رو له میکنه میکشه و یا غذا میخورند و مسائل دیگه ...
روی انتخاب ها و کارهایی که میتونید انجام بدید ، نه جمع نه ! خودتون و میگم تا حالا به این فکر کردید چه کارهای دیگه ای میتونید انجام بدید ؟ کارهای زیاد هست میتونید انجام بدید من مطمئنم پس نه غصه خوردن نه شادی نه عصبانیت و نه استرس برای اون چیزی که انتخاب شما نیست و شرایط به شما تحمیل کرده معنی داره و نه حتی فکر به این مسئله که چرا این موقعیت ها به این شکل هست به شما آرامش میده
بهتر هست به انتخاب های دیگه فکر کنید و تمرکز کنید ،شما ، اختیار دارید . البته که اختیار دارید پس روی یک انتخاب بهتر فکر کنید ، میدونید اون زندگی که طبیعت برای ما انتخاب کرده رو سپری میکنید ولی اون زندگی رو که خودتون انتخاب کردید رو تجربه میکنید در واقع شما خودتون رو تجربه خواهید فارق از این که شکست بخورید یا پیروز بشید
روی انتخاب هایی بالاتر فکر کنید از طبیعت و غرایز فاصله بگیرید منطقی باشید و تصمیم بگیرید

شابادی 05-24-2015 07:40 PM

سلام
واقعا سوت و کور شده اینجا
اون نبودو 4 ماه پیش که تو خدمت بودم کشیدم یعنی تو این 4 ماه یه نفر اومده پست گذاشته

کارگر سایت 05-26-2015 09:55 AM

بنزین شده لیتری 1000 تومن شابادی جان میخواییم مالیات بگیریم از کاربرا :d
از این به بعد همه بچه های پی سی سیتی باید ماهی یک میلیون تومن حق عضویت بپردازن .
من خودمم حق عضویت میدم البته به شرکت ارائه دهنده خدمات هاست و سرور .

از شوخی گذشته دلائل زیر که بعضا کلی و بعضا اختصاصی هست در عدم رونق فرومها تاثیر گذاشته

1-شما بگید
2-شما بگید
...

شما بنویسید بعد منم مینویسم .

اکنون ساعت 05:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.