زندگي مانند رانندگي در يک دشت زيباست. سعي کن از لحظاتش بهترين استفاده رو ببري. چون در انتهاي جاده تابلويي با اين عبارت نصب شده: دور زدن ممنوع! |
ما چه دير مي فهميم که زندگي همان روزهائيست که آرزوي زودتر سپري شدنشان را داشتيم |
دنيا هم به آدمهاي خوش بين نياز دارد هم به آدمهاي بد بين چون افراد خوش بين هواپيما ميسازند،افراد بدبين چتر نجات! |
اگر زیستن را دوست داشتم هرگز به هنگام به دنیا امدن نمی گریستم |
شمع سوزان توام اينگونه خامو شم نکن در کنارت نيستم اما فراموشم نکن |
گفت:فرق رويا با آرزو چيست؟ گفتم:آرزو يک حقيقت نزديک است ولي رويا يک آرزوي شيرين دست نيافتني. گفت: من رويا هستم يا آرزو؟ گفتم: روياي که به حقيقت پيوستن آن يک آرزوي شيرين است |
عفت در زن مانند شجاعت است در مرد، من از مرد ترسو همچنان متنفرم که از زن نا نجیب. (ناپلئون بناپارت) |
اگرخداوند آرزویى را در دلت نهاد، بدان توانایى رسیدن به آن را در تو دیده است. |
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود، در دیگری باز میشود ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم میدوزیم که درهای باز را نمیبینیم |
خداوند همه چيز را در يك روز نيافريده است پس چه چيز باعث شده كه من بينديشم كه مي توانم همه چيز را در يك روز بدست بيا |
اکنون ساعت 06:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |