پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

هاولاتی 12-25-2010 09:13 PM

نه دیگه قول دادم جوگیر نشم خواهری .جمشید یادیت نره اگه به گنج رسیدی ;)کسی میدونه بقیه بچه ها کجان همه کم پیدا شدن اون وقت هی به من میگن هاولاتی تازه وارد من که تازه واردم از همتون بیشتر اینجام اخه یکی بگه این انصافه {قاط}

مهرگان 12-26-2010 01:08 AM

راسي ها!
ارا اقره گشتي كم پيدا بينه؟(خوميش تازه واردم تقريبا! ولي وه وختي كه هاتمه هاولاتي عزيز اي خويشگمانه فعاله ماشاالله)
درن درس خونن شايد!
خوش وه حاليان!

نه ولا يه انصاف نيه!!

هاولاتی 12-26-2010 01:20 PM

اینا دیگه زیادی درس خونن من روزی 6 ساعت میخونم به همه کارمم میرسم اینجام میام یکم از من یاد بکیرین چنی بچه ی خوبیم :41:

esygolden 12-26-2010 09:31 PM

سلام به همه
هاو ولاتی واقعا روزی 6ساعت میخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:بابا ایول داره.باید اسمتو توی گینس ثبت کنن.درس خوندم حدی داره.شب امتحان کلی وقت هست چرا خودتنو اذیت میکنین

آناهیتا الهه آبها 12-27-2010 08:21 AM

سلام به همگی
خوبین؟خوشین؟سلامتین؟
خواندم که تولد هاولاتی عزیزه تولدت مبارک باشه عزیز دل:53: تولد همشهریم باشه و مه نباشم خدا دیگه از ای روزا نیاره
تولد مهرگانم پیشاپیش مبارک باشه :53:
فرانک خانوم تو حفاری به هرجا رسیدی ما رو فراموش نکنی حتی اگه به هیچی رسیدی
آه خدای من:d شراره خانوم یه آی لاو یو تقدیممان کرد نیامد دنبال جوابش شراره خانوم ویلانتیم گش کس:d
هاولاتی موفق باشی تو رو خدا یه دعایی هم برای ما بکن شاید به راه مستقیم هدایت شدیم البته مه اول سال خوب می خواندم ولی به موقع امتحانا رسید درجا زدم کار و بارم برعکسه دیگه ای چند روزم اینقدر ناراحت بودم که اصلا تو فکر درس و مرس نبودم خدا بهم رحم کنه
خدا کنه هیچ وقت هیچ وقت غم تو دل هیچکدامتان نباشه هیچ وقت داغ عزیز نبینین هیچ وقت به کسی خیلی وابسته نباشین که وقتی رفت شما هم امیدی به ادامه نداشته باشین نمیخوام ناراحتتان کنم ولی برای همه رفتگان یه فاتحه بخوانین

GolBarg 12-27-2010 08:45 AM

آناهیتا جان امیدواریم تو دل شما هم عزیزم غم نباشه:53:قاصدک مهربونی تو میدونه و خبرتو میبره{پپوله}

منم درس نمیخونم ..ولی بچه خوفیم:d:d

هاولاتی 12-27-2010 11:20 AM

سلام به همگی کجایین بابا من درسخون نیستم شما درسخونین که این طرفا نمیاین دلم واسه همه تنگ شده بود .خانم آناهیتا ان شا الله هیچ وقت تو دلت غم نشینه عزیزم _:2:

راستی یادم رفت مرسی که تولدم رو تبریک گفتی .پیریه دیگه همه چی یادم میره ننه جان

مهرگان 12-27-2010 08:05 PM

سِلِم! خوفين همگي؟بچه هاي خوف!:)
ممنونم آناهيتا جون:53:
من برات دعا ميكنم هميشه شاد باشي...نوينم حالد خراوه هاوشاري عزيزم...خدا گوراس...
اميدوارم همه تون هميشه شاد و موفق باشيد دوستاي خوبم چه اونايي كه درس ميخونن و چه اونايي كه درس نميخونن!:d
شراره ، آناهيتا راست ميگه...ويلانتيم ... بامرام

GolBarg 12-27-2010 09:26 PM

درس بخونین...چیز خوفیه.......:d منم قبول شدم میام خانه رزیتا جان..خودش دعوتم کرد{شیت شدن} یه عباسعلی هم میارم واسه آشی که گفتین...

اش قربانعلی ندارین:d:d امیدوارم آشش خوشمزه باشه....مامان فرانک دارم میامااا{داش مشتی}

هاولاتی 12-27-2010 10:11 PM

خانم مینا عباسعلیش باید کرمانشاهی باشه ها اشتباهی از همشهریات یا جاهای دیگه نیاری وگرنه خوشمزه نمیشه .:pجمال هر چی بچه درس خوانه عشقه :cool:

اکنون ساعت 02:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.