پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ایران ما (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=161)
-   -   كلوپ مازنداني ها،گپ خودماني،اصطلاحات،آشنايي باآداب ورسوم (http://p30city.net/showthread.php?t=26623)

ashkan-great 09-07-2010 02:33 PM

سلام به تمام بچه هاي انجمن .واقعا دلم تنگ شده بود واسه انجمن. يه دو ماهي ميشه نميتونستم بيام توي اينترنت.وقتي اين تاپيك رو ديدم خوش حال شدم .بچه ها اينطوري بيشتر با هم احساس نزديكي ميكنن.اگه گلستان هم از مازندران جدا نميشد ما هم الان مازندراني بوديم

من يك ايرانيم همه ي ايران سراي من است.
موفق باشيد:53::53::53::53:

shokofe 09-07-2010 03:26 PM

آقا اشكان شما هم بيا مازندران وگلستان نداره:)

حتما" هم بيا زبونش هم مشتركه

منتظرتيم:53:

SonBol 09-07-2010 03:42 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مجتب (پست 183854)

راستی خاله مینا شما خله گته کار هاکوردی بمویی ساری و بوردی فرح آباد، حالا اون هیچ. اما که شماره شی سره راه ندامی. همون شو کنار ساحل بخواتنی خار بئیه. اما از میدون خزر رد بئینی اتا شو هم اینجه دئینی اما ره ناتنی؟:mad:
دوه ایندفه کش شمه بنا ره دارمه.

رزیتا ترجمه هاکن وچون وسه...:d

اوه شکوفه ... رزیتا ... این چی گفت؟{قاط}{قاط}{قاط}
فحش داد؟
خودتی مجتبی:21::24::d
جدا فکر کنم دعوا کردی که میای فرح آباد و نمیای پیش ما... نه؟ چه از خود راضیم
اما اینبار میام حتما :53: شمارتم دارم هی زنگ میزنم فوت میکنم ....... مردم آزاری;)مرافه

آقا اشکان شما که باید بیای این تاپیک من و رزیتا اصلا اونطرفی نیستیم خودمونو قاطیه اینا کردیم:d{شیت شدن}:53:

مهدی 09-07-2010 06:09 PM

اشکان جان سلام:53:
خوش به طاقتت دو ماه نیومدی تو اینترنت:eek::eek:

بابا تو که گلستانی نزدیکی بیا صاحبخونه ای
من که فعلا هیچ معلوم نیست کجاییم:p و فعلا لو نمیدم :21: هم اینجام هم تهران هم کرمانشاه اگه استان دیگه ایی هم بزنه اونجا هم سر میزنم.:d:d

مینا خانوم:53: مجتب راست میگه حقم داره دعوا کنه مگه اینکه ترسیده باشی بیاد خونتون:d;) که اونم مثل من کارمنده سالی ی بار میاد مرخصی
درکل همه جای ایران همه میهمان نوازند

Nur3 09-07-2010 06:22 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 183847)
واقعا همه ش درست بود نیلوفر جون یا به خاطر دل من میگی؟

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 183847)

نه عزیز درست بود:53:

نگفتی از کجا;)
،

من 3 ترم خواستم کردی یاد بگیریم نشد، بی خیال شتم :confused:

SonBol 09-07-2010 11:53 PM

بیا
حالا دو تا شدن{B Adabi}
اون از مجتبی که ظهر کتکم زد اینم از مهدی_:2::d
بابا میام آدرس بدین خوب
هی فقط میگن بیا{قاط}
شما ها بیاین به خدا همتون رو سر من جا دارین:53:
منم نمیدونم کجاییم
الانه که نفر سومی هم پیدا شه بگه برو برا خودت تاپیک بزن اینجا نبینمت ها:d

SonBol 09-08-2010 02:25 PM

تجمع و اعتراض بی‌سابقه در ساری 1389/06/14

http://www.seemorgh.com/DesktopModul...iles/72525.jpg جمع كثیری از شهروندان مازندرانی با تجمع در جلوی ساختمان آموزش و پرورش مازندران نسبت به اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون‌ استخدامی اعتراض كردند.

به گزارش شمال نیوز و به نقل از عصرایران، تعدادی از تجمع كنندگان افرادی بودند كه طبق اعلام اولیه در رشته مرتبط ثبت نام و در مراحل ابتدایی و نهایی آزمون شركت كردند ولی بجای آنان از افراد غیرمرتبط در رشته‌ آنان استفاده و اعلام نتیجه گردید.

یکی از افراد حاضر دراین تجمع گفت که برخی قبول شدگان در رشته غیرمرتبط پذیرفته شده اند، به طوری كه فردی با لیسانس صنایع چوب در رشته مشاوره تحصیلی قبول شده است یا داوطلب دیگری که رشته‌اش الکترونیک بوده اما در مشاوره ابتدایی پذیرفته شده است!

معترضان معتقدند كه برخی از رشته‌هایی كه در اجازه ثبت‌نام نداشتند و آموزش و پرورش در اعلام نیاز خود اعلام نكرده بود، در رشته‌هایی دیگر و غیرمرتبط بكارگیری و اعلام نتیجه شده است.

یكی دیگر از معترضین اظهار کرد که شایعه کرده‌اند برخی که در ستاد دکتر احمدی نژاد فعالیت داشته اند، بدون داشتن حد نصاب پذیرفته شده‌اند که من البته این قضیه را شایعه می دانم، ولی از مسئولان تقاضای پی گیری دارم.

یکی دیگر از حاضران در این تجمع اعتراضی گفت به رغم اینکه در آزمون استخدامی اعلام نیازی به فوق دیپلم نشده بود‍، برخی شرکت کنندگان با مدرک فوق دیپلم پذیرفته شده و شرکت کنندگان با مدرک لیسانس پذیرفته نشده اند.

این تجمع كه خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان به همراه مردم عادی در آن حضور داشتند موجب مسدود شدن خیابان فرهنگ ساری به مدت 2ساعت شد كه باعث اخلال در عبور و مرور وسایل نقلیه و عابران شد.

Younes 09-08-2010 03:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 183873)
حالا من يه چيزي بگم

وقتي من تو ساري راه ميرم مي ترسم
هيكل آقايون ديدنيه
من فكر كنم كار وبار سالن هاي بدن سازي اونجا خيلي خوبه:d
وبرعكس يه سري جاها كه زيادي فوتبالين تو شمال ايران بيشتر همه عشق كشتي و ورزشهاي رزمي هستن

خلاصه از ما گفتن با مازندراني ها در نيفتين كه مي خورين;)

البته مهمون نوازيشون هم ديدنيها:53:
با من فردا بياين تا بهتون ثابت بشه:p

آره. اون جا هم باید مثل کرمانشاه باشه. یکی از رفقای مشهدیم اومده بود خونه مون یه سر بردمش استخر. بنده خدا وقتی هیکل ملت رو دید حسابی گرخید. میگفت چرا اینا همه بدنسازن.:21::24:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط nur3 (پست 183996)

نه عزیز درست بود:53:

نگفتی از کجا;)
،

من 3 ترم خواستم کردی یاد بگیریم نشد، بی خیال شتم :confused:

احتمالا معلمت خوب نبود. الان همه رفیقای صمیمیم تو دانشگاه کردی که حرف می زنیم متوجه میشن چی میگیم. چند تاشون که دیگه خیلی خفن یاد گرفتن. تازه اکثرا هم با لهجه سنندجی حرف می زنیم که به مراتب سخت تر از کرمانشاهیه.

shokofe 09-12-2010 08:37 AM

3لام وچون
خار هستني؟:)
من بوردبيمه ساري
اوه ،هوا خله گرم بييه
من ندومبه كه چيتي روزه گيرني
رطوبت هوا خله بييه(بزو بالا)
ولي به من خله خوش بگذشته
اتا سر هم بوردمه شيريني سراي بابل سوغاتي بخريمه
جاي همه وچون با صفا خالي بيه

{شیت شدن}

MAMAD-ARAM 09-12-2010 02:32 PM

شما اينجه چيكار كنني ؟ بورين لكا طرب بچينين و :21:

اکنون ساعت 02:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.