سخنان شخصیت های بزرگ جهان در باره امام حسین(علیه السلام) |
|
|
|
|
|
تک بیتی
برخی از تک بیتی ها کجا روم که ببینم ترا، نمی دانم به جستجوی تو امشب به خواب هم رفتم .... نظر مکن سوی من در میان خلق مباد که من ز هوش روم و دیگران نظاره کنند ... در هوا چند معلق زنی و جلوه کنی ای کبوتر! نگران باش که شاهین آمد .... به یگانگی نگر من و یار چون دو چشم همسایه ایم و خانهی یگدگر را ندیده ایم ... در پای کتابت همه کس نام نویسند من گمشدهی عشق توام نام ندارم! ... نامهی من می رود نزدیک دوست کاشکی من نامهی خود بودمی ... چشم اگر این است و ابرو این و ناز و غمزه این! الوداع ای زهد و تقوی، الفراق ای عقل و دین ... سر به هم آورده دیدم برگهای غنچه را اجتماع دوستان یکدلم آمد به یاد ... چرا ز غیر شکایت کنم که همچو حباب همیشه خانه خرابِ هوای خویشتنم ... از ضعف چنان شدم که بر بالینم صد بار اجل آمد و نشناخت مرا! ... عشق است دلا اینهمه نومید چرایی شاید شبِ ما هم سحری داشته باشد ... دلم از سینه به تنگ است خدایا به رهان هر کجا در قفسی مرغ گرفتاری هست |
|
|
عاشقت هستم وقتی که عاشقت نيستم |
اکنون ساعت 06:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |