پروین عزیز شما هم به قهوه خونه خیلی خیلی خوش اومدین:53:
|
زریتا من 5 ساعته دارم دنبال پروین میگردم
کوووووو؟ خدای من ...نمیبینممممم:eek: |
ههههههه:21:
فرانک جون حق با توئه، نه اینکه فعلا اجازه ندارم بشینم_:2: سروته می بینم، احتمالا منظورم فرشته جون بوده:) اشکال نداره، همین که بحث وطن فروشی و اینا;) عوض شد، خودش کلی ایه، آقایون مهدی، شکوفه جون، مینا، شراره، شروین امید، مجتب، همه که غایبن، اومدیم قهوه خونه دلمون واشه مثلا_:2: |
|
من هستم.
تازه اومدم... جاتون خالی خیلی خوش گذشت. الان هم خیلی چایی میخوام. اونارو من میخورم... رزیتا خانم خیلی خوشحالم که برگشتین... خوش اومدین:53: |
سلام به همه امشب خیلی سرده
قهوه خونه هم که یه بخاری چیزی نداره اوه اوه یخ کردم مرسی رزیتا جون از خیر مقدمت شاد باشی عزیزم این اقا مهدی کجان؟؟؟؟؟؟ من سردمه{قیژه} |
سلام به همگی |
سییییلام
من هم اومدم 3 ساعت پیش یه پست گنده تو پاتوق نوشته بودم که یهو برق رفت... دو دقیقه هم نشد که اومد..... مرافهمرافهمرافهمرافه تا چند وقت پیش خیلی دلوم گرفته بود_:2:_:2:...دلم میخواد بعد کنکور یه چند روز برم یه جایی:d:d مامان فرانک و رزیتا جان خوشحال میشم بیایین در خدمتتون باشم...:53: هوا سرد شده...منم دلم برف میخواد {قاط} |
قیافه ات دیدنی بود که برق رفته بود :d |
سلام |
اکنون ساعت 07:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |