ممنون مهدی جان عجب چای سبز خوش دمی:53: |
برادر مهدی
ممنون از چایی ولی تا اومدم دیدم این مجتب نوش کرده یکی دیگه بی زحمت:d شکوفه جان قراره به امیر ناهار بدم ... اینجا هم مهمون من... تا دونه بیاد همرو باهاش حساب کنم :65: |
آقا مهدی این قوری کوچیک بود چایی به ما نرسید
دستت درد نکنه یه قوری دیگه بده تا ترتیبشو بدیم راستی آقا مهدی شراره خانم درخواست خواننده کرده بود با چایی یه دیزی هم بده مهمون شروین با مرام |
مامان فرانک شما فقط بگو نخورم..._:2: تو قهوه خونه میان که چیز میز بخورن :d
مرسی از همگی...منم ذرت مکزیکی میخوام{داش مشتی} میگم پا حساب شروین...منم هر چی میخورم بزارین پا حساب ناظر هنرمند خودمون {جشن پتو}{جشن پتو} تازه ساقی گفته پا حساب من که میشه حساب شروین:d:d:d ...دلم واسه شروین یه جورایی سوخت...اخی یه دونه شروین بیشتر نداریم ..اذیتش نکنید بچه مونو{جشن پتو} |
آقا یه نوشیدنی خنک بده.
ترجیحا ماءالشعیر. خودم حساب میکنم. از این شروین:24: هیچ خیری به ما نرسید.:mad: آقا مهدی سعی کن باهاش نقدی حساب کنی. اول حساب کن بعد جنس بده. از ما گفتن بود. خودت میدونی. شکوفه خانم همشهری والا ما شمالیا که خودتون بهتر میدونین. تو خوردن لنگه نداریم. شما هم اینجا ما رو سر افراز کردی:d منم یه خودی نشون دادم:p |
|
شکوفه جون شما سرتو بنداز پایین منو میبینی
دیدم نبودی گفتم لابد حوصله ت سر رفته رفتی یه عمل بکنی و زود بیای:24: منم چایتو خوردم بجای چای سبز برات آبیشو دم میکنم :21: |
نقل قول:
:17::42::42::42::42::42: |
ماالشعیرو خوردم |
نقل قول:
چیکار کردم ؟ بخاطر یه فنجون چای سبز مادر شوهرتو از خونه ت بیرون میکنی؟ عزیزم میگم تنقلات نخور که خوش تیپ بمونی بد میگم.....نه بد میگم؟:21: |
اکنون ساعت 07:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |