![]() |
سلام ،سلام ،سلام
به قول جناب حافظ: بخت از دهان دوست نشانم نمی دهد. امیدوارم همگی سلامت و موفق باشید :53: |
ای چیزه انقد اینجا خلوته شده حیاط خلوت
ایمان و اسی کجان؟ رزیتا و بقیه کجا رفتن ؟باید یه خرجی بدیم برشان گردانیم ما تنهایی دلمان میگیره هااااااا |
آبجی فرانک راست میگه این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟_:2:
آخه چرا هیچ کس نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟:mad: ما از تنهایی غصه می خوریم ها!!! _:2: آبجی اگه کمکی خواستی من هم در خدمتم یه کاری کنیم برگردن.;) تا حالا فکرش رو کردین چه خوب میشه که برگردین؟؟؟؟{پپوله} اسی ،ایمان،روناک ،باران ،رزیتا،گمشده و .......منتظر حضور سبزتان هستیم:53: |
سلام به همه دوستای عزیز.باز گلی به گوشه جمال شما که به یاد ادم هستین.خیلی دلم تنگیده بو د براتون .چند ووقته یه مشکل برام پیش اومده دل و دماغ برام نزاشته. تو رو خدا دعا یادتون نره.:53:
|
کسی نی؟؟؟؟؟؟؟
|
دمتان گرم عجب استقبالی بود........................
|
سلام خدمت دوستان عزیزان
هم پاتوقی های قدیمی و اعضای جدید به تمامی عزیزانی که تازه به جمع ما اومده اند خوش امد عرض میکنم... راستش کلا طبیعیه که تا تابستان نشه و همه مان نتانیم بیایم انلاین بشیم اینجا نمیتانه خیلی سر حال باشه تابستانا برو و بیایی داریم به هر حال الان میان ترماست و پس فردام پایان ترمه و گل به سری ! خوش به حال فرانک خانم رزیتا و... که دیه امتحان ندارن :d به هر حال اگه کمی آگر اینجا کم گررره ببخشین ولی خو میتانین هی با چند نفرم داغش کنین.. خبر بیارین بنویسین امروز توی خیابان چه دیدین ؟ امروز از کدام مغازه چه خریدین چه شد چه کردین چه نکردین بیاین ز این بوی بد گاز حرف بزنین .. محله ای رو میشناسین توی کرمانشاه که گازش بوی وحشتناک نده ؟ چرا ایجوریه خدا بگم چه بششان بکنه خو برای چه ایقدر بوش بده ؟ گناه داریم به علی ! از کرایه تاکسیا حرف بزنین از ترافیک وحشتناک گاراژ مصدق بگین .. ای جایگاه مسافرین سقف دار در گاراژ درست کرده اند امکاناتش چیه ؟ م شنیدم از بچه ها که اینترنت وایرلس داره ! |
نقل قول:
سلام به همه از جمله روناک قشنگم آره واقعا یادش بخیر {جشن پتو} خیلی روز قشنگی بود و جالب .. منم خیلی مشتاقم به دیدار تک تک دوستای گلی که اینجا دارم |
یادم باشه یه ختم صلوات بزارم که بالاخره یکی پیدا شد اینجا...................
بوی بد گازم راس میگین من که بیرون میرم حالم بد میشه...................... |
سلام باران عزیز خوبی ؟
نبینم غمگین و بی حوصله باشی :53::53::53: |
اکنون ساعت 02:56 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |