والا اقای ناظر من لینکی یادم نمیاد :76::o:o:o
بچه ها این شکلکه :o:o چرا اینجوریه :o:o:o:o:o:o:o:o:o ادم یاد بابا بزرگش میفته :76::76::76: :21: بزار کنکورمو بدم قدرتمند میشم صورتی میشم وای {جشن پتو} نون سنگک با دیزی عجب میچسبه هااا... اقا مهدی بزار مامان فرانکم بیاد بهش میگم بین ما تفرقه انداختی صبر کن حالا.....:21: اگه یه آشی واست نپختم که دو کیلو روش روغن داشته باشه فر پیستا اماده هست من پیتسااااااااا میخوام {قیژه} |
مینا خانم از بابت کیسه ممنون اما کمه.:o:o:o:o
بیشتر میخوام. شرکت نمیزنم.:o:o دارم یه کار دیگه میکنم.:o:o:o:o:o آقا مهدی برا ماساژور ممنون اما من آدمشو میخوام.:d نرو یه سبیل کلفت نیار استخونام خورد بشه.:21: شروین چی گفتی؟ گفتی دوست نداری کسی ازت ناراحت بشه؟:o:o من ازت ناراحتم. بیا از دلم در بیار:d:o:o |
بفرما فرشته خانم |
چشم اقا مهدی
اخ بچه ها من اینقده خستم چه خوب شد ماساژول:d اوردین الان یه ماساژ و چایی داغ میچسبه مرسی |
این پیتزای 4 نفره که از دهن افتاد:d |
نقل قول:
مرسی مهدی ... هر پیتسایی از دوست رسد نیکوست... فقط یک سرخ کن برای دیب دمنی هم بعدن میخریم {شیت شدن} مهدی جان اخیرن به گوش بنده رسیده که یکی میخواد قلیون در قهوه خونه چاق کنه... اخه از کدوم خزانه :24: نقل قول:
قدرت شما که به جا هست اگه صورتی شدین:o:o:o:o:o:o باید برم یک فروم دیگه بعدش بگم من هستم با این پیرهن پاره{داش مشتی}:o:o:o:o:o:o:o:o نقل قول:
مجتب جان پیتسا قوشت و گارچ مهمونه من... مطمئنم از دلت در میاد:24:{پپوله} نقل قول:
شراره جان به جای ماساژور بیاید درخواست پیتسای قوشت و گارچ بکنید چون اماده طبخه{جشن پتو} نقل قول:
یک دستور غذایی بدید (مثل نیمرو) در قهوه خونه که ما پسرها سریع بتونیم اماده کنیم و سختی نکشیم :d فرانک جان کجاست؟ جاشون خالیه |
سلام |
پیتزایی منو نخورین{قاط}...من دیشب کیبردم خراب شده بود...نشد بیاممرافهمرافهمرافهمرافهمرافهم رافهمرافه_شکات_شکات_شکات_شکات
مجتب و شروین واسه چی از این شکلک خوشتون اومده :o:o:o:o:o:o :d بلههه اقا شروین یادم اومد..اسلش همون مو خشکلهه :d یادتون باشه خواستین با پیراهن پاره برین منم همراتون بیامم _باوکه-رو اقا مجتب چی دارین میسازین خوببب.....چقدر گونی میخوایین:76::76: نه دیگه اقا مهدی گفته اینجا رو بیخیال نمیشه واسه همین دیگه گونی رو پشتش نمیزاریم:d_چپله تقدیم به مدیریت قهوه خونه...تهیه کنندگان پیتزا...مشتریا و لنگه ها...شله خورها...مادر شوهر و عروسش و هنرمندان و ماساژور خواها :21:_چپله_چپله http://www.beest.ir/sites/www.beest....fficinale2.jpg |
سلام عززززززیزان من
رزیتای عزیز امیدوارم حالت بهتر شده باشه برادر مهدی خسته نباشی شروین جون رئیس بزرگ هر روز بهتر از دیروز باشی شکوفه عزیز و مهربون شراره جون و حالا ....عروس گلمممم من نبودم شیطونی که نکردی ؟:) دست به سماور که نزدی؟... خیلی ممنونم که بیادم بودین منم دلم براتون تنگ شده بود:53: خب چی دارین بخورم من پیتزا دوس ندارم جوجه کباب میخوام:p |
سلام فرانک جون
مرسی عزیزم من امروز نهار پختم دیدم هوس کردی واست اوردم http://photobucket.hostei.com/images/f201d5407a65.jpg http://photobucket.hostei.com/images/bfb937a66597.jpg |
اکنون ساعت 07:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |