خدایــــــا من اینجـــــا ... دلم سخت معجــــزه می خواهد و تو انگــــار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا !!!! |
پیش از اینها فکر می کردم |
دلَـــــم یکـــــ کــوچــــه میخـــــواهَــــد |
|
خدایا خودت بهتر میدونی چه حالی دارم
پس کجایی؟ چرا به دادم نمیرسی؟؟؟؟؟؟؟؟{قیژه} |
|
خدایا آن قدر برپای طلب،تاول نامرادی نشسته است که جز تو محبوبی را سراغ نگیریم و آن قدر بر قلب عاطفه ، خنجر جفا خورده است که سر به دامان دیگری نسپاریم . . . |
کـاش خـدا مـنو بـبـیـنـه ، بـبـیـنـه چـه گـیـج و خـسـتـه ام |
دیشَب خَسته تر از هَمیشه بودم.. |
گاهے خيال مے کنم روی دست خدا مانده ام ... |
ساقیاامشب صدایم باصدایت سازنیست |
خیلی "کمی خُدا" میخواهم .. |
|
خدایـــــــــا از تو معجزه می خواهم |
خداوندا مردم شکر نعمت های تو را به جا می آورند |
پروردگارا.. |
خدای من خداییست كه .... |
خدایا یا به زندگیم پایان بده ! یا بهم هدفی بده که برا بجنگم حَوِل حالنا الی احسن الحال |
|
خداجون این سرنوشتی که برام بافتی قسمت یقه اش برام خیلی تنگه دارم خفه میشم قربون دستت بی زحمت کمی شلش کن
|
خدایا هرکس به یادم هست به یادش باش اگر کنارم نیست، کنارش باش اگر تنهاست پناهش باش و اگر غم دارد غمخوارش باش… |
خدایا! خورشید را به من قرض میدهی ؟ از تو كه پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست یخ بسته است ... |
پريشان اينجايي؟
|
سلام آره اهل اینجام
خدایا حواست هست صدای هق هق گریه ام از همون گلویی که ازرگش به من نزدیک تری!!!! ************************* خدایا اینقدر تو خودم ریختم،که از سرمم گذشت.....دارم غرق میشم.....دستت کجاست ***************** ******** خداوندا در گلویم ابر کوچکی است که خیال بارش ندارد می شود مرا کمی بغل کنـــــــــی؟ |
همیشه دستانی هستند که از ما حمایت میکنند |
خدایا،دخلم با خرجم نمیخواند،کم آورده ام،صبری که داده ای تمام شد،ولی دردم همچنان باقیست!!!! بدهکار قلبم شده ام،میدانم شرمنده ام نمی کنی، بازم صبر میخواهم!!!!!
******************************** خدایا از من دلگیر نشو ولی ته نامردیه دنیات ******************************** |
سپــاســگــزارم خــدای مــن!
خنــده را بــرای دهــان او او را بــه خــاطــر مــن و مــرا بــه نیــت گــم شــدن آفــریــدی . . . |
خــــدا تنها روزنه امیدی است كه هیچگاه بسته نمی شود، تنها كسی است كه با دهان بسته هم می توان صدایش كرد، با پای شكسته هم می توان سراغش رفت، تنها خریداریست كه اجناس شكسته را بهتر برمی دارد، تنها كسی است كه وقتی همه رفتند می ماند، وقتی همه پشت كردند آغوش می گشاید، وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت می شود و تنها سلطانی است كه دلش با بخشیدن آرام می گیرد نه با تنبیه كردن. |
خدایا خطا از من است ، می دانم از من که سالهاست گفته ام "ایاک نعبد" ، اما به دیگران هم دلسپرده ام از من که سالهاست گفته ام " ایاک نستعین" ، اما به دیگران هم تکیه کرده ام اما رهایم نکن ... بیش از همیشه دلتنگم ... به اندازه ی تمام روزهای نبودنم |
هـــــــر کـــــــس جــــــای مـــــــــن بـــــــود |
خداوندا !
خداوندا...! اگر روزی بشر گردی زحال بندگانت با خبر گردی پشیمان می شدی از قصه خلقت خداوندا ... اگر با مردم آمیزی شتابان در پی روزی ز پیشانی عرق ریزی شب آزرده و دل خسته تهی دست و زبان بسته به سوی خانه بازآیی زمین و آسمان را کفر می گویی .... نمی گویی؟ |
" خــدایــا " (!) نـ ِمے گـویــم دستــانـم را بــگیـــر . . . یـڪـــــ عمـــر گرفتـــے . . . رهـــایــم مــَـڪـن |
خدایا !
خودمونیم ها ! این ضربه هایی که من میخورم چند امتیازیه؟!!! |
خدایا مثل همیشه کنارمی و این بهم ارامش میده ..............تو همه سختی ها شادی ها ..................................من درکلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری .......من چون تویی دارمو تو چون خود نداری.......................
|
پروردگارا ؛ به من بیاموز در این فرصت حیاتم آهی نکشم برای کسانی که دلم را شکستند |
خدایـــــــــا آخرش نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من.......................
|
|
ای بنده تو سخت بی وفایی ،
از لطف به سوی ما نیایی هرگه که ترا دهیم دردی ، نالان شوی و به سویم ایی هر دم که ترا دهم شفایی ، یاغی شوی و دگر نیایی . . . ای بنده تو سخت بیوفایی ... :53: |
خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و خانه ی تو نبود...
|
خدایا مرا که آفریدی
گارانتی هم داشتم ؟؟؟؟ دلم از کار افتاده!! |
اکنون ساعت 10:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |