فرانک جون ممنونم، خداروشکر بهترم:53: |
سلام.
آقا دکتر اومد.:d رزیتا خانم شما برا کمر دردت یه سنگ چهل کیلویی از ارتفاع سه متری بده بندازن رو کمرت خوب میشه.:o شراره خانم شما هم سرت درد میکرد؟ یه بسته قرص نعناع بخور پشت سرش فورا نوشابه گاز دار بخور حتما خوب میشی:21: بقیه هم اگه خواستن بگن حتما کمکشون میکنم.:p والا مینا خانم من دارم یه درمانگاه میزنم. نمیخواستم بگم اما خیلی اصرار کردین مجبور شدم:o آقا مهدی برا ماساژور ممنون. مهرگان خانم برا آبمیوه هم ممنون. الان نیاز شدید به یه مریض دارم:21: |
{جشن پتو}{جشن پتو} |
فرانک جان خوسحالیم که دوباره میبینیمتون
بهاره خانم خوش اومدی شکوفه جان نیمرو بلدم درست کنم ولی همیشه سیاه میشه :d مهدی جان این خانم دکتر وقتی صورتی بود همیشه با من دعوا میکرد :21: میگفت شما که تازه وارد نیستی هستی؟ مهدی راست میگی یه قهوه خونه دیگه بوده گیرش اوردم:24: http://photobucket.hostei.com/images/7b6bc883be91.jpg مجتب جون شما طبابت نکن :21: این نظام پزشکیتو بده من کار دارم باهاش:d دست رزیتا جان هم درد نکنه امشب دیب دمنی پارتیه {جشن پتو} |
قربونتون برم دوستان مهربونم:53:
منم خوشحالم که شماها رو دارم شروین جون چرا نیمروت سیاه میشه شعله رو کم کن{قاط} قبل از اینکه روغن داغ بشه تخم مرغا رو بزیر توش اگه خواستی املت با رب گوجه درست کنی اول رب گوجه رو رقیق کن .نصف فنجون آب +یک قاشق رب گوجه حل میکنی میریزی تو ماهیتابه یه قاشق روغن اضافه میکنی همین که جوشید و آبش جمع شد سه تا تخم مرغ بریز ببین چه قد خوشمزه میشه .....این از این .. خانم دکتر مهرشو به من داده امشب. کی مریض بود؟ نسخه ها رو قبلا نوشتیم:21:فقط اسمارو باید بنویسیم:21: قابل نداره 8تومن میشه:mad: آمپولم داشتین حرفی نیست فقط یه دونه سرنگ داریم میجوشونیمش خیالتون راحت باشه الکلم نداریم آب سماور هست :24: اونم قابل نداره 600تومن بده:d داروهاتون تموم شد برگردین:24: راستی شروین جون آهنگ الهه ناز رو که خواسته بودم بسته ست هر موقع وقت کردی امتحانش کن قربون دستت:53: |
ممنون رزیتا جان:53:
|
ممنون شروین خان:53:
|
مبارک باشه درمانگاه تون اقا مجتب...;)
اره اون وقتا واسه خودم به ابهتی داشتم..این اقا شروین خیلی بچه خوبی بود.هر چی بهش میگفتم گوش میداد ..نمیدونم کی باعث شد بچه مون خراب بشه :21: خوب کی اینا رو پوست میکنه http://www.potato2008.org/images/homeiyp2.jpg خانم ها واقایون دکتر یه خرده لطیف تر باشین :d |
فرانک جان من یه چند روز مرخصی میخوام بی زحمت از مهر خانوم دکتر استفاده کن برلم بنوسی نا سلامتی هم قهوه خونه ای هستیم{شیت شدن}
اقا شروین جالب بود خاله عباس منو برد به خاطراتم ممنون{جشن پتو} مینا جان من الان از شرکت اومدم بیکارم بده من پوست میکنم اما به شرطی که شام پختی یه لقمه بهم بیشتر بدی و اقا مهدی حقوقمو زیاد کنه میسی{قیژه} |
واي چه غذاهايي سه روزه گلودرد ,تب ,حالت بد دارم _:2: نتونستم هيچي بخورم بياااااااااا مهدي جان اين غذاهاي وسوسه انگيز رو بيارررررر گرسنه م ه ه ه ه ه ه |
اکنون ساعت 04:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |