![]() |
خوبی اناهیتا جان...کجایی ناقلا ...حسابی درس میخونیا...
http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000200D8.gif ممنونم پس یه آش با اصل و نسبه...من فکر کردم این مامان فرانک داره شوخی میکنه:d http://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/0002045A.gifhttp://content.sweetim.com/sim/cpie/...s/000203FB.gif منم یه چند سالی میشه دیگه دسته وهییت اینجور چیزا نمیرم...فقط یه عاشورا میرم بیرون...یادش بخیر وقتی مدرسه میرفتیم محرم که میشد با دوستام یه جا جمع میشدیم....الان دیگه مثل سابق نیست..هر کسی یه جایی.... دلمون به چه چیزهایی خوش بودااااا...ولی الانو بیشتر دوست دارم شاید اون موقع ها بهتر بود....شاید:d |
سلام بر همگی:53:
دیشب حسابی باران بارید و دل همه شاد شد ،خدا را شکر آناهیتا منم یاد قدیما افتادم که تمام روز منتظر بودم شب بشه و بریم دنبال دسه ولی باز خوشحالم که امسال تاسوعا و عاشورا تو کرمانشاه هستم . چهار سال دانشگاه خیلی دلتنگ کرمانشاه می شدم روزهای محرم انگار تو قفس اسیر بودم دلم می خواست پرواز کنم برگردم کرمانشاه دلم بدجور نوحه کردی می خواست. |
سلام به همه دوستان
منم دلم هوای دسته زنجیر زن محله خودمونو کرد پا شدم اومدم پیش فرانک جون با هم رفتیم بیرون الهی ...خیابون ما یه حال هوای دیگه داره فردا ظهر عاشورا بیاین ببینین چه خبره نهارم همگی دعوت مهمون مسجد حاج رشید هر سال تاسوعا و عاشورا پذیرای 2000نفر ه |
ی هاید نه کو؟هی خووم تنیا م
ناو دل آیم له ترس تیده خوار هوارر خدا و دسه تان منی توام دی بچم چنی حرص به خوه م سی ل امضا گه م به کن |
فرانک خانوم اینقد موهاته نکن عزیزکم مه آمدم تک تنها بودم گفتم بیام اینجا
ولی خداییش هیچ دسه ای مثل دسه چهار راه شیر خورشید نیست یادش بخیر ای روزگار واقعا روزگار خیلی فرق کرده الان ده نفر میرن سینه زدن و زنجیر زدن دویست نفر میرن تماشا حالا تماشا چه خدا میدانه آناااااااااااااا من نذری میخوام کسی نیست نذری بده اینجا هنوز اسلام وارد نشده فدای شله زرد و حلیم نذری بشم خوردین یاد منم باشین |
ما پس فردا چلو مرغ نذر داریم
منا لیل کرماشان هر کی توای بوشه براش کنار بزارم جات خالی آناهیتا ما اینقد شربت برامان آمد بچه ها دره باز نمیکردن آخرش یه لوله آوردیم قیف گذاشتیم سرش گذاشتیم در حیاط ی سرشم گذاشتیم تو یه تشت صب زودم حلیم و شله زردای رنگارنگ عزا داری امسال خیلی شلوغ بد اما یه عده خرابش کردن سر سه راه شریعتی قمه میزدن مامورا رفتن جلوشانه بگیرن با قمه گذاشتن دنبالشان با فوشای رکیک نرسیده به میدان شهنازم چن نفر که از قبل دشمنی با هم داشتن با سنج افتادن به جان هم خلاصه زود برگشتیم البته مهمان بودیم ی جایی نذری هر سال بری مراسم خیمه سوزی میرفتم امسال نرفتم تو ای موقع مامان و بابام رفتن کربلا میترسم اخبار گوش کنم خدا حافظ همه زائرای امام حسین باشه محتاج دعای شما عزیزانم اونجا فردا عاشوراست مامانم میمانه مارکوپولو......... |
سلام
فرانک خانوم کم عصبانی باش راستش ر و بگو کی نذر داری چند شنبه ساعت چند؟؟؟؟آآآآآآآ اگه من به ساعت کاریم برنخوره میام او دوتا توش شرمم مکنم گردنت؟ هی خوش بهت بگذره واله ما هم همش ای دو روز تاسوعا وعاشورا پای نذری بودیم پارسال هم تو همی سایت نوشتم که روز عاشورا ما سر کوچه روبروی قنادی بابا نوئل میز میزاریم ونذر پخش مکنیم هر که تشریف بیاره خوشحال میشیم ونیم ساعت بعدش هم داخل کوچه هر دو روز غذا میدیم انگار یادتان رفته بود من پارسال دعوت کردم امسال شله زرد و شربت و شیر کاکائو وشیر نسکافه داشتیم و تاسوعا هم خلال و امروز هم قیمه جای همه خالی ... امام حسین ببخشدمان کلی خندیدیم...هر سال کارمان همینه... واله مه دیشب بچه ها رو بردم رفتم بیرون انقدر گفتن سرده سریع برگشتیم دیگه غیر از تو ماشین هیچ هیئتی ندیدیم... امشب هم تو تکیه معاون الملک مراسم شام غریبان اجرا میشه... هه میرن شمع روشن میکنن من هم قبلا میرفتم یادش بخیر فرانک جان انشا اله پدر و مادر به سلامتی برمیگردن... روناک جان آخه چرا انقدر میری خانه فرانک و اون رو به زحمت میندازی ؟؟؟خوبیت نداره!!!:d |
سلام به همگی
خدایی روز تاسوعا مردیم از ز بس خندیدیم .نبودین (شایدم بودین)ببین چهار راه اجاق این گوینده که پشت تریبون بود چه سوتی هایی میداد.بنده خدا فکر کرده بود اومده عروسی |
سلام به دوستان گل ونازنین.ما روز عاشورا چهار راه نوبهار رفتیم یکی از درهای اصلی حرم امام حسین که کلا" با هزینه مردم شهرمون ساخته شده بود رو به نمایش گذاشته بودن.درها رو همه از نقره ساخته بودن کسانی که اونجا بودن می گفتن که حدودا"290میلیون تومان هزینه اش شده.جمعا" سه تا در بود که یکیشو اونجا گذاشته بودن.
|
سلام به همه ای دوستای گلم.. وسلام به تازه وارد های عزیز...امیدوارم حال همتون خوب باشه...؟ شهادت سیدالشهدا.و72 تن کربلا رو بهتون تسلیت میگم...خوش به حالتون ...من که تو این تهران خراب شده دلم پوسید این بالا شهر م که انگار نه انگار محرمه...._:2:
|
اکنون ساعت 06:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |