بهترین نسخه برای نادان ماندن این است که به آنچه میدانی اکتفا کنی
|
گفته اند انسان براي آن كه حرف زدن بياموزد، به دو سال وقت نيازمند است ولي براي آموختن سكوت، پنجاه سال مهلت لازم دارد!
|
ببخش!!!!همان طور که دوست داری خداوند تو را ببخشد.
|
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری |
آن زمان كه خوش ترين مزه ها را داري مگذار تو را تمام بخورند... آنان كه ميخواهند ديرزماني در دلها جاي داشته باشند اين را ميدانند... براستي...هستند سيب هاي ترشي كه سرنوشت شان اينست كه تا واپسين روزهاي پاييز در انتظار مانند و يكباره رسيده و زرد و پلاسيده شوند.. ... .. ............برخي را نخست دل پير ميشود و برخي را نخست جان... و برخي در جواني پيرند. اما جواني كه دير آيد............... دير پايد ! ... .. . :) |
محبت را فراموش نكنيدو آن را ناچيز نشماريد.
افلاطون |
نمي نويسم ..... چون مي دانم هيچ گاه نوشته هايم را نمي خواني! حرف نمي زنم .... چون مي دانم هيچ گاه حرف هايم را نمي فهمي! نگاهت نمي کنم ...... چون تو اصلاً نگاهم را نمي بيني! صدايت نمي زنم ..... زيرا اشک هاي من براي تو بي فايده است! فقط مي خندم ...... چون تو در هر صورت مي گويي من ديوانه امhttp://p30city.net/images/smilies/new/53.gif |
افتخار واقعی در این است که آدمی کارهایی بکند که قابل نوشتن باشد، چیزهایی بنویسد که قابل خواندن باشد، چنان زیست کند که دنیا را برای زیستن در آن بهتر بسازد.
|
در زندگي زخم هائي هست كه مثل خوره در انزوا روح را آهسته ميخورد و ميتراشد . اين درد ها را نميشود به كسي اظهار كرد...... |
شکسپير : بدترين گناه اين است که به کسی که تو را راستگومي پندارد دروغ بگويي |
اکنون ساعت 06:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |