نقل قول:
حوصله ام نمیگیره که صفحه هاتو بخونم:p |
من چی باید بگم؟
آخه یک در میان من باید پست بدم خوب مادر شوهرم دیگه:p مادر شوهر کیست؟عامل تمام در گیری های خانواده که در پایان میگه مگه من چی گفتمممم؟:21: شکوفه جون یه بلیط هواپیما میگیری ولی یه طرفه بگیر .._:2:مقتصد باش خواهر ترس نداره چشماتو ببند را بیفت بیا حیف نیست کرمونشا رو نبینی :21: مجتب جان قول میدم با شما بازی کنم ببرم کردا تو تخته بازی کردن ماهرن الان تو خونه ما چهار نفر مشغولن:) البته کردای کردستان بیشتر بازی میکنن تو اکثر مغازه ها تخته نرد هست و بازی میکنن کلا بازی شیرینیه من که خسته نمیشم مهدی جان آفرین حتما به خانومت یاد بده اصلا خانومت چه گناهی کرده سر گرمی نداره:24: دعوتش کن از طرف من بیاد اینجا یه چای من براش دم کنم دیگه چای شما رو نخوره:24: |
سلام
چه خبره قهوه خونه تخته؟ کسی اگه خواست ببازه بیاد پیش خودم... اصلا یک 5 دستی میزنیم 4 صفر به نفع اون:21: مجتب :24::24: بلوک میخوای چیکار ؟ شکوفه جان یه هواپیما اختصاصی میگیریم همون میریم کرمان کینگ ... اول میریم زنگ دونه رو میزنیم غافلگیرش میکنیم... بعدش هممون میریم بیستون تخته بازی میکنیم مهدی این فر پیتسا چی شد؟ شنیدم خانم دکتر پیتسا دوست داره :d |
من فکر میکنم برا تخته باید تیم تشکیل بدیم |
شروین:24: تو که میدونی بلوک برا چیه...
کرمانشاهم خواستین بگین خودم میام دنبالتون با ماشین از اونجا با هم میریم. با نیسان:d میام دنبالتون سه تایی بریم:21: پشتشم مینویسیم شاهزادگانی از سرزمین پارس یه *رفیق بی کلک شروین*، هم زیرش مینویسیم. خونه دونه؟ معلومه دیگه. همه میدونن. تو کرمانشاه از کلاغ توی آسمونم بپرسی آدرسشو بهت میده. راستی شروین یادت میاد قیطریه؟ روبروی پارک؟ پیتزا فروشیه؟ قارچ سوخاری؟ مسافرت؟ فی فی و می می؟:d بگم؟ بگم؟:21: |
نقل قول:
هواپیما ردیفه... کاپتان گضنفر خلبانه :d نقل قول:
قیطریه؟ بله یادمه... راستی جاده خاوران رو یادته؟ شروین اگه تا 10 دقیقه دیگه نیای میرم؟ :24: فکر کن با هواپیما هم اونجا نمیرسیدم :21: حالا فی فی چیه؟ مگه باهاش نسبتی داری؟ :21: رفیقه خفن مجی :p |
کاپتان گضنفر ایسپیکینگ، مسافرین محترم لیسینینگ...:24:
میخوایم موزیک ساسی یا آهنگ داش جواتو بزاریم تا اونجا. البته بچه ها اکثرتون میدونین. شروین خیلی گله. ولی اشتباه میکنین:dخیلی آقاست. یکم بیشتر از گل. یادته پرواز تاخیر داشتم زده بود به سرم یک نصفه شب بیام خونتون تا شیش صبح بمونم؟:24: فکر کن میومدم. اونوقت خونوادم اعلام مفقودی میکردن. تو از بیخوابی منو سر به نیست میکردی. خودتم بلیطمو میگرفتی به جای من متواری میشدی میرفتی. خدا بهم رحم کرد. یه لحظه دم در نزدیک بود زمین بخورم گفتم قسمت نیست، نیومدم. خدا به جوونیم رحم کرد._:2: |
اقا مجتب اینا چیه به مادر شوهر من یاد میدی_شکات
هر چند مامان فرانک تحت تاثیرش قرار نمیگیره:15::15: اقا مهدی هر چی بلوک و سیمان دادی به این اقا مجتب ازش پس بگیر:15: معلوم نیست چی میخواد بزنه...یه موقع یه جای خلاف ملاف نباشه:23::23: منم تخته بلد نیستم...حالا بخاطر مامان فرانک هم شده میرم یاد میگرم اخخخخخخخخخ که من چه عروس گلی هستم....:15::36:_چپله_چپله خونه دونه چیه ...بیان خونه مامان فرانک خودم:35::35: |
الان به حدی خسته ام حوصله جواب نوشتن تکی ندارم مینویسم هرچی که به یادم اومد:d |
بلهههههههههههههه من عاشخ پیتزام....شروین جان من خودم واست فر پیتسا میخرم:d:d
http://zz-tss.ir/files/filebox/9046/p0_web.jpg بی زحمت این شکلی باشن پیتساهاش http://zunal.com/myaccount/uploads/pizza%282%29.bmp پنیرش زیاد باشه........{جشن پتو}{جشن پتو} من دُهتُل نیستم اخهههه{قاط} |
اکنون ساعت 07:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |