به به چش مارو دور ديدين پشمون صفه مفه ميذارين باااااااااا اق دونه يادت باشه ميني تقصير ما نيس اي اناهيتا مثه ايكه خوشش مياد بش گير بدن بااااااااااا حالا ديگه كارش به جائي رسيده كه ميخواد پشت ما غيبت ميبت بكونه يكي دسمو بگيره اي نفس كش (نفس بكشي خوبه )
ديمن اي عكسم خيلي باحاله خيليم خوشگله اصن اخر عكس دنياس هيچكي مثه اي عكس نيس همه چيز تمام حرفاي دنياس تموم زيبائي خلقت اوس كريم تو اي عكسه كسي مسي حرفي داره اگه ميخواد بخارونمش بگه |
سلام دانه جون ماموريت كه عالي انجام شد اغتشاش گراهم سركوب شدن و پدر همه رو در آورديم اي بابا جواب تهمت رو با يه چيزي بايد داد ديگه اما كتاب جانم فداش عاليه بلاخره بايد خوند تا عمرمون به يه دردي بخوره
يا علي مدد |
سام عليك داش اباداني ببخشيد شوما كيا رو تركوندين :eek::42:باااااااااااااااااااا
نا سلامتي ما اينجا نشستيم ديگه نبينم جلو ما ا اي حرفا بزنيا داااااااششششششش |
تاری گیان چرا اینقدر عصبانی شدی شوخی کردم خواستم ببینم چقدر جنبه داری
ولی عکست شبیه بچگی های داشمان آره با مزهایی خدا حفظت کنه:21: |
سامو عليكم
ببينم اينجا قهوه خانه س يا بخش عكسو از اين چيزاس؟؟؟ قليانتونو بكشيد و چند تا چايي هم بريزين روش كه الانه مامورا سر برسن!!! وه گيان قوطي تقه راس اويشم، ماه رمضانه مثلا"؟ |
اقا كي اي ن پسره هيوا رو راه داد تو داششششش ناسلامتي مثلن گنده اينجا مائيما در ضم با شوما هم هستم آق هيوا دفه ديگه اومدي تو اول رخصت ديم ميري پايين مجلس ميشيني تفهيم شد حالا برو بيرون از نو بيا تو:cool::24:
|
سلام بچه ها به قهوه خونه خودتون خوش اومدین چیزی میل ندارین؟
|
سامبولي بليكم
خوبي دااااش برقراري با ايول ساعت كاريتون افزايش دادين هواستون باشه ماليات بر ارزش افزوده هم پس ديگه بايد بدين در ضمن ما امروز اومديم بگيم با ما بيكار شديم كسي كاري نره به ما بده شوما هم يه دو ليوان اب يخ بيار تا هم من ببخورم هم خوت تا دلمون حال بياد مرديم از گرما راست داش دونه بالاخره به ما نگفتي با چيكاره اي:24: |
|
باااااااااااااااااا چرا نمخوري
باس بخوري زوره يكيم بده رفيقمون داش دونه |
اکنون ساعت 07:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |