![]() |
سلامممممممممممممممممممممممممم
هیچ میدونید فردا چه روزیه؟؟؟؟؟؟؟{داش مشتی}روز...............................بابا فردا روز دانشجو.چوب کاری نکنید راضی به زحمتتون نیستیم یه وقت نیاین تبریک بگینا.{جشن پتو}دوستان دانشجو پیشاپیش روزتون مبارکککککککککککککککککککککک |
سلام خویشک برایل
مثل اینکه روز دانشجو هم حال نداشتین بیاین یه سری بزنین اینجا ما دانشجوهای بیچاره که کسی به فکرمون نیست! من چند روزه مریض بودم من شاباد سالی 1بارم سرما نمی خوردم حالا تو این گرمای بوشهر 24 روزه سرماخوردگیم خوب نمیشه 2 بار دکتر رفتم بی فایده بود:77: به حال من بیچاره دعا کنید راستی ایام سوگواری امام حسین(ع) رو به همتون تسلیت میگم |
[QUOTE=مهدی]دستت درد نکنه فرانک خانوم
امسال که نمیشه ولی مطمئنن بعد از 23 خرداد سال بعد تا آخر سال 90 حتما یک سر میام کرمانشاه میام بیستون- سراب نیلوفر- پارک کوهستان - طاق بستان- پاوه - غار قوری قلعه- کرند- هرسین:rolleyes: حتما با خونواده تشریف بیارین خونه ما آقا مهدی من خوشحال میشم و قول میدم بهتون خوش بگذره همه این جاهایی رو که گفتی با هم میریم به اضافه چن جای دیدنی دیگه کوروش و بقیه بچه ها رو هم دعوت میکنم دور هم خیلی خوش میکذره شکوفه جون شما هم با خونواده بیاین رزیتا جون خودم مسئول تدارکات و ........ ایام عید همگی با هم{جشن پتو} |
سلام شب خوش دوستان
روز دانشجو به همه دانشجويان عزيز سايت مبارك سارا جون اميدوارم زودتر بهبود پيدا كنيد خوب قراره كي راهنماي تور كرمانشاه گردي بشه؟ كي از همه بيكارتره؟ من كه اصلا وقت ندارم رو من حساب نكنيدولي ميتونم آشپزي رو به عهده بگيرم......... |
باران جون راهنما چیه؟
من میزبانی رو تقبل کردم |
تا حالا یه بچه مارمولک دُم بریده ی تحصیلکرده رو تو یه پلاستیک پرس شده دیدی؟
اگه ندیدی یه نگاه به کارت دانشجوئیت بنداز! روزت مبارک دانشجو ! مخلص گش منالیل کرماشان |
امپراطور، آقا اسی، سارا خانوم، آناهیتا، و .... همه دوستان دانشجو روزتون مبارک:53:
سارا خانوم بلا دوره، ایشااله زود زود خوب بشی، مراقب خودت باش:53: فرانک جون مرسی:53: |
منم میخوام بیام...تا حالا کرمانشاه نرفتم_:2:{قیژه}
هر کی میره یه سر یزد هم بیاد منم سوار کنه بریم:21: قول میدم دخمل خوفی باشم...:p فرانک جان من مهمون اختصاصی هستم:rolleyes:....اخه تگ اختصاصی رو تو تاپیک هام میزنم:d |
مینااااااااااا
خوش اومدی این مهمانی غیر از دنیای مجازیه واقعا دوست دارم بیاین یه دیگ بزرگ آبگوشت براتون میپزم هر کدوم یه کاسه آب و نیم مثقال گوشت :21: مینا جون شما که دیگه مهمون اختصاصیین تازه اومده بودم یادته شنبه مینا110(سلام فرانک جون چرا خبر ورزشی رو تو قسمت درد دلهای شبانه میزاری)_:2: فرانک ببخشید مینا جون خودت ویرایشش کن):) یکشنبه ی ناظر دیگه فرانک جون چرا..................):rolleyes: فرانک: 0اه ه ه خانم شما چه قد گیر میدی مگه ناظر نیستی خوب ویرایشش کن گیرم بیکار نشستی):) امیر عباس اخطار.فررررررررررانننننننننننک این عکسا چیه ؟ لا کردار یالا پاکش کن...{قاط} فرانک:به تو چه؟؟؟؟؟این سایت مال همشهری خودمه:eek: این بود که دیگه دست ازفرانک شستن:41: حالا مینا جون شما هم با خونواده تشریف بیارین دیگه کرمونشاه بمونین حد اقل اینجا بارون میاد میتونیم جمع کنیم و صرفه جویی درمصرف آب:p |
میدونم غیر مجازیه فرانک جان:d......لطف داری عزیزم..من یادم نیست چه تذکرهایی دادم...فک کنم دفعه اول یه پیغام خصوصی دادم...اخی...چه زود میگذره....:rolleyes:
ابگوشت هم دوست دارم...با سبزی خوردن ...به به:d |
اکنون ساعت 06:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |