پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

imann 12-02-2010 10:22 AM

سلام به همه بر وبچ عزیز همشهری_تشکر بابت اینکه به فکرم بودید امید وارم در تمام مراحل زندگیتون سر بلند باشید نه مث من که به قول فرانک خانوم گور وگور شکست پشت سر هم.
راستی بچه ها به خدا یکی از دلیل های که به نظر من بچه ها کم میان اینجا اینه که یه هدف از اومدن به اینجا ندارن منظورم اینه که اگه واسه درد دل میان،یه کمی تحویلشونو بگیرین،یا اینکه یه سرگرمی به سبک کرمانشاهی اینجا بزارین تا بقیه هم حد اقل با یه هدف بیان نه همین اینکه بیان یه چیزی گفته باشن و برن:cool:
موفق باشین همه دوستان همشهری و این فروم و داش اسی و فرانک خانومو رزیتا خانوم

فرانک 12-03-2010 10:09 AM

سلام
خوبی؟خاصی؟شو نه کردیده؟
کجایین با با
شما جمعه شنبه هم سرتون نمیشه
الان ده صب روز جمعه س
دارین چکار میکنین؟نمی آین اینجا!
و خدا مالدان نیزانم ها له کو وگرنه میامدم حسابتانه میرسیدم مخصوصا آناهیتا و عسل بانو
م یه باراز عسل بانو پرسیدم چرا نمی آی گفت از دست نامه هایی که هر ساعت بهم میدن تذکر میدن که پستات اینجوری و اونجوریه
عسل تو بیا هر کی اذیتت کرد بگو م میرم گژش;)
ایمان....ماهی یه بار میای سخنرانی میکنی و میری
در باره چه ه ه؟خو خودت نظری بده
اسی چرا ایمان صب میره شب میاد ؟مگه سرایداره؟
چن واحد گرفته؟ششصد تا؟
خودت کجایی؟لابد میبریش در دانشگاه وای میسی تا بیاد بیاریش خانه:dدر یه جمله.ما دوستتان داریم و دوست داریم زودبه زود ببینیمتان:53:

آناهیتا الهه آبها 12-03-2010 02:40 PM

سلام له گشتتان:53:

یه شعری هست که صدیق تعریف میخوانه و میگه

هی داد وهی بیداد کس دیار نیه کس له درد کس آگا دار نیه...
نه دنگ دوسی نه یار دیاره ...
واقعا برای ای تاپوق ما خوبه

فرانک خانوم مه که هستم ای عسل گیس بریای (البته دور از جانش) معلوم نیس کجاس جالبه وقتی بعد از یه مدتی میاد میگه چرا کسی نیست نمیگه خودم نبودم ها میگه ما نیستیم مه کشته مرده ای اخلاق عزیزشم :cool:

رزیتا خانوم :53:گل و گلابم که از سفر آمده سفر بی خطر رزیتا خانوم پگاه و پویان حالشان خوبه؟

مثل اینکه نه از ای باران خبری هست نه از او باران خدا کنه ای باران بیاد تا اویکی بارانم بیاد

بچه ها یه چیز جالب یعنی یه معمای جالبه که مه خودم خیلی وقت پیش اینه خواندم حالا بری شما هم میگمش سرگرم باشیم
یه روز حالا شایدم یه شب دانشمندا دور هم جمع میشن البته تو بهشت میگن بیایم سک سک بازی کنیم از شانس بد انیشتین باید چشم میذاشت و تا صد می شمارد خوووووووووووووو بعد همه میرن قایم میشن بجز نیوتن .نیوتن میاد جلوی انیشتین یه مربع یک در یک دور خودش میکشه و توش وایمیسه انیشتین که شمارشش تمام شده بود چششه وا مکنه میبینه نیوتن جلوشه میگه نیوتن سک سک ولی نیوتن میگه مه نیوتن نیستم و رو حرفش اصرار داره
حالا به نظر شما چرا نیوتن ای حرفه زد؟

بعنوان راهنمایی بگم که جوابش یکی از قوانین فیزیکه

esygolden 12-03-2010 06:50 PM

با سلام
اناهیتا خانوم نیتون در یک متر مربع چی میشه؟فکر کنم پاسکال میشه البته اگه اشتب نکنم.اما فرانک خانوم در مورد دیر اومدن ایمان من بی تقصیرم منو عفو بفرما.در ضمن یکی نیست دست خودمو بگیره ببره دانشگاه :d

رزیتا 12-03-2010 09:39 PM

مرسی آناهیتا جون :53:
پگاه و پویان دست بوسن

فکر میکنم جواب آقا اسی درسته
نیوتن در متر مربع یعنی پاسکال
پس پاسکال باید بیرون بره;)

فرانک 12-03-2010 09:51 PM

آناهیتا کم شعر و ترانه کردی گوش بده
بد تر شیت میشی ها
تو که میدانی اینجا پر از فیزیکدانه دیگه چرا راهنمایی میکنی گشت کس
اسی گیان در صورتی عفو میشی که هر روز بیای اینجا
مهبا چه و پی هاد؟

habashi_mth 12-04-2010 12:39 AM

سلام
مخلص بروبچه های گل کرمانشاه من یه سوال داشتم که اگه لطف کنین منو راهنمایی کنین ممنون میشم: من دنبال یکی میگردم که ساز قانون میزنه و میخوام برم پیشش یاد بگیرم، اگه سراغ از کسی دارید ممنون میشم بگید

سارا در به در 12-04-2010 01:04 AM

سلام
من چند روزه با این سایت اشنا شدم
البته ببخشید فارسی نوشتم اخه من با کردی نوشتن مشکل دارم
من بچه شابادم(اسلام اباد) الانم بوشهرم
وقتی تو ولگردی اینترنت{پپوله} اینجا رو پیدا کردم خیلی خوشحال شدم
خلاصه امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرید:53:
البته دلتونم بخواد:21:

آريانا 12-04-2010 01:14 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط سارا در به در (پست 197038)
سلام
من چند روزه با این سایت اشنا شدم
البته ببخشید فارسی نوشتم اخه من با کردی نوشتن مشکل دارم
من بچه شابادم(اسلام اباد) الانم بوشهرم
وقتی تو ولگردی اینترنت{پپوله} اینجا رو پیدا کردم خیلی خوشحال شدم
خلاصه امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرید:53:
البته دلتونم بخواد:21:

خوش اومدی دوست عزیز ماشالا... مدال افتخارم زیاد دارید ولگردی اینترنتی و دربدری :53::d

فرانک 12-04-2010 10:11 PM

آریانا گیان فره خوش هاتی
خیلی خوش اومدی
چرا خبر ندادی کاک و نان برنجی و شلوار کردی آماده کنیم
برا خاصه گه م:53:
در به در خوش اومدی اگه خیلی دلت بخواد میتونی بیای اینجا و خوش باشی

اکنون ساعت 06:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.