شراره جون مرخصی نداریم
این مهر پیش من هست اما الکی که نیست باید گواهی بیاری:21: این آقا که سیب زمینی برامون آورده کیه کیه کیه؟:24: مهدی که نیست شروینم نمیتونه باشه شاید مهدی شیرازی باشه:d |
من ادمین رو فقط دیدم ایشون نبودن
اما بقیه دوستان رو ندیدم حالا بگردید پیدا کنید سیب زمینی فروش را:cool: |
|
مرسی مینا جون |
سلام
خوش بگذره شنیدم خواهر شوهر شدم نمیدونستم مبارک:53: |
سلام به همگی :53:
ممنونم روناک جان :d امیدوارم همیشه جشن و شادمانی باشه...:53: |
سلام برهمگی من یک هفته مریض بودم نیومدم اینجا ترسیدم شما هم مریض بشید. حالا که اومدم می بینم اینجا درمانگاه شده دکتر و پرستار داره خیلی خوبه خسته نباشید. الان هم که جمعه است فکر کنم تعطیله من میرم ولی برمی گردم.
|
سلام به همه
نصفه شبه واسه مهمونای نصفه شب چی سرو میکنن اینجا؟ چرا هیشکی نیست؟؟؟؟؟ تو خانوم ها یکی نمیخواد با من دوست شه من تنهام اینجا هیشکیو اونجوری نمیشناسم دست دوستی به سمت یه خانوم گل و بلبل ایا کسی هست مرا یاری کند؟:cool: |
سلام بر همگی و به شراره خانوم
قبلش بگم من خیلی که نه ولی هر وقت ببینم پستای شما رو زیاد میخونم. دستتون درد نکنه مخصوصا قسمت اخبار کوتاه نجوم رو خیلی دوس دارم. چرا من هستم که دوست بشیم! من عاشق دوست شدنم.:)ولی اینجا خیلی محیط خوبی داره همه با هم خیلی دوستن. اینجا نمیدونم نفصه(!) شبا چی سرو میکنن! گویا کسی نیست الان همه خوابن! :53: من که خیلی دوس دارم الان یه لیوان شیر بخولم! |
برپا................:d
اینجا رو خاک گرفتهه...واه واه...یه دستمال بدین به مجتب میزها رو تمیز کنه:d:d خوبین...منم پنجشنبه عصر راس ساعت دو و سی دقیقه کنکور دارم...{شیت شدن}{شیت شدن} اوف عجب اعتماد به نفسی من دارماا امیدوارم همه دوستان بتونین از زحمتی که توی این مدت کشیدن نهایت استفاده رو ببرم...:):):53: خوب یکی منو تقویت کنه....چی بخورم..گردو و بادام؟{داش مشتی} مخم تهی که بوده تهی تر شده _:2: حسین تهی رو نمیگماااا رزیتا گیان این فال روز پنجشنبه من چیه؟ نمیشه زودتر بگی:d مامان فرانک هم یادش نیست عروسش نیست....{قاط} اقا مهدی کوجا غیبش زده..شکوفه جان شما که مدیر بخش تغذیه هستی به دادم برس:p مهرگان جان منم اخر شبا یه لیوان گنده شیر میخورم...خیلی خوبه ...ارامش بخش هم هست.....صبح هم میخورم....:p دیگ دیگه...واسم دعا کنین...یه خرده استرس دارم..به قول یکی از دوستانم به نتیجه فک نکن...:65: هفته ی سختی هست.....دومستون دارم....بعد کنکور میخوایم با نیسان ابییه بریم خونه اقا مهدی اینا...{جشن پتو} |
اکنون ساعت 08:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |