پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

baran73 11-15-2010 10:33 PM

سلام مهیا جاااااااااااان....مقسی ..شما خوفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟امشب خیلی حالم گرفتست گفتم بیام پیش هم شهریام شاید حالو هوام بعوض.................

عسل بانو 11-16-2010 09:56 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط baran73 (پست 194785)
یادم باشه یه ختم صلوات بزارم که بالاخره یکی پیدا شد اینجا...................
بوی بد گازم راس میگین من که بیرون میرم حالم بد میشه......................

باران جان خوش آمدی عزیزم
خوشحالم که اینجا جمع همشهریا داره شلوغ میشه
امیدوارم همیشه خوش باشید:53::53:

آناهیتا الهه آبها 11-16-2010 11:14 AM

سلام به همه همشهری های جان و جانان عزیز:53:

چه خبرا خوببن؟باران گیانی خوش هاتی :53:
چه عجب عسل بانو عسل گیسو تشریف آوردن میگفتی یه گاوی کاوری چیزی قربانی میکردیم برات
رزیتا هم مینا جیگیلی باهاش تماس گرفته مثل اینکه رفته مسافرت نگران نباشید به زودی میاد

ایمانم که افتخار شرفیابی به پاتوقه بهمان نمیده
اسی گیان امیدوارم مشکل شما هم بخوبی حل بشه

یه چیزی به ذهنم رسید چقدر خوبه همهمان هر ورز تجربیاتمانه در اختیار دیگران قرار بدیم مثلا
امروز یه چیزی فهمیدم که تا حالا نمیدانستم ولی خو خودم تجربه اش کردم دقت کردین ما خانوما وقتی یه کاریه انجام نمیدیم اگه ازمان بپرسه فلانی چرا ای کار انجام ندادی صد تا دلیل براش میاریم مثل دیشب عروسی بودم یا اینکه مهمان داشتیم و ...ولی مردا بهشان بگی چرا فلان کاره انجام ندادی میگن انجام ندادم دیگه یعنی صد تا دلیل براش نمیارن منم تصمیم گرفتم همیجوری باشم یه کلمه بگم انجام ندادم و خیال خودمه راحت کنم ولی دیروز یه نفر ازم پرسیدم چرا دیر کردی منم گفتم حالا دیر کردم دلیلش مهمه؟طرفم بهم گفت چرا اینقدر بد اخلاق شدی داشتم شاخ در می آوردم آدم نمیدانه چه بکنه ایوری باشه یا او وری

خب دیه منالیل مخوام برم ولایتمان تا شنبه حواستان به خودتان باشه سرما نخورین شیر بخورین:)

فعلا خداحافظ:53:

فرانک 11-16-2010 03:27 PM

سلام عزیزان همشهری
خیره مشی آناهیتا ؟
هر دیقه کجا؟
دانه جان از بوی گاز شکایت کردی؟گاز چیه؟محله ما تابستانا بوی فاضلاب وسط کوچه همه مانه گیج میکنه
گرزه از توش میاد بیرون دو وجب و نیم دم شه
باور کن جرات نداریم در و پنجره باز بزاریم اینجا کلا منبع عقربه ولی به جان خودم عقرب خیلی با شخصیته ماه رمضان گذشته در تراس باز بود پسر کوچیکم پای تلویزیون نشسته بود یه دفه داد زد
مادر چه عقرب گنده ای آمد تو دیدم موشی به اندازه توله گربه ای رفت پشت تلویزیون
مانتومه پوشیدم گفتم به علی اگه دیگه یه ساعت اینجا بمانم
محمودم (شوهرم)میگفت مگه مه دعوتش کردم ...روزبه هم داشت با موبایلش ازمان فیلم میگرفت خلاصه یه داستانی بود بری خودش
نمیدانم موشه دلش به حالمان سوخت مث چیزی بگه شری درست کردم بدو کرد رفت تو حیاط همسایه زود در تراسه بستم دیدم موشه گذاشت دنبال گربه ای گربه حالا ندو کی بدو با این همه اینقد محله مانه دوس دارم که نگو باور کنین هیچ جای کرماشا طاقتم نمی آره جز اینجا

عسل بانو 11-16-2010 09:22 PM

کره آناهیتا به قول کورش یادش بخیر میگفت آناهیتا الهه ی آگر :d مه که هستم رووله
حالا اگه مخوای کاور جلو پام سر ببری او یه حرف دیگس ..

فرانک جان هییییییییییی اینا همش درد شهر ماست گفتن نداره
چیزی که عیانست ....

imann 11-16-2010 10:03 PM

سلام به همه ی دوستای عزیز وهمشهریهای با مرام
این روزا مشکلات اینقد زیاد شده که ادم یادش میره یه روزی دورانی داشته با دوستای بامرام خوبی مثل شما؟
من اومدم کسی نبود امیدوارم که همیشه خوب وخوش و سلامت باشید_:2:

مهبا 11-16-2010 11:17 PM

سلام به همه عزیزان دوست داشتنی هم استانی های مهربانم

عیدتان مبارک باشه به خوشی و سلامتی :53::53::53:

imann 11-17-2010 09:21 AM

عید ایمان و امتحان
عید ایثار و احسان
عید قربت و قربان
عید خلیل و رحمان
عید شکست شیطان
بر همتون مبارک
سلام منم این عید خجسته رو به همه ی دوستای عزیز تبریک میگم{جشن پتو}

عسل بانو 11-17-2010 11:35 AM

عید همگی مبارک دوستای گلم

esygolden 11-17-2010 12:28 PM

سلام به همگی.عیدتون مبارککککککککککککک.{جشن پتو}:53:

اکنون ساعت 06:41 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.