انسان صبور و شكيبا پيروزي را از دست نميدهدهر چند زمان طولاني چشم به راه بماند.http://p30city.net/images/smilies/new/53.gif
|
|
بنده دیگری نباش که خدا ترا ازاد افریده است
|
کاش کودک بودم تا بزرگترین شیطنت زندگی ام نقاشی روی دیوار بود، ای کاش کودک بودم تا از ته دل می خندیدم نه اینکه مجبور باشم همواره تبسمی تلخ بر لب داشته باشم ، ای کاش کودک بودم تا در اوج ناراحتی و درد با یک بوسه همه چیز را فراموش می کردم |
شخصي را به جهنم مي بردند . در راه بر مي گشت و به عقب خيره مي شد . ناگهان خدا فرمود : او را به بهشت ببريد . فرشتگان پرسيدند چرا ؟ پروردگار فرمود : او چند بار به عقب نگاه کرد ... او اميد به بخشش داشت |
ا:
ای گوش هایی که تنها گفتن های کلمه دار را می شنوید! پس از این جز سکوت سخنی نخواهم گفت... و شما: ای چشمهایی که تنها کلمات سیاه را می خوانید! پس از این جز سطور سپید نخواهم نوشت... وشما: ای کسانی که هرگاه حضور دارم بیشترم تا آنگاه که غایبم... پس از این مرا کمتر خواهید دید!!! به یاد استادشهید دکتر شریعتی |
من رقص دختران هندی را از نماز خواندن پدر ومادرم بیشتر دوست دارم؛ چون آنها عاشقانه میرقصند، اما پدر و مادرم از روی عادت.
***دکتر علی شریعتی*** |
آن پرنده كه از پرواز ميترسد، تا ابد در قفس خواهد ماند.
|
اگه ميخواي عاشق خالق باشي اول عاشق خلقش شو
|
فرق طوفان و نسیم فقط در نوع برخورد آنهاست یكی میشكنه..یكی اروم میكنه {پپوله} |
اکنون ساعت 06:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |