نیایش الهی من کمترینم و تو بسیار! من هیچم و تو بیشمار، من لرزانم و تو استوار،من انسان و تو کردگار پس به حق حقیقت، به وجد وجود،به عمق عشق، به صاف صداقت،به شهد شهامت،به شور شیدایی، به زیب زیبایی، به جان جمالت، به کنه کمالت، به اسم عزیزت،به پر پرهیزت،به در دریایت، به سحر صحرایت،به خوشی خواب،به غربت غروب، به جذبه مجذوبت،به خورشید خرسندیت،به خداوندی خداوندیت، چنان آرزویم بر آورده باشد که سعادت ، آرزویم نباشد. آمین! .آرش خیرآبادی. |
جبران در یکی از نخستین آثارعربی اش به نام " بالهای شکسته " عمیق ترین احترامات فرزند نسبت به مادر را آشکار می سازد: " زیباترین واژه ی جاری بر زبان بشر مادر است و زیباترین نوا نوای مادر من است. مادر واژه ای است سرشار از عشق و آرزو. واژه ای شیرین و مهربان که از اعماق قلب بر می آید. مادر همه چیز است... او منبع عشق.ترحم.عاطفه و بخشش است." |
|
|
|
|
|
غزل که صد دفتر ز کونین ازبرستم منم آن بلبل گل ناشکفته که آذر در ته خاکسترستم دلم سوجه ز غصه وربریجه جفای دوست را خواهان ترستم مو آن عودم میان آتشستان که این نه آسمانها مجمرستم شد از نیل غم و ماتم دلم خون بچهره خوشتر از نیلوفرستم درین آلاله در کویش چو گلخن بداغ دل چو سوزان اخگرستم نه زورستم که با دشمن ستیزم نه بهر دوستان سیم و زرستم ز دوران گرچه پر بی جام عیشم ولی بی دوست خونین ساغرستم چرم دایم درین مرز و درین کشت که مرغ خوگر باغ و برستم منم طاهر که از عشق نکویان دلی لبریز خون اندر برستم بابا طاهر |
|
|
اکنون ساعت 07:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |