سلام خدا
به دردو دلهامونگوش میدی ولی خودت هیچ وقت دردو دل نمی کنی. خدایا چه حسی داری وقتی میبینی انسانهایی که آفریدی سر زمین ویا مسائل متفرقه همدیگرو میکشن ؟ وقتی به زندانها نگاه میکنی چطور ؟ خدایا از دیدن تجاوز،شکنجه و ظلم چه حالی میشی ؟ من که بنده ی توام و ازجنس همین آدمها از این دنیا آزرده ام ،خدایا بگو تو چه حالی میشی ؟ وقتی دروغ به دنیا حکم میکنه صبرتو چقدره ؟ چقدر دیگه تا منجی خودتو بفرستی ؟ چقدر دیگه تا عدالت فاصله داریم ؟ |
ممنون راحيل جان مرسي بابت احساسات قشنگت ميدونم يه روزي بدي كه حالا واسه مردم شده عادت يه روزي ساكشو جمع ميكنه و ميره منتها بايد تا اون روز ادم بودنمون رو حفظ كنيم تا رو سفيدي برا خودمون بخريم و سياهيش بمونه واسه كسائس كه حالا به خوب بودن ها ميخندند
|
خدايا تو خود ميداني سكوتم براي چيست و چرا ديگر سخت ميخندم
تو خود ميداني قلبم را با مهربانيه تو پروريدم و هيچگاه جائي براي كينه دشمني و سياهي باقي نگذاشتم اما چگونه ببينم كه تكه هاي دلم پاره پاره ميگردند و چگونه د رمقابل اشكاني كه در لحظه هاي خلوتم بر گونه هايم به خاطر رنجهايم جاري ميشود سدي بسازم وقتي ميدانم دستانم انقدرقدرت ندارند كه به ريسمانت چنگ زنند و طلب كمك نمايند |
الهی غریب تو را غربت وطن است
کی به خانه رسد کسی که او را غربت وطن است |
به هر كس دل سپردم بي وفا شد |
خدايا مرا كي به سويت ميخواني شبها به اميد امدن به سويت زندگي ميكنم
مرا اميدي به اين جماعت نيست |
گفتي مثل يه كوه پشت سرتم،بهم تكيه كن |
تكراري بود_:2:
|
خداوندا بسوزانم من از جهانی دگرم ساقی از این عالم واهی رهایم کن نمی خواهم در این عالم بمانم بیا از این تن اآلوده و غمگین جدایم کن تو را اینجا به صدها رنگ می جویند تو را با حیله و نیرنگ می جویند تو را با نیزه ها در جنگ می جویند تو را اینجا به گرد سنگ می جویند تو جان می بخشی و اینجا به فتوای تو می گیرند جان ازما نمی دانم کیم من،آدمم، روحم، خدایم یا که شیطانم تو با خود آشنایم کن اگر روح خداوندی دمیده در روان آدم و حواست پس ای مردم خدا اینجاست خدا در قلب انسانهاست به خود آی تا که در یابی خدا در خویشتن پیداست همای از دست این عالم پر پرواز خود بگشود در خورشید و آتش سوخت خداوندا بسوزانم همایم کن |
سر گشته ام از این همه راهی که ندارم گاهی که تو را دارم و گاهی که ندارم من مانده ام و لایق تیغی که نبودم من مانده ام و فرصت آهی که ندارم سخترين واژه دنيا انتظار است |
اکنون ساعت 07:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |