کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم |
· زندگی عجیبه ، چون تا گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه ، تا نخوای بری کسی نمی گه بمون ، تا نری کسی قدرتو نمی دونه و تا نمیری کسی نمی بخشتت . |
ترجیح میدهم با کفشهایم راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم !!! |
گفت دیگه هرگز بر نمیگردم… راه خودش و گرفت و رفت… تا میتونست دور شد… غافلاز اینکه کره زمین گرد بود… |
زندگی همچون بادکنی است در دستان کودکی، که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد. * |
دلهای پاک خطا نمیکنند. فقط سادگی میکنند. وامروز سادگی پاکترین خطاست |
دلهای بزرگ و احساس های بلند ، عشق های زیبا و پر شکوه می آفرینند ..
|
دروغ نیست اگر بگویم که :
بی تو زنده مانی میکنم نه زندگانی.. |
آنچه ما را بدبخت می سازد خواستن است
پس اگر بیاموزیم که خواسته های خود را به هیچ کاهش دهیم ، اندک چیزی که بدست آوریم نعمتی راستین است . |
پیام کوتاه
همه رو دوست بدارید تا همه شما را دوست بدارند .
به همه احترام بگذارید تا به شما احترام بگذارند. از کسی انتظار بیجا نداشته باش تا ازت انتظار بیجا نداشته باشند. |
اکنون ساعت 03:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |