تا نقش خيال دوست با ماست دلا ما را همه عمر خود تماشاست دلا و انجا كه مراد دل برآيد اى دل يك خار بهاز هزار خرماست دلا ... |
منتظر باش که یک شعر شوم
در میان صفحه های دفترت یا شوم خودکار در دستان تو یا ستاره ای شوم من در شبت منتظر باش که یک عطر شوم تا بیاویزم به سرتاپای تو یا شوم راهی که آید سوی تو یا نسیمی در شب زیبای تو |
من تمنا کردم که تو با من باشی تو به من گفتی: هرگز! هرگز ! پاسخی سخت و درشت و مرا غصه این "هرگز" کُشت . . . |
ساقی بیا که یار ز رخ پرده برگرفت کار چراغ خلوتیان باز درگرفت آن شمع سرگرفته دگر چهره برفروخت وین پیر سالخورده جوانی ز سر گرفت آن عشوه داد عشق که مفتی ز ره برفت وان لطف کرد دوست که دشمن حذر گرفت زنهار از آن عبارت شیرین دلفریب گویی که پسته تو سخن در شکر گرفت بار غمی که خاطر ما خسته کرده بود عیسی دمی خدا بفرستاد و برگرفت هر سروقد که بر مه و خور حسن میفروخت چون تو درآمدی پی کاری دگر گرفت زین قصه هفت گنبد افلاک پرصداست کوته نظر ببین که سخن مختصر گرفت حافظ تو این سخن ز که آموختی که بخت تعویذ کرد شعر تو را و به زر گرفت حافظ به صدای زیبا شجریان... |
بگذار سر به سینه ی من، تا که بشنویhttp://www.semital.com/song/11087.htm http://www.mammed.com/song/11087.htm |
کجای این جنگل شب
پنهون میشی خورشیدکم پشت کدوم سد سکوت پر می کشی چکاوکم؟ گریه نمی کنم مرو آه نمی کشم بشین حرف نمی زنم بمون، حرف نمی زنم بمون... |
تو با من نیستی اما صدایت هست ، یادت هست درون قلب من عشقت به گوش آوای شادت هست تو با من نیستی اما به یادت این جهان زیباست به یادت خانهام گرم است به یادت جامهام دیباست تو با من نیستی اما به یادت، طفل دل شادست سکوتم هم خوشآهنگ است بساط غصه بر بادست تو با من نیستی اما به هر جا بنگرم هستی تو ای بی مَثَل ، بی مانند تو ای شور و شر هستی تو با من نیستی اما صدایت هست ، یادت هست به قلبم شوری از عشقت به گوش ، آهنگ شادت هست |
خبر به دورترین نقطهی جهان برسد
نخواست او به من خسته –بی گمان- برسد شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد چه میکنی؟ اگر او را که خواستی یک عمر به راحتی کسی از راه ناگهان برسد... رها کنی برود، از دلت جدا باشد به آن که دوستترش داشته به آن برسد رها کنی بروند و دو تا پرنده شوند خبر به دورترین نقطهی جهان برسد گلایهای نکنی، بغض خویش را بخوری که هقهق تو مبادا به گوششان برسد خدا کند که... نه! نفرین نمیکنم... نکند به او –که عاشق او بودهام- زیان برسد خدا کند فقط این عشق از سرم برود خدا کند که فقط زود آن زمان برسد |
طاقت بیار رفیق طاقت بیار میشه شنید، خندیدن دلخواه رو تو زنده می مونی رفیق، طاقت بیار این راه رو طوفانُ پشت سر بذار، اون سمت ما آبادیه این زمزمه تو گوشمه، فردا پر از آزادیه طاقت بیار رفیق، دنیا تو مشت ماست طاقت بیار فیق، خورشید پشت ماست طاقت بیار رفیق، ما هر دو بی کسیم طاقت بیار رفیق، داریم می رسیم دنیا اگه تاریک شد، دستای فانوسُ بگیر با من بیا با من بیا، چیزی نمونده از مسیر سرما و سوز برف رو، آهسته پشت سر بذار امروز وقت خواب نیست، ما با همیم طاقت بیار طاقت بیار رفیق، دنیا تو مشت ماست طاقت بیار رفیق، خورشید پشت ماست طاقت بیار رفیق، ما هر دو بی کسیم طاقت بیار رفیق، داریم می رسیم طاقت بیار رفیق ... |
نقل قول:
============================== شعری از مولوی ... باصدای غلیرضا قربانی... مرا پرسی که چونی بين که چونم خرابم بيخودم مست جنونم مرا از کاف و نون آورد در دام از آن هيبت دوتا چون کاف و نونم پری زاده مرا ديوانه کرده ست مسلمانان که می داند فسونم پری را چهره ای چون ارغوان است بنالم کارغوان را ارغنونم مگر من خانه ماهم چو گردون که چون گردون ز عشقش بی سکونم غلط گفتم مزاج عشق دارم ز دوران و سکونت ها برونم درون خرقه صدرنگ قالب خيال بادشکل آبگونم چه جای باد و آب است ای برادر که همچون عقل کلی ذوفنونم وليک آنگه که جزو آيد به کلش بخيزد تل مشک از موج خونم چه داند جزو راه کل خود را مگر هم کل فرستد رهنمونم بکش ای عشق کلی جزو خود را که اين جا در کشاکش ها زبونم ز هجرت می کشم بار جهانی که گويی من جهانی را ستونم به صورت کمترم از نيم ذره ز روی عشق از عالم فزونم يکی قطره که هم قطره ست و دريا من اين اشکال ها را آزمونم کاش دوستان شجریان و طرفدارنش که خودمم از خوباشم ;) تعصب رو میذاشتن کنار و هنر قربانی رو میتونستن ببین انصافا پسر خوش فکر و خوش صدا و خوش سلیقه ایه... قرار نست همه شجریان بشن کسی نمیتونه شجریان بشه چرا از قربانی خوب حمایت نمیکنن... این انتظار زیادیه که بخوای قربانی مثل شجریان قویی باشه اما کم هم نیست میتونست نباشه میتونست صداش همین باشه اما نه شعر بدونه نه موسیقی |
اکنون ساعت 12:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |