سلام. این هفته بازی ها واقعاً پر از هیجان بودند. بازی هایی که گل های زیاد و زیبایی بین اونها رد و بدل شد.
هرچند که بعضی ها از نتایج بازی ها راضی نبودند اما انصافاً بازی های پر هیجانی رو از هر نقطه ایران شاهد بودیم. |
شما که فکر میکنید بازی ضعیف پرسپولیس به خاطر گرمای هوای اهواز بوده ،درک کنید ما چی میکشیم...
|
ولی خدایی خوزستان گرمه درکت میکنم چون خودم دانشجوی اونجام تازه خاکم داره._:2:
پرسپولیس دوم شد_:2: |
بد بازي كردين پرسپوليس اصلا ربطي به هوا و زمين اهواز نداشت
7 ساله كه نتونسته تو اهواز تيم هاي اهوازي رو شكست بده اصلا كلا پرسپوليس تو اين فصل بازي خوب انجام نداده، ********************************* سپاهان اگه هميشه مثل نيمه دوم بازي با استقلال باشه، هيچ تيمي جلودارش نيست تازه به اين جمع جانواريو رو هم اضافه كند، سپاهان امسال حرف هاي زيادي برا گفتن داره اونا هموز تركيبشون كامل نشده ذوب اهن هم خوشبختانه امشب برد تا صدر جدول باز هم از آن اصفهان باشه ، مطمئن باشيد امسال هم قهرمان از اصفهان مياد |
ملوانو عشق است
من که از بازیه امشب لذت بردموبا اینکه 1کی عقب افتادیم نیمه ی 2وم خوب جبران کردیم.{شیت شدن} |
خوبه فعلا همین جور نظر بدید تا نتایج که تو سایت درج شد (یه نگاهم اونجا بندازید) بعد نتایج پیش بینی هاتون رو می بینیم.
این تبلیغات این تاپیک بود:d:d |
اتفاقا پرسپولیسم بعضی بازی های قشنگی کرده باید منصف بود....
اما بیچاره فوتبالیستا خوزستان واقعا نمیشه با تیمای دیگه مقایسشون کرد خیلی مردن.... |
امتیازات هفته هفتم
نتايج اين هفته :
اين هم امتياز اعضاي سايت تا اين هفته :
|
ای بابا{قاط}. من که هنوز آخر جدولم_:2:. به جان مهدی سقوط کنم آزادگان سایت رو آتیش می زنم{قاط}. من چه می دونم دوغ سازی گلگهر و کتری دوزی ملوچگ آباد چند چند میشه{B Adabi}:21:. تازه من درست پیش بینی میکنم جون شما. تیم ها اشتباه نتیجه می گیرن:24::d:d. غلط نکنم دست هایی اون پشت مشت ها در کارن:65:;). مافیایی چیزی.:mad::cool:
|
خوب خوب خوب
اینم از پرسپولیس:) این مساوی حقش بود بیشتر از این هم نمی تونست که نتیجه بگیره:d می بینم که باز تو صدرم (البته مشترک) امید (مدیر بخش ورزش)نایب قهرمان شد به سلامتی;) ولی خداییش خیلی جو خوبی اینجاست امیدوارم همین جور ادامه داشته باشه بچه ها قدر این وقتها رو که باهمیم رو باید بدونیم:53: |
اکنون ساعت 01:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |