![]() |
سلام فَری جون به به چشممان با دیدن اسمت روشن شد
مه که هی تو سایت ولم روناکم سر سری میکشه من از باران خوشم میاد .میای اسم عوضی. البته تو دیگه رفتی تا باران بعدی_:2: |
سلام
مثل اینکه ملت رفتن خواب زمستانی مطلب پایینو بخوانین افتخار کنید به ایرانی بودن ماشالله چقدر باهوشیم اولین مردمان جهان که نخ به سکه میبستند و در داخل تلفنهای عمومی میانداختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که توانستند از کارتهای اعتباری تلفنهای عمومی استفاده کنند، بدون آنکه اعتبار آن کم شود، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که نوشابههای تقلبی ساختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که در اولین صادرات به کشورهای شمالی ایران به جای حنا، خاک رنگی فروختند، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که کشف کردند دروغگویی و ریا و کلکبازی و چاپلوسی برای موفقیت ضروری است، ایرانیان بودند! اولین مردمان دنیا که همزمان هم مایل هستند گرمشانشود و هم سردشان ایرانیان بودند، چون همزمان با روشن کردن بخاری، پنجرههارا هم باز میکنند! اولین مردمانی که در گروه کمتوسعهترین کشورهای دنیا قرار دارند ولی ادعا و توقع برترین مردمان دنیا را دارند ، ایرانیان بودند! اولین مردمانی که فقط به گذشته بسیار بسیار دور خود افتخار میکنند ولی چیزی در ۵۰۰ سال اخیر برای دنیا نداشتهاند ، ایرانیان بودند. این عکسم ببینین من که چشو چالم در آمد:eek::17: http://up.tak-forum.com/images/yhgcd58cqqowmyuaml1w.jpg |
ویییییی آنیتا عجب جالب بود بری همه دوستام فرستادمش علی یارت
راستی چرا حرفای قشنگ کرماشاهی همش مردانه س؟ |
نقل قول:
سرپل هم خوبه هوا هنوز سرد نشده. یه ماه دیگه همه جا سر سبز میشه تو فصل زمستان سرپل و قصر بهترین جا برای تفریح هستند حتما تشریف بیارید. |
مهبا جون اینه هام اینجا
بابام میگه وقتی بچه بودیم برای اینکه بترساننمان و کمتر اذیت کنیم میگفتن میگیم میرزا زما باد بخوردت بعد میگفتن هر وقت صداش بزنی میاد افتادم یاد خاطره بابام حالا منم خرزو خان هر جا اسممه بنویسین ظاهر میشم |
دورد بر کرمانشاهیان و کردهای گیان :53: |
سلام به همه دوستای گلم
باران جون من با این که همش در حال بدو کردنم صب میرم سر کار تا ساعت 4 بعد از ظهر سه روز هفته میرم دانشگاه حالا آشپزی هم افتاده گردنم بیشتر میام و احوال دوستای عزیزمو میپرسم مهبا جون هر موقع اومدی هیچکی نبود لازم نیس بنویسی .فرانک رو صدا کن خودش میاد;) |
سلام به همه دوستان عزیز
باور کنید هر چی فکر میکنم چی بنویسم موندم.در کل اومدم بگم امیدورام همیشه شاد -خرم-مهربون-سرزنده -شنگول-منگول و از این حرفا باشید:53: |
نقل قول:
|
سلام به همه بچه های گل
سلام عسل عزیزم :53: کجایی بابا مگه نمیدونی دلم برات تنگ میشه آخییییییی یادش بخیر چه دیدار قشنگی بود :53: باید یه قرار دیگه بزاریم و برام حسابی تعریف کنی |
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |