پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

GolBarg 01-01-2011 11:44 PM

سلام مهرگان جان :d ترم اول که چیزی نیست..موفق باشین:53:

والا چی بگم تاپیک خوشبختی زدیم بیان از خوشبختی واسمون بگین نمیان بگین..مرافهمرافه{قاط}
ادم دلش میگیره خوبببببببببببببببببببب...:p
اقا مهدی هم گفته قبول نمیشم اینقدر میام اینجا و یه کوچول گوش به حرف دادم و کمتر میام....:d:p

ولی چیکار کنم وابستگی نا سالمه دیگههه............{قاط}

راستی رزیتا جیگیلی عزیز سایتمون تو قهوه خونه عکس آش عباسعلی واسم گذاشته و اینکه تاریخچه ش چیه.....:53:

باید خوشمزه باشه...دیگه از غذاهای خوشمزتون واسم بگین:21:

واران 01-02-2011 11:02 AM

واز كه دروچ دل اشاره م كه وه باخ گل
پروانه ي دور گلد هر دم تمناي منه

سلام دوستان عزيز:53:

مهرگان 01-02-2011 12:48 PM

سلام مينا خانوم جون حال شما خوبه؟:cool:
و سلام به واران عضو تازه وارد عزيز.
مينا خانوم اومدين كرمانشاه من همه جوره درخدمتما....
غذاهاي ديگه م داريم...
دست رزيتا خانوم هم درد نكنه
آره آش عباسعلي خوشمزه س..
شما چي دارين؟
حتما تو كلوب يزد شمام از خوردنياتون بگين

خودم ميشم پاي ثابت صحبت كردن درباره خوشبختي بي خه م (يعني غصه اي به دل راه نده من حتما اونجا ميام هميشه!)از همه هم دعوت بعمل ميايد كه بياين ديگه...مينا خانوم منتظرن.مطلب به اين خوبي گذاشتن اونوقت كسي نميره ...
ترم اول درسامون واقعا زيادن...منم بجاي اينكه بشينم درسمو بخونم همه ش توي نت ميچرخم...يكي منو به خودم بياره!
اميدوارم همه بچه درسخونا موفق بشن...كنكوريا...ترم اوليا تا هشتيا!...و همه اونايي كه برا ارشد ميخونن و دوستي بااشون افتخاره
يادم رف بگم من خودم از قسمت دانلود ايبوك هاي روانشناسي ديدن كردم! كتاباتون جالبن من كودك درون رو
دانلود كردم قبلا كه بخونمش
اميدوارم پربار ترش كنيد
موفق باشيد همگي

هاولاتی 01-02-2011 12:57 PM

سلام بچه ها ,مهرگان موفق باشی واسه ات دعا میکنیم .خوشبختی تو ذهن آدماست مینا جون اگر تو زندگی هدف داشته باشی و واسه اش تلاش کنی احساس خوبی داری اگر خانواده خوبی داشته باشی که پشتیبانت باشن و بهت دلگرمی بدن احساس خوشبختی میکنی .من واقعا" خوشبختم و برای همه دوستای گلم هم این آرزو رو دارم {شیت شدن}

هاولاتی 01-02-2011 01:11 PM

خوشبختی کیفیتی است ذهنی که اندیشه از آن لذت میبرد
پیامبر اکرم (ص){پپوله}

واران 01-02-2011 01:18 PM

جور گلاي خشك و زرد اسير باد سردم
له شاخه بيمه جيا كسي نيه زاني دردم
هر كس وه لامو رد بو پا نيه د وه بان زخمم
كسي نيه زاني ديوريد كرديه خشك و زردم
(واران)

GolBarg 01-02-2011 09:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهرگان (پست 201421)
سلام مينا خانوم جون حال شما خوبه؟:cool:
و سلام به واران عضو تازه وارد عزيز.
مينا خانوم اومدين كرمانشاه من همه جوره درخدمتما....
غذاهاي ديگه م داريم...
دست رزيتا خانوم هم درد نكنه
آره آش عباسعلي خوشمزه س..
اما آش هاي ديگه مون ايناس: ترخينه (يا دوينه هم ميگن!)
معركه س!
حتما بايد امتحان كنين...
هيچكس نميدونه اين غذا رو كدبانو هاي كرمانشاهي چه جوري درست ميكنن...فرآيند توليدش واقعا پيچيده س...ابر و باد و مه و خورشيد و فلك دركار ميشن واقعا...همه چيز توشه...
هم ميشه با يخ خوردش..هم ميشه از رو آتيش آوردش و با نان خوردش.
تنها درمان فوري سرماخوردگيه
اما چيزاي ديگه م داريم نان خرمايي- كاك – نان برنجي...
شما چي دارين؟
حتما تو كلوب يزد شمام از خوردنياتون بگين

خودم ميشم پاي ثابت صحبت كردن درباره خوشبختي بي خه م (يعني غصه اي به دل راه نده من حتما اونجا ميام هميشه!)از همه هم دعوت بعمل ميايد كه بياين ديگه...مينا خانوم منتظرن.مطلب به اين خوبي گذاشتن اونوقت كسي نميره ...
ترم اول درسامون واقعا زيادن...منم بجاي اينكه بشينم درسمو بخونم همه ش توي نت ميچرخم...يكي منو به خودم بياره!
اميدوارم همه بچه درسخونا موفق بشن...كنكوريا...ترم اوليا تا هشتيا!...و همه اونايي كه برا ارشد ميخونن و دوستي بااشون افتخاره
يادم رف بگم من خودم از قسمت دانلود ايبوك هاي روانشناسي ديدن كردم! كتاباتون جالبن من كودك درون رو
دانلود كردم قبلا كه بخونمش
اميدوارم پربار ترش كنيد
موفق باشيد همگي

نقل قول:

نوشته اصلی توسط هاولاتی (پست 201423)
سلام بچه ها ,مهرگان موفق باشی واسه ات دعا میکنیم .خوشبختی تو ذهن آدماست مینا جون اگر تو زندگی هدف داشته باشی و واسه اش تلاش کنی احساس خوبی داری اگر خانواده خوبی داشته باشی که پشتیبانت باشن و بهت دلگرمی بدن احساس خوشبختی میکنی .من واقعا" خوشبختم و برای همه دوستای گلم هم این آرزو رو دارم {شیت شدن}

نقل قول:

نوشته اصلی توسط هاولاتی (پست 201428)
خوشبختی کیفیتی است ذهنی که اندیشه از آن لذت میبرد
پیامبر اکرم (ص){پپوله}

سلام به تمام نازنین های کرمانشاه:53:

ممنونم از این همه لطف ومهربونی شما...:53:مهرگان خوشحالم کردی اومدی تاپیک خوشبختی..هاولاتی شما هم که اینجا گفتین :d
سربلند و شاد باشین:53::53:

واران 01-03-2011 12:46 PM

دس وه داواني گرم هرچي بكي نازي رواس
آسمان و اور و واران او چويله سوزه سه

:53:

فرانک 01-03-2011 02:50 PM

چويله سوزه سه
واران گیان اینه نفهمیدم یعنی چه؟

واران 01-03-2011 02:52 PM

يعني چشماي سبزه توئه;)

اکنون ساعت 10:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.