یادش بخیر یه زمانی بابایی میرفتیم دریا . هر چی صدف بود به عشقه مروارید جمع میکردیم.
اما غافل از اینکه هر بر و رویی زیایی درون رو گواه نیست.... |
با سه کلمه نفر قبلی جمله بسازید
نقل قول:
عزیزجان با سه کلمه نفر قبلی جمله گفتید ولی برای نفر بعدی سه کلمه ننوشتین که!!!:eek: عیب نداره;) دفعه بعد با سه کلمه نفر قبلی یه جمله (طنز - جدی - شوخی - یادگاری- و...) بنویسید:53: بعد برای نفر بعدی هم سه کلمه بنویسین که باهاش جمله بسازه:53: موفق باشین بالجبار از نوشتار شما خط آخر سه کلمه جدا می کنم چه غافل است آنکه زیبایی هستی را گواه زیبایی خداوند بزرگ نمی داند.مارال - جیران - غزال (هر سه یک معنا دارند جمله جالبی میشه و کمی سخته) |
یارو بچه دار میشه اسم بچه هاشو میزاره: جیران، مارال، غزال {جشن پتو}{شیت شدن} چیپس- مجله - کتک
|
مینا خانوم وقتی مجله حل میکرد چیپس هم میخورد ولی کتک نخورد :24:
کلمات من :65: مینا/گل/مرغ{جشن پتو} |
مرغ دلم هوای گل و مینا خانوم و کرده!!!:41::41:
کلمات من ::eek: بی معرفت / بازی / مشکی :p |
در بازی شطرنج کسی که با مهره مشکی بازی می کنه تبدیل به یک آدم بی معرفت میشه
مسافرت.....بدقولی...بی برنامگی :mad: |
وقتی یکی تو مسافرت با بی برنامگی باعث بد قولی میشه... آدم میشه این شکلی : :mad:
آدم برفی.... تابستان...برگ زرد:65::65: !!!!:D ;) |
توی تابستان بک برگ زرد افتاد روی آدم برفیم و آدم برفیم فورا آب شد!
حالا شما : بابک .... تانک ...... بانک ، عجب جمله ای بشه این جمله:p |
با سه کلمه نفر قبلی جمله بسازید
نقل قول:
با سلام و خوشامدگوئی محضور مبارکتان:53: بابک با تانک بانک را زد (عجب جنایتکاری بوده نامرد!!):D ماسماسک - ملاطفت - قابلمه حالا جمله بسازین ببینم چیکار میکنین هااااااااااااااا:65::65: |
ماسماسک هیچ موقع نمی تونه ملاطفت قابلمه رو داشته باشه!!!
شیدا...بارون...اینترنت!!!:65: {شیت شدن} |
اکنون ساعت 02:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |