![]() |
سلام به همگی.منم به نوبه خودم تبریک میگم این مدال طلا از نوع کرمانشاهی اونم از نوع باغ ابریشمی رو.بالاخره به این بهونه هم که شد چشم ما به جمال ایمان جون روشن شد:cool:
|
سلام دوستان خوبم منم خیلی خوشحالم و به همشهری قهرمانم تبریک میگم
|
اقا منم دوباره تبریک میگم
امروز داشتم میرفتم دانشگاه دیدم باغ ابریشم پلاکارد زدن و... اقا خوشمان امد خیلی ... کرماشان دیار یار ممد خان . ان شاالله همیشه سر برز باشیم. با اجازتون با مسئولین محترم بخش کرمانشاهی های فیس بوک صحبت کردم و اینجا رو معرفی کردم و از امکانات سایت براشون نوشتم امیدواریم بتونیم پذیرای خوبی باشیم براشون اگر منت بذارن و تشریف بیارن تا بهترین پاتوق کرمانشاهی ها رو بسازیم . قطعا شمام موافق و خوشحال هستین . |
بله ما همیشه مطیع دستورات مدیر محترممون هستیم خوش آمدن
تا کسی نیس یه چیزی بگم دانه جان م میخام بچه ها مانه اغفال کنم میخام اغتشاش بپا کنم بگم اعتصاب کنن یا بیمه مان بکن یا دیه کار نمی کنیم:21: |
سلام:53: منیش تبریک میگم اینجاس که میگن ایول ایوله ایول بابک تاج سره ایول{جشن پتو} خدا کنه تو همه زمینه ها اول باشیم تو ورزش تو پایین بودن تورم تو بالا بودن آمار ازدواج تو پایین بودن آمار طلاق تو فرهنگ تو فرهنگ و بازم تو فرهنگ خدا کنه شهردارمان عوض نشه واقعا خسته نباشه مخصوصا ای سنگ فرشای خیابان مدرس عوض کرده خدا کنه استاندارمان بازم برام افتخار بیاره خدا کنه هر مسئولی میاد سر کار فقط دلش به حال مردم بسوزه ... خدا کنه اینجا بهترین پاتوق کرمانشاهی ها بشه ما منتظر مهمان هستیم فردا هم عیده عید همتان مبارک باشه امروزم که ما دانشگاهمان تعطیل بود کلی کیفور شدیم:d هر کسی هم خواست بیمه کنه از هر نوعش آتش سوزی ، خودسوزی:d سرقت ،عمر،کاربری خلاصه هر چی پیش غریبه نرین بیان در خدمت همتان هستم |
باز هم تبریک میگم بخاطر مدال آوری دلاور کرمانشاهی:53:
و امیدوارم تمام جوانان کرمانشاهی در هر زمینه ای که فعالیت میکنند موفق باشند{پپوله} قدم همه ی مهمان ها هم سر چشم منتظرشان هستیم.:53::53: عید همگی هم مبارک باشه مولا علی یار و یاور همه ی شما عزیزان باشه{پپوله} |
ههههههه سلام مه آمدم پیشتان:cool:
منم تبریک میگم دوستان امیدوارم همیشه شاهد پیشرفت همشهریای گلمان باشیم |
کشه کشه پوپه رشه میمان یه شو دو شو خوشه.خوش امد گویی از نوع کرمانشاهی:p:dمنم خوش امد میگم
|
آمد غدیر و شیر خدا شد اماممان / در راه او فدا بنماییم جانمان عیــد غــدیر آمده بــیـعت کنیم مــا / بـا وارث غدیــر امام زمانمان . . . عیدتون مبارک:53: |
کسی نیییییییییییییییییت ؟؟
کره عیده بیاین تبریک ببگین ها{قاط} من به نوبه ی خودم این عید سعید رو به همه ی دوستای گل همشهریم به خصوص سیدای عزیز تبرک میگم:53: |
اکنون ساعت 02:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |