|
چه خوب
خیلی وقته ی پای ثابت این پیج ممده ولی خدایی ی سوال ازت داشتم چرا این همه محافظه کار؟؟؟؟؟؟؟ یادته اوایل اسمت و هم نمیگفتی؟؟؟؟ مگه محیط مجازی چی کار میکنه؟ کلا" ی چی شنیدی ها بیا با زبون خوش بگو کجا زندگی میکنی مثلا" الان همه میدونن من کجام یا کوروش کجاست چی شده {قاط} ی جورایی حس گیر دادن به ممد و دارم اساسی:D منم هر روز اتفاق زیاد برام میفته اما دیروز یهم اومدن تو شرکت گفتن تعیین سطح زبان داریم کلاس زبان برام گذاشتن اجباری و خصوصی تازه 60 درصد هزینه هم خودمون باید بدیم (البته من راضیم) شدیدا" همه چی فراموش شده بعد هم از امروز پارسا هفته ای دو بار باید بره مدرسه بیچاره دلم براش سوخت تازه آخر این هفته کلاس تابستونیش تموم میشد که هفته ای سه روز از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر بود حالا هم مدرسه از 7 تا 2 امسال زیاد تابستونش تفریحی نبود به هر حال دیگه بزرگ شده و باید بفهمه زندگی ی کم سخته:diri di ri ri diri: |
داشتم میومدم فروم گفتم خیلی چیزها رو مینویسم ، ولی خوب نشد که بنویسم ، یعنی الان هم که دارم مینویسم اصلاً حال ندارم ، من رفتم سربازی 01 تهران ، باید بگم خیلی جای شیک و باکلاس و تمیزی بود دور از انتظارم بود ، و اصولاً مسئولیت اونجا رو هم لیسانس به بالاها دارند ، و یک محیط خیلی منضبط و بسیار باکلاسی هست از شهر هم زیاد فاصله نداره ، روز اول رفتیم لیستها و فرم ها رو پر کردیم ، اسممون رو نوشتیم و وسایل رو تحویلمون داد همون اول گفتن برید تا 8 ام یعنی شنبه هفته بعد مرخصید برگه مرخصی هم دادند بزار این پست رو مینویسم از وسایلم عکس بگیرم |
|
یهو دلم خواست تو این صفح بنویسم
مهمترین اتفاق؟ شاید اتفاقای زیادی این روزا افتاده اما نمیشه گفت شایدم یک سریشو یادم رفته هر روز ی اتفاق تازه ی برنامه جدید ی کار جدید خوبه راضیم اگه اینطوری نباشه که میشه روزمره گی و خدا نکنه دچار روزمره گی بشیم فقط مشکلم اینه زیاد خسته میشم چون خیلی درگیرم و به قول بعضیا غر هم زیاد میزنم خوب زن باس غر بزنه دیگه ممد جون خیلی خوشحالم از جای آموزشیت راضی هستی ولی شنیدم تو مدت آموزش رسما" پوست و میکنن کارایی میخوان که غیر ممکنه ایشالا که مال شما راحت باشه . به همین راحتی به همین خوشمزگی مثل کیک رشد :d |
امروز بعد از چند سال سری زدم به این تاپیک ... چقدر برام جالب بود که خیلی از دوستان قدیمی اینجا هستند و همه شون هم ماشالله مدیرشدن , اما نمی دونم با جیره و مواجب یا بدون جیره و مواجب :21: ( شوخی کردم ) در هر حال دوستی هاتون همیشه پایدار باشه
|
سلام به همه شما
اتفاق جالبی که برام افتاد اینه که بعد از سالها ننوشتن امروز پی سی را مطالعه میکردم تصمیم گرفتم یه سلامی به همتون بگم چقد خلوت شده یاد شبایی افتادم که تا نزدیکهای صبح تو پی سی بودم حالا پیر شدم و مثل شماها بیحال انشا الله همیشه مثل سابق جمعتان گرم باشه |
|
یک بازی هست به نام 99 ، که یک بلوک مربعی هست هی میره سمت راست و چپ خیلی چالش برانگیزه 2 مرحله مونده تا تمومش کنم ، میدونی باید یک بازی رو زیاد بازی کنی تا معنی این جمله رو متوجه بشی که گاهی دوست داری یک بازی تموم بشه ولی بعضی بازی ها هستند آدم بازی میکنه ولی ته دلش دوست نداره این بازی تموم بشه به جرات میگم تمام وقتی که این بازی رو انجام میدادم بهم آرامش میداد ، دیدید ایین پلی استیشن و اییکس باکس و اینجور چیزها ، کلی شلوغ پلوغ میکنند ، یک بازی هایی هم دارند زیاد سر و صدا میکنه چه میدونم assassin ، call of duty .... مییدونی چیه اتفاقاً این بازی ها رو انجام میده اصلاً از ته دلش مطمئن هست همش خالی بندی هست ، ولی استرسی که موقع مثلاً بازی قارچ خور داشتی تو میکرو ( خونه داییم اینا میکرو بازی میکردیم ) یا مورتال کامبت یه چیز دیگه هست من یادمه داشتم با سگا بازی میکردم اینقدر هیجانی شدم یک چیزی رو شوت کردم نمیدونم مجسمه بود انداختم ، رگ گردنم گرفت یکی رو لگد زدم یک حادثه ای اتفاق افتاد سگا رو خاموش کردند گفتند بسه دیگه زیاد بازی کردی :d البته فیلمهای بروسلی رو میدیدم جوگیر میشدم یادش به خیر |
|
عه من چند تا مجله خریده بودم همه رو خوندم خیلی حال داد ! مجله هاش جالب بودند همونطور که من بدم میاد وقتی میبینم دور و بر این زنها پر مجله بوردا هست اونها هم لابد حوصلشون سر میره میبینن اینجور چیزها رو ، سرتون رو درد نیارم درسامو خوندم تا 10 دوباره نمیرم سرش ،یک خیلی پی دی اف و کتاب گذاشتم که باید بخونم الان هم خیلی هاشو نخوندم هنوز راستی بهتون گفتم مطلب میزارم شاید بزارم گاهی بیکاری به آدم انگیزه میده چیزهایی که قول داده بزاره تو فروم |
|
|
|
امروز برف بارید ومن به خاطر برف ساعت شش صبح بیدار شدم همه جا سفید وزیباست
|
هیچی. اتفاق خاصی نیفتاد |
با سلام
امتحان ....دم . برگه رو دو دستی نگه داشتم دادم به مراقب بابا من مشغله ذهنی دارم چرا حرف من رو نمیگیرید ؟فکر من 1000 جا هست درس بخون نیستم لامصب ها .... با تشکر :d دارید میرید در رو هم پشت سرتون ببندید |
دا بهتر از ری است .
|
رفتم با چاقو گردو بشکنم دستم رو بریدم ، هیچی دیگه حالا این دستمال هم گیر کرده بود هر چی میکشیدیم نمیومد ! یه 4 تا به خودمون فحش دادیم ، دستمون رو باند پیچی کردیم من گفتم پدرم خوابه با گوشت کوب گردو نشکنم ، مثلاً با چاقو بشکنم که اینطوری شد . ای مردشور هر چی گردوئه ببره .... دستمون ناقص شد |
امروز اولین تشعشعات گرمای وحشتناک خوزستان بود
وای که تا 6ماه دیگه باید بپزیم |
بعد از 5 ماه دلم برای اینجا تنگ شده امدم ببینم اینحا چه خبره؟
|
مهمترین اتفاق دیروز
سالروز استقلال کوبا و دلتنگ شدن کیانا برای اینجا . خب چه خبر بود ؟ |
نقل قول:
|
با آبجیم تلفنی حرف میزدم نهارم شد ذغااااال :)
|
یه پروژه کوچولو که ازش بدم نمیومد بهم پیشنهاد شد .
امروز مرخصی بودم سر کار نرفتم کمی استراحت کردم . یه سری کار عقب افتاده انجام دادم . و دلم برای کرمانشاه تنگ شد . |
مهمترین اتفاق امروز شنیدن خبر بارداری یک دوست بسیار عزیزم...........واقعا از ته قلبم خوشحال شدم......اخه من حکم خاله نداشته نی نی را دارم.!!!!!
آقا بعدش هم اینکه هیچ کس اینجا نبود و من حسابی آتیش سوزوندم.!!!!!!!!!!!!! |
خونه خریدم !:d 130 متر بهش برسیم خوب میشه کلی وسیله براش باید بخریم. من هیچ تمایلی به درس خوندن ندارم و الان تصمیم گرفتم که برم تو کار آزاد ( من با یک دستگاه تعریف میشم ) |
یه قورمه سبزی خوشمزه خوردم
دو تا کار خوب انجام دادم چند تا کار عقب افتاده انجام دادم کلی دوغ خوردم - یه سری اهنگهای قدیمی محمد صالح دیلان رو دوره کردم . چند تا ایده به ذهنم رسیده تست میکنم . یه سری پست اسپم و تبلیغاتی در پی سی سیتی بود پاک و ویرایش کردم . اها ! با قیمت مناسب برای یکی از دوستانم قدری کریپتور کارنسی خریدم . یه قسمت دیگه از westWorld رو دیدم . |
یه دکور ۱۳۰ میلیون :d خیلی زیاده ! من اصلاً قبول ندارم من دلم میخواد دکوراسیون خونم کم هزینه باشه ۱۳۰ تومن آدم واسه دکور بده زوره خونم ۱۴۰ متره اصلاح میکنم هیچی تو فکر این بودم واسه کسب و کار هم که فعلا با مادرم بیرون دور میزنم خیلی اعصاب خورد کن هست به نظرم شرقی ها مردم پرمصرف و پرخرج و کم درآمد هستند من اصلاً نپسندیدم |
سلام
حالتون خوبه؟ مهمترین اتفاق امروز این بود که تو مترو اتفاق خاصی پیش نیومد امروز |
|
میگن همیشه درست کار کن .
در سیستم اداری باید همیشه زیر اب بزنی تا پیروز باشی . جالبه که هیچ وقت نمیایم دست به دست هم بدیم و اون اداره و یا شرکت رو بالا بکشیم . |
اکنون ساعت 06:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |