من شيكمم گنده نيست
فقط دلم يه خورده قلمبست كه اونم مدلشه:p سوغات هم برات خرچنگ دريائي اوردم ميخواي با يه مجسمه از بودا و چند تا هم لباس اورجينه |
سلام
ایول تاری جون گردو خاک کردی مثل اینکه این چند روزه همه خارجکی شدن میشه یکی بداد ما بدبخت بیچاره ها برسه |
چي ميخواي حامد جون تو جون بخوا فقط اين عكس كركر خنده رو از كجا اوردي قربونت يه خورده از اين عكسا بذاري ميخنديو يه خورده دلم تكون ميخوره مثه ويبره شيو لاغر ميشه دمت باحال:21::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::2 4::24::24::24::24::24::24:
|
باز این جنازه پیداش شد مگه نگفتم آرایشگاتو عوض کن پسرررررررررررررررررررر؟
|
نقل قول:
|
http://www.sharh.net/up/ghelyoon_usb_port_ghelyan.jpg
بیا اینم قلیون خب حامد عمل نمیکردی خیلی بهتر بود سوژه خندی واسه تاری |
نقل قول:
|
مرسي خيلي هم عاليه
نه بابا با معرفتي :21: |
نقل قول:
نه مثه اینکه تو کتک رو باید بخوری خودت با صورت بیا تو مشتم وگرنه با مشت میاد تو صورتت:65: |
مرسی دلتنگ این چه طعمی بود؟
شوخی کردم همین فردا نوبت گرفتم دوباره درستش میکنم تو هم فقط زورت به من بدبخت میرسه |
طعمه کتک خوشمزه بود؟:21:
|
نه منظورم جناب تاريه كه واسمون سوغات آوردن
|
خواهش ميشه معرفت يكيشه هنوز تاري رو نشناختين دريايه بذل و بخشش و مهر و محبت و عاطه و خوبي و زيبائي و ......
|
اوهوووووووووووووووووو باز من نبودم داش تاری جو گیر شده آدمو سگ بگیره ولی جو نگیره
|
دختر جون ما جو گير نميشيم اصن تو خون ما نيست
جو گير شدن متعلق به ادماي نديد بديده و تازه به دورون رسيدس كه ما هيچكدومش نيستيم الحمد ا... اوكي |
سلام به دختر و پسراي گلم
باز چي شده دو دقيقه رفتم سر كوچه ماست بخرم اين تاري باز شلوغش كرده |
اين حرفا چيه دلتنگ جون همون كه اون پر دنيا به فكر بچه ها بوده خيليه ....
شما نمي خواين دست از اين لج بازيتون بر داريد بابا ارزش نداره . |
نقل قول:
نقل قول:
ما اینجا هممون با هم شوخی داریم هیشکیم از دسته بقیه ناراحت نمیشه عزیزم:53: |
درگير جور كردن جهاز دايي دخملم بودم
|
ما اینجا هممون با هم شوخی داریم هیشکیم از دسته بقیه ناراحت نمیشه عزیزم:53:[/quote]
این حرفا از تو بعیدبودیعنی باور کنیم خطری در کار نیست یا چشمت به بابات افتاد اینجوری شدی:D |
تاري و Hamed95
پسراي گلم ...مياين تو تاپيك اسمتون اين زير مياد بعد بدون سلام به من ميرين......هر چي باشه من پدر معنوي سايتم |
بابا جون تو برو واسه خودت جهاز جور کن که تا جند وقته دیگه میخوای بری خونه بخت:21::cool:
نقل قول:
من هی میگم به اعصابم مثلث باشم این حامدو نزنم خودمو کنترل کنم نمیتونم :D |
نقل قول:
من هی میگم به اعصابم مثلث باشم این حامدو نزنم خودمو کنترل کنم نمیتونم :D[/quote] نگفتم اینکاره نیستی |
آخ گفتي ازدواج چند وقته فكرمو تصرف كرده
بايد تا آخر امسال حتما ازدواج كنم ديگه به حد كمال رسيدم دخملم اما متاسفانه دختري كه به حد كمال رسيده باشه مثل خودم پيدا نمي كنم البته يه 10 20 نفري هستنكه معياراشون به من نميخوره نقل قول:
چي ميگي حامد جون با دخمل من كل كل نكنا زبونتو مي كشم بيرون مي بندم به گوشتا چه خبر گل پسر سلامتو كه خوردي حداقل يه عرض ادبي به من بكن |
10 20 نفرررررررررررررررررررر هستن که میخوان نامادری من بشنننننننننننننن
اهههههههههههههههههههههههه عجب بابای خوشتیپی دارم خودم خبر ندارم بابا بیا بریزیم رو حامد بکشیمش من راحت شم |
نقل قول:
لطفا این بنده حقیر را عفو بفرمائید{شیت شدن} مگه این دخترت می زاره آدم چیزی یادش بمونه {B Adabi} |
نقل قول:
چون انسان پرهيزكار و پاكدامنيم الان به خوشتيپي نيست دخملم به money ختم ميشه همه جيز متاسفانه ...فكرا به سمت و سوي ديگس من به جهان آخرت مي انديشم اونا به زندگي دو روزه و فاني |
غلط کردن که به فکر money هستن
حالا میخوای با همونی که دوست بودی ازدواج کنی بابا آریانا؟ |
اي پدر معنوي پس سلامت كو بي تربيت اين معنويتت مثه اينكه تاريخ مصرفش تموم شده باس عوضت كنيم اره معتاد
|
باز تاری شروع کرد بابام میخواد با دوست دخترش ازدواج کنه چه بابای آپ دیتی دارم دوست دخترم داشته:21::21:
|
افرين پتو پيله همديگرو بريزين رو آب
واقعا ديگه به درد پدري نميخوري درجه هات و ازت ميگيرم بد آموزي داري واسه بچه ها |
نقل قول:
فكر انسان دائم در حال تغيير ...هر روز با ايده جديد و با هدف هاي مختلف الان با اوني كه دوست بودم نيستم ..........دوستي طولاني هر دو طرف رو خسته ميكنه...همونطور كه ازدواج بعد از چند سال خسته كننده ميشه و يكنواخت تا آخر امسال صبر ميكنم ببينم تقدير حق چه رقم زده بر ما تاري من بايد سلام كنم يا تو همه چي به سن نيست ...به كمال و معرفت هست كه يقينا من فراتر از تو هستم پسرم من اومدم تو اين سايت از همون روز اول گفتم شما رو هدايت كنم به سمت هدف والا و يگانه پرستي و پاك زيستي پس به من سلام كنيد تا شمارو سلامتي دهم |
آخیییییییییییییی میکشم اون دختر رو که ولت کرده پدرشو در میارم اسمشو بگو دیگه همه چی ردیفه ببا آریانا
|
نه تو بدرد نميخوري معتاد
|
بابای من معتاد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:2 0::20::20::20::20:
|
تازه ديروز اون همه معنويت بهت دادم تا ابروت پيش دخترت نره معتاد همشو مصرف كردي اي بدآموز
|
نقل قول:
اين ها همه بازي روزگار تا برآنچه بدست آوري شادي مكني و آنجه از كف داده اي غم مخوري خب امروز خيلي فلسفي حرف زدم نوبت اين شده كه حال تاريو سر جاش بيارم نقل قول:
مگه نمي بيني دخملم داره حرص مي خوره |
این نمیفهمه داره با احساساتم بازی میکنه تاری خفت میکنممممممممم داش
|
نقل قول:
روزي ميرسه كه تو تنها گذار اين دختر و پسراي من ميشي شيطان تنها گذار انسان است |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 09:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |