|
عهههههههههههههههه
این پسرا سایت بیان برین سربازی به جای شما ما کچل شدیم:d:d |
نکاتی کوچک در زندگی که آنها را فراموش کرده ایم
|
خوب خدا رو شکر که میتونم این پست رو ویرایش کنم و مطالبی که میخوام بگم تو این پست بگم ، اول از همه سلام جدای از مسائلی که خودم باهاش درگیر هستم ، یک مدت قبل در مورد یک موضوع بسیار مفیدی یک کلیپی تماشا کردم به این نام human need not apply مضمون این کلیپ در یک کلام خلاصه میشد ، با پیشرفت علم و تکنولوژی نیروی کاری که امروز هست کنار زده میشه ، و همونطور که اسب ها که وسیله عمده حمل و نقل بودند کنار گذاشته شدند ، انسان ها هم کنار گذاشته میشند و روبات و هوش مصنوعی در آینده میتونه تمامی مسئولیت هایی که به عهده انسان امروزی هست رو انجام بده |
|
ﺣﻮﺍﺳﺖ ﻫﺴﺖ ﯾﮏ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍﯾﯽ ﻧﺸﺪ؟ |
|
|
راستی صحبت تویوتا شده بود ! نمیدونم چه ربطی داشت ولی این یکی از مدلهای محبوب من و خیلی ها تو ایران هست ، من عاشق این مدل تویوتا هستم |
یعنی آدم داغون میشه با دیدنه این عکسها... :D |
|
|
این عکسهایی هست که در سطح نت واسه 1986 پیدا کردم :
|
اینم 2014 اش http://www.themotorreport.com.au/con..._01_1-0515.jpg http://almuraba.net/2013/Chevrolet-I...impala-009.jpg 10000 دلار ! فکر کنم یک چیزی حدود 30 تا 40 تومن با توجه به نوسان دلار ماشین و ببینید فقط ، همین وضعیت سر فورد gt هست ، ،آخه این لامصب چرا اینقدر خوشگله ؟ ها ؟ http://lincolnpic.tuningimagehosting...3b6952b5ec.jpg هیچ میدونید معنی کاپریس چیه ؟ هوس lust, fad, caprice, whim, fantasy, longing تمایل فکری caprice علاقه دمدمی |
سلام و درود بر دوستان
|
ای بابا!چند وقت پیش دوستای داداشم با ماشین وطنی الاصل یعنی همون پراید رفتن عراق.بعد که رسیدن و حالا مات بعضضضضضضضضی چیزا شده بودن ولی غافل نبودن و مشغول قفل فرمان ماشین بودن که یه مغازه دار زده بود زیر خنده و گفته بود آخه عاقل ما اون لگن شمارو میخوایم چیکار؟؟؟؟؟؟؟حالا گیریم دزدیدیمش قطعاتشو هر روز از کجا بیاریم واسه تعمیر؟؟؟؟یه نگا به ماشینای اینجا بنداز که تو خیابون میان و میرن بعد با خیال راحت برو به گشت و گذارت...میگفتن انقد خجالت کشیدن از این وضع ...بدون قفل رفتن و برگشتن ماشینشون هم سر جاش بود،...ای بابا ای بابا.
|
نقل قول:
|
خوب اینجا تاپیک آزاد کابران بود و من همیشه معروف به این بودم و هستم که خط ها رو جا به جا میکنم بدون این که بی احترامی کنم با توجه به این که اینجا تاپیک آزاد هست بحث در مورد مطالب آزاد بدون توهین خود به خود در ذات خودش داره ولی به دلیل ملاحظاتی که با انتصاب مدیر جدید شده من یکسری مطالبم رو نمیتونم اینجا عنوان کنمSaints Row IV |
|
|
|
نقل قول:
من از این به بعد اینجا هم میام جا خوبیه خداییش :allaf: محمد بابت صدای ارسالی از امید ممنون برای من که خیلی جالب بود تقریبا ده بار پشت سر هم پخش کردم و گوش کردم میشه با KMP اونو شنید راستش این صدا منو یاد یه فیلم انداخت با بازی جانی دپ و شارلیز ترون (بانوی زیبا) به نام "همسر فضانورد"... فیلم خیلی زیباییه توصیه میکنم ببینید... همسر فضانورد - THE ASTRONAUT'S WIFE |
|
|
|
|
|
|
|
قرار شد در مورد دومین موضوع صحبت کنم ، یعنی هتل های فضایی ، ولی این یک مشکل عمده هست چرا ؟ چون ما این پتانسیل رو نداریم ! بزارید در حالت طبیعی به شما بگم که وضعیت چطور هست فارق از هر گونه تبلیغی که صورت میگیره به گزارش ايسنا، سفر به اين هتل، خود يك خاطره هيجانانگيز خواهد بود؛ چراكه بايد دو روز را در يك موشك سويوز براي ورود به اين هتل بگذرانيد. |
|
|
|
نبود یک هفته دیگه
|
یعنی خیییییلی سوت وکور شده اینجا
|
|
|
|
سلام
واقعا سوت و کور شده اینجا اون نبودو 4 ماه پیش که تو خدمت بودم کشیدم یعنی تو این 4 ماه یه نفر اومده پست گذاشته |
بنزین شده لیتری 1000 تومن شابادی جان میخواییم مالیات بگیریم از کاربرا :d
از این به بعد همه بچه های پی سی سیتی باید ماهی یک میلیون تومن حق عضویت بپردازن . من خودمم حق عضویت میدم البته به شرکت ارائه دهنده خدمات هاست و سرور . از شوخی گذشته دلائل زیر که بعضا کلی و بعضا اختصاصی هست در عدم رونق فرومها تاثیر گذاشته 1-شما بگید 2-شما بگید ... شما بنویسید بعد منم مینویسم . |
اکنون ساعت 05:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |