![]() |
پلشک.........دختره خیلیمه و گل و مظلومیه و اصلا حاضر جوابو شیطون و پررو نیست :21:
تهران.............قشنگه p30city...........جای جالبیه آدم..... سمج.... eshghopeleshk........ |
آدم..... پر رو موفقه
سمج.... نشو سریش eshghopeleshk........خصوصیه شانسی........... دانشگاه........... عموم............... |
شانسی...........که آدم قبول نمیشه
دانشگاه...........هم دوران خیلی خوبیه عموم...............مردم باید بلیط بدهند وقتی سوار اتوبویس می شوند مکتب خاص رخداد |
شانسی ...فیلم قشنگی بود
دانشگاه ...یادش بخیر عموم ...مردم فقط به فکر کارند گرفتاری......... زندگی من.......... تاوان........... |
گرفتاری.........ازت دور بشه
زندگی من..........خدارو شکر داره بهتر میشه تاوان...........سنگینی باید پرداخت شیک............. موجود............ نمیدونم............. |
شیک.............باش ولی ساده
موجود............نمی باشد! نمیدونم.............چی باید بگم درد آدم موز |
درد...........مو به کی بگم
آدم...............یکرنگ دیگه نایابه موز............. پتاسیم داره قایق شیر قلک __________________ |
قایقسواری تو هوای طوفانی حال نمیده.
شیرخوبه ولی من دوست ندارم چون آدمو میخوره. قلکمو دیروز شکستم. کامیون......... سردخونه....... موز........ |
كاميون.. ا بوقاي وحشتناكي دارن
سردخونه .... آب نمك ميوه جاته موز .... رو خيلي دوست دارم مخصوصا شير موز با پودر نارگيل سهراب ..... حافظ ....... مولانا ......... |
سهراب .....اهل کاشان است او
حافظ ....... به ادب باش که واخواست ندارد مولانا .........از دل نوشت... سکوت...... پیاده........ شعر........ |
اکنون ساعت 02:26 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |