رزی جون برداشتمش شما اصلا دست به گونی نزن برات ضرر داره |
سلام به همه عزیزان
قبل از هر چیز بگم که از لفظهایی مثل پاچه خواری به کار نبریم مهدی جان :d هر کی اینجا هست برای دل خودشه :cool: و همه با هم مثل دوستیم ... خانم دکتر اتفاقا میخوام صد بار در روز بن کنم شما رو میدونی چرا؟ چون یک لینک ازت خواستم (شوخی بود ها ها ها ):d مهدی جان فر پیتسا کو؟ قرار بود چند ماه پیش بیاری در قهوه خونه... حالا کی پیتسا سرو میشه؟ رزیتا راست میگه ... فرانک کجاست؟ بیا این جمع خوبمون شما رو کم داره نبینیم همگی کسی ناراحت باشه ها.... من مخلص همتونم :cool: |
بفرمایید صبحانه حاضره |
صبح بخیر....به به عجب جای دبشی......عجب صبحانه ی....{جشن پتو}
من عاشخ صبحونه ممممممممممممممم{جشن پتو} بیا رزیتا گیان تا هیچکس نیست خودمون دوتا بخوریم {جشن پتو} راستی رزیتا جان گفتی سیبل گرو میزاری :24: دستت درد نکنه..حالا مطمئنی این سبیله منو از بن در میارههه... :21: اینو ناظر سابق فرومممممممممممم میگه : :21: بزارین دوباره ناظر بشم...قدرت بدست بگیرم همه رو بن میکنم :d تو گونی خاک این شرکتی که داره مجتب میزنه...:21: بیخال بابا :d به اقای ناظر ...چه عجب سری به ما زدین..کدوم لینک ؟ :39::76::76::76: خوب من برم ...فییییییییییلاااااااااااااااا{ داش مشتی} |
:dواي صبحانه |
دیر رسیدم الان ظهره دیگه صبحانه نمیشه خورد ولی ممنون رزیتا جان {جشن پتو}
خانم دکتر همون لینکی که پارسال قرار بود بدی ... به این زودی یادت رفت؟ |
شکوفه جون چی گفتی |
ممنون رزیتا جان
خیلی عالی بود:) |
به به ببینید کی اومده بابا ی خبری میدادی گاوی گوسفندی میکشتیم |
بنده هم سلام عرض میکنم خدمت دوستان قهوه خونه.
باز هم طبق معمول من چایی میخوام |
اکنون ساعت 09:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |