![]() |
دل بوسکه و تمجید از شیوه رفتار والدس
هیچ خبری از استرس و فشار در اردوی ماتادورها نیست - بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی زبان به تمجید از رفتار ویکتور والدس در قبال انتقادهایی که به ایکر کاسیاس وارد آمده و حمایت او از سنگربان شماره یک تیم ملی اسپانیا گشوده است. پس از نمایش نه چندان خوب ایکر کاسیاس در دیدار دوستانه اسپانیا مقابل عربستان سعودی انتقادات فراوانی متوجه سن ایکر شد ولی والدس در صحبتهایی اعلام کرد که اصلا نمی تواند درک کند که کسی عملکرد کاسیاس را زیر سوال ببرد. در این میان، دل بوسکه سر مربی تیم ملی اسپانیا نیز با تمجید از نحوه برخورد والدس در این رابطه گفت:«واقعا احساس رضایت می کنم.والدس با صحبتها و رفتارهایی که دارد، جو نامساعد و سنگینی که ایجاد شده بود را برطرف کرد و از این بابت واقعا خوشحالم. او رفتار مثال زدنی دارد که نه تنها در گفته هایش، بلکه در عملکردش نیز مشهود است.» سرمربی تیم ملی اسپانیا درادامه صحبتهایش که در روزنامه آ.اس انعکاس یافت گفت:« هریک از ما نظرات شخصی خودمان را داریم. من والدس را نمی شناختم و هیچ وقت نمی توانستم در مورد او قضاوت کنم.ما افراد زیادی را داریم که بسیار باشخصیت و جنتلمن هستند. اگر گاهی وقتها در دنیا حس می شد که انسانیت تا حدودی در گروه های این چنینی زیر سوال رفته است، رفتار روزهای اخیر والدس نشان داد که این حس انسانیت همچنان وجود دارد.» |
جرارد: زمان قهرمانی انگلیس فرا رسیده
کاپیتان لیورپول معتقد است که اکنون زمان آن فرا رسیده که سه شیرها در جام جهانی به قهرمانی برسند استیون جرارد، ستاره خط میانی لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که زمان آن است که نسل طلایی فوتبال انگلستان برای قهرمانی در جام جهانی وارد عمل شوند. جرارد که سال 2000 اولین بازی ملی اش را انجام داد، یکی از کلیدی ترین مهره های سه شیرهاست و در صحبتهایی اعلام کرده که در سن 30 سالگی قهرمانی در معتبرترین جام بین المللی را تجربه کند. 44 سال است که تیم ملی انگلیس در جام جهانی به قهرمانی نرسیده و آخرین بار این جام در سال 1966 به انگلیس اختصاص یافت ولی جرارد معتقد است که جام جهانی آفریقای جنوبی فرصت مناسبی برای تکرار این قهرمانی است. جرارد در صحبتهایی به وب سایت لیورپول اف سی گفت:« اگر من بخواهم قهرمانی در جام جهانی را تجربه کنم می بایست خیلی سریع این کار را انجام دهم. من دراوج آمادگی هستم و هنوز 5 سال دیگر برای مبارزه در بالاترین سطح مسابقات فوتبال زمان دارم. » او ادامه داد:« نمی دانم که آیا این آخرین جام جهانی من خواهد بود یا نه ولی می خواهم نهایت تلاشم را در این رقابتها به کار بگیرم. تیم کنونی ما مدتهاست که در کنار هم بازی می کنند، پس فکر می کنم که دیگر نمی توانیم بهانه ای بیاوریم. اکنون دیگر زمان قهرمانی انگلیس است. تیم ما پیروزیهای متعددی کسب کرده و روحیه و اعتماد به نفس تیم بسیار بالاست ولی اگر می خواهیم در این مسیر موفق شویم باید بیش از اینها پیشرفت کنیم.» ضربات پنالتی یکی از مهمترین نقاط ضعف تیم ملی انگلیس در جامهای گذشته بود و جرارد یکی از بازیکنی بود که در دیدار مرحله یک چهارم پایانی دوره قبلی این رقابتها مقابل پرتغال ضربه پنالتی را خراب کرد ولی او در صحبتهایش اعلام کرده که آماده است تا بار دیگر مسئولیت قرار گرفتن پشت ضربه پنالتی را برعهده بگیرد.. او ادامه داد:« قطعا اگر لازم باشد، برای تیمم پنالتی می زنم. خراب کردن یک ضربه پنالتی در جام جهانی 2006 حس بسیار بدی بود و می خواهم این لغزش را جبران کنم.شکست خوردن حس بدی است ولی اگر مسئولیت این شکست را بر شانه هایت احساس کنی به مراتب این حس بدتر هم می شود.» |
جنجال سفر مجاني ليدرهاي آرژانتيني به آفريقاي جنوبي
اين هواداران افراطي منسوب به مارادونا هستند http://u.goal.com/98700/98794_news.jpg - تقريباً بيشتر زمان کنفرانس خبري روز سه شنبه مارادونا به صحبت در مورد اعتراضهاي مطرح شده درارتباط با حضور 30 نفر از سردمداران هواداران افراطي اين تيم در پروازي که تيم آرژانتيني را به آفريقاي جنوبي برده بود، اختصاص يافت. چند روز پيش مطبوعات آرژانتين از احتمال اينکه فدراسيون فوتبال اين کشور و سازماني که اصلي ترين هواداران اين تيم را گروه بندي مي کنند با هم به توافق کرده اند تا گروهي ازاين افراد بدون پرداخت هزينه اي و براي حمايت تيم به جام جهاني سفر کنند، خبر دادند. بعد از اينکه گروندونا رئيس فدراسيون فوتبال آرژانتين اين خبر را تکذيب کرد، مارادونا هم موضع خود را در اين مورد اين گونه توضيح داد: «مي خواهم بگويم که با هيچ کس در اين مورد توافقي نداشته ام و حضور هواداران در هواپيماي ما کاملا تصادفي بوده است. من با برخي از مردم به هيچ وجه سروکار ندارم.» |
|
|
/ديدارهاي دوستانه ملي/
ژاپن پس از جدال با انگليس با ساحلعاج روبرو ميشود نماينده فوتبال آسيا در رقابتهاي جام جهاني فرداشب در ديداري دوستانه به مصاف ساحلعاج ميرود. http://media.farsnews.com/Media/8711...7/A0617681.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي ژاپن كه هفته قبل برابر انگليس، مدعي كسب قهرماني پيكارهاي آفريقايجنوبي 2 بر يك بازنده شد، فرداشب(جمعه) با تيم ساحلعاج ديدار خواهد كرد كه خود نيز در مهمترين رويداد جهاني اين ورزش حضور دارد. در ديدارهاي ديگر اين تاريخ سودان با فلسطين ديدار خواهد كرد، فرانسه قهرمان جام جهاني 1998 پذيراي چين خواهد شد و لوكزامبورگ با جزاير فارو و اسلووني با نيوزيلند مسابقه خواهند داشت. |
http://www.gtalk.ir/images/icons/%2833%29.gif تورس به بازی کره جنوبی نمیرسد
به اینیستا چند دقیقهای بازی میدهیم، چون نیاز به بازی دارد. شاید او در میانه میدان بازی کند یا در کنارهها. اما خبر خوب این است که او عالی است http://u.goal.com/99400/99404_news.jpg – فرناندو تورس، مهاجم لیورپول در بازی دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل کره جنوبی غایب خواهد بود. اغلب بازیکنان اسپانیا که فصل را با مصدومیت پشت سر گذاشتند در بازی دوستانه بازی خواهند کرد تا به آمادگی نزدیکتر شوند، اما تورس که از ناحیه زانو مصدوم شده بود هنوز کمی تا بهبودی زمان نیاز دارد. ویسنته دلبوسکه مربی تیم ملی اسپانیا گفت: «او احساس خوبی دارد و بیتردید تا آغاز جام جهانی به شرایط کامل بازی میرسد. اما مهمتر از همه این است که او در آن هنگام آماده باشد، و اگر فردا بازی کند چنین اتفاقی روی نخواهد داد. قصد ریسک کردن نداریم. ما این کار را قبلا انجام ندادهایم و با بازیکن دیگری هم ریسک نخواهیم کرد.» سسک فابرگاس پس از شکستن پایش در ماه آوریل برای اولین بار به میدان خواهد رفت و آندس اینیستا هم که دچار مصدومیت از ناحیه عضله ران است در این بازی حضور خواهد داشت: «به اینیستا چند دقیقهای بازی میدهیم، چون نیاز به بازی دارد. شاید او در میانه میدان بازی کند یا در کنارهها. اما خبر خوب این است که او عالی است.» شاید ویکتور والدس در این بازی برای اولین بار با پیراهن تیم ملی اسپانیا به میدان برود |
برد 4 گله هلند برابرغنا |
نتایج دیدارهای دوستانه دنیا- پیروزی برزیل، اوکراین و پاراگوئه |
پيراهنهاي جام جهاني 15 درصد سبكتر شد
با بازيافت بطريهاي پلاستيكيhttp://media.farsnews.com/Media/8704...7/A0467852.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، ممكن است هواداران كمتري از ميليون ها نفري كه جام جهاني را دنبال مي كنند از ارتباط بين لباس تيم ها با بازيافت بطري هاي پلاستيكي از توكيو و چين تايپه مطلبي شنيده باشند. واقعيت اين است كه با توجه به پيشرفت تكنولوژي در اين دوره، آنها سبزترين يا طبيعي ترين جنس لباس ها در تاريخ جام جهاني را با خود به آفريقاي جنوبي آورده اند. |
اکنون ساعت 11:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |