![]() |
گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم...
ببرم بخوابانمش.. لحاف را بکشم رویش.. دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم.. حتی برایش لالایی بخوانم.. وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان درست می شود...درست می شود.. اگر هم نشد به جهنم.... تمام می شود... بالاخره تمام می شود... |
دلتنگی ، پیچیده نیست … یک دل … یک آسمان … یک بغض … و آرزوهای ترک خورده ! |
گاهی دلم برای خودم تنگ میشود
گاهی دلم برای باورهای گذشته ام تنگ میشود گاهی دلم برای پاکی های کودکانه ی قلبم میگیرد گاهی آرزو میکنم ای کاش دلی نبود تا تنگ شود تا خسته شود تا بشکند |
میخوام اعتراف کنم....کم آوردم تویی که اسمت تقدیره....سرنوشته....قسمته |
دلم تنگ است
دلتنگی هایم رازیردوش حمام میبرم
بغضم را میان شرشرآب داغ میترکانم تاهمه فکرکنند قرمزی چشمانم ازدم کردن حمام است..... |
از کسی که دلش گرفته.. |
منتظـــر بارانـــم… |
ﺑـﺎ ﻣـﻦ ﻟـﺞ ﻧـﮑﻦ ﺑـﻐﺾ ﻧـﻔﻬﻢ ! |
ﺩﯾﺮ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ .. |
یه وقتایی هم هست....که تنها دغدغه زندگیت این میشه |
دلتـــــنگـ یعنی: |
یک دقیقه سکوت به خاطر تمام آرزوهایی که در حد یک فکر ماندند.....!! |
+مَن از این مَنی که همیشه دل تنگ توست ... مُتنفرم (!) |
|
از رابطه های مثلثی مستطیلی مربعی خسته شدم !
دلم یه رابطه دایره ای می خواد که من دورِ تو بگردم و تو دور من.... |
از روزهای رفته نگو روزهای مانده را تعریف کن با چند ماه خداحافظی کنم به چند خورشید سلام تا بیایی .... ؟! |
صداي تق تق حضورت می آید
و من... با همه ي خستگی هایم دلتنگي هایم باز سلام مي کنم |
ﺩﻟﺘـﻨﮕـــــﻢ ﻫــــــﻤـــﻴﻦ .. .
ﻭ ﺍﻳــــــﻦ ﻧﻴــــــﺎﺯ ﺑﻪ ﻫــــﻴﭻ ﺯﺑـــﺎﻥ ﺷﺎﻋــــﺮﺍﻧﻪ ﺍﻱ ﻧــــﺪﺍﺭﺩ |
بگذار بگذرد ، روزهایی که روز ما نیست!!! |
|
حماقت یعنی ....
من آنقدر میروم..... تا تو دلتنگ شوی! خبری از دلتنگی تو نمیشود.... برمیگردم.... چون دلتنگ میشوم..... |
مرگت درست از لحظه ای آغاز می شود که...... |
در من
کوچه هاییست که با تو... سفرهاییست که با تو... روزهاییست که با تو... شب هاییست که با تو... عاشقانه هاییست که با تو... نگشته ام نرفته ام سر نکرده ام آرام نیافته ام نگفته ام می بینی چقدر با تو کار دارم؟ زودتر بیا!!! |
عجب وفایی داره این دلتنگی ! |
|
ﻣﻦ ﺑﺎﺧﺘــﻢ ﺑﻪ ﺧـﻮﺩ ﺑـﺎﺧﺘــﻢ ﺑﻪ ﺗﺼﻮﯾــﺮ ﻏﻠـﻂ ﻓﺮﺷﺘـﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﺩﻣـ ﻧﻤــﺎ ﺑـﺎﺧﺘــﻢ . . . |
آدمیست دیگر ... |
زمین قانون عجیبی دارد،
هفت میلیارد آدم و فقط با یکی از آنها احساس تنهایی نمی کنی و خدا نکند که آن یک نفر تنهایت بگذارد، آن وقت حتی با خودت هم غریبه می شوی |
خدایا گفته اند دل که بارانی باشد هفت ستون آسمانت میلرزد..... |
|
روزها ... ساعتها با خود درگیرم |
دلم گاهی آنقدر میگیرد....
که... احساس میکنم دنیا هم بیاید باز نمیشود... اما با صدای نفسی...... آرام میشود..... دلم برای ان صداها تنگ است! |
من اینجا بس دلم تنگ است !
و هر سازی که می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بیبرگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است ؟ روح اخوان عزیز شاد........ |
برای خنده هایت بر من و بر اشک خونینم دلم تنگ است
برای سر نهادنهای تو بر دوش و بالینم دلم تنگ است برای با تو بودنها دلم تنگ است نفس با تو کشیدنها دلم تنگ است .......:) |
|
اکنون ساعت 02:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |