"پژو پارس" پاداش قهرماني جام حذفي
فتحاللهزاده: دوشنبه روز باشكوهي براي استقلال است فوق ستارهها، جايگزين سياهي لشگر خواهند شد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2195.jpg مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: روز دوشنبه يكي از بزرگترين بازيهاي تاريخ باشگاه استقلال را انجام ميدهيم. علي فتح اللهزاده درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بازي روز دوشنبه تيمهاي استقلال تهران و پگاه گيلان اظهاركرد: اين بازي براي ما بسيار ارزشمند است و يكي از بزرگترين بازيهاي تاريخ باشگاه استقلال است. تيم ما با تمامي كمبودها و كاستيها تا مرحله فينال پيش آمده و نشان داده است كه شخصيت قهرماني دارد. استقلال اكنون در شرايطي در آستانه قهرماني جام حذفي قرار دارد كه تيمهاي اول تا چهارم ليگ برتر در اين مسابقات حذف شدند و به فينال نرسيدهاند. وي افزود: اطمينان دارم بازيكنان ما كه با تلاش و از جان مايه گذاشتن تا اين مرحله پيش آمده اند به سادگي اين فرصت را از دست نميدهند. اميدواريم هواداران فهيم استقلال نيز روز دوشنبه به ورزشگاه بيايند و تيم خود را تشويق كنند تا در يك روز باشكوه استقلال قهرمان جام حذفي شود. مديرعامل باشگاه استقلال تهران، ادامه داد: از تماشاگران ميخواهم تا آخرين لحظه در كنار تيم خود بمانند، در ليگ برتر شاهد بوديم كه تا دقيقه 96 سپاهان قهرمان ليگ بود اما، در يك لحظه پرسپوليس توانست پيروز شود و قهرماني ليگ برتر را به دست آورد. بنابراين ما از هواداران استقلال ميخواهيم تا زماني كه داور سوت پايان بازي را ميزند استقلال را تشويق كنند. فتحاللهزاده ادامه داد: بازيكنان ما طي اين مدت بسيار باانگيزه تمرين كردند و بيترديد اهميت بازي مقابل پگاه را ميدانند، آنها پيش از اين دست به كارهاي بزرگي زده اند و به عنوان نمونه تيم فولاد را در آن شرايط دشوار اهواز شكست دادند و يا ذوبآهن را در بهترين شرايطش از اين رقابتها حذف كردند. با اين حال حمايت تماشاگران بيترديد اين قدرت استقلال را چند برابر خواهد كرد. وي در مورد پاداش قهرماني تيم استقلال در جام حذفي نيز گفت: طبق بودجهي پيشبيني شده 10 ميليون تومان پاداش قهرماني هر يك از بازيكنان استقلال در جام حذفي بود، كه ما از هيات مديره خواستيم چهار، پنج ميليون تومان ديگر به اين رقم اضافه كند تا به هر كدام از بازيكنان يك دستگاه خودروي پژو پارس اهدا كنيم. مدير عامل باشگاه استقلال تهران، در ادامه برخي شنيدهها پيرامون تغيير مديريت و يا سرمربي تيم فوتبال استقلال را رد كرد، و آن را شايعه خواند. وي دربارهي جذب بازيكنان جديد در تيم فوتبال استقلال نيز گفت: استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان زيادي علاقه دارند تا در اين تيم يا پرسپوليس بازي كنند. با اين حال شايد ما با تعداد بازيكنان زيادي مذاكره كرده باشيم اما، هدف اصلي باشگاه استقلال حفظ اسكلت فعلي تيم است. ما تصميم گرفتهايم به جاي آن كه بودجه خود را به خريد بازيكنان زياد اختصاص دهيم تنها از پنج سهميه ليگ برتري خود استفاده كنيم. فتحاللهزاده تصريح كرد: ما در فصل آينده براي تيم استقلال به دنبال سياه لشگر نيستيم بلكه ميخواهيم كمبودهايي را كه در برخي پستها داريم جبران كنيم، بنابر اين قصد داريم تا پنج فوق ستاره را جذب كنيم كه البته با دو نفر از آنان به توافق رسيدهايم، اسامي تمام اين نفرات پس از ديدار پاياني جام حذفي اعلام ميشود. مدير عامل باشگاه استقلال تهران دربارهي برنامههاي تداركاتي اين باشگاه براي فصل آينده نيز گفت: در حال حاضر يك دعوت نامه از امارات داريم تا يك بازي را در شهر دوبي برگزار كنيم، همچنين به احتمال زياد سفري را به يكي از دو كشور اتريش يا آلمان خواهيم داشت كه در اين باره نيز مذاكراتمان به خوبي در حال پيشرفت است |
فرخزادي در گفت و گو با فارس:
چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است. http://media.farsnews.com/Media/8701...9/A0419240.jpg محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم. وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام ميگذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرفها را براي اعضا گذاشتند. فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است. عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي ميكنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه نشود. |
در گفت و گو با فارس
كاظميان: جذب من و سامره هوش بالاي عجمان را مشخص ميكند خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال عجمان امارات گفت: مسئولان اين تيم با هوش هستند كه من و سامره را براي خط حمله انتخاب كردند. http://media.farsnews.com/Media/8611...2/A0382643.jpg جواد كاظميان در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تفاوت پيشنهاد مالي الشارجه و عجمان زياد بود كه ترجيح دادم اين تيم را انتخاب كنم. مربي الشارجه سرمربي سابق خودم بودم و اصرار داشت به آنجا بروم؛ اما نشد. وي افزود: اولين بار كه مسئولان عجمان با من تماس گرفتند، به آنها جواب منفي دادم؛ اما بعد از اينكه سامره با آنها قرارداد بست، دلم راضي شد به اين تيم بروم. جواد كاظميان درباره شرايط عجمان تازه به ليگ دسته اول صعود كرده، اظهار داشت: درست است كه اين تيم، تازه به ليگ دسته اول صعود كرده؛ اما حتما اوضاع اين تيم را متحول ميكنيم. اينجا توقع از ما زياد است. اين هافبك با بيان اينكه از دو تيم ليگ تركيه و يك تيم از آلمان پيشنهاد داشت، عنوان كرد: هدفم اين بود كه به اروپا بروم؛ اما پيشنهاد مالي اين تيم خيلي كم بود. نميخواستم ارزان به يك تيم اروپايي بروم. قرارداد مالي خوب در اروپا باعث ميشود نوع ديگري با بازيكن برخورد كنند. مبلغ قرارداد ميزان شخصيت بازيكن را مشخص ميكند. وي ادامه داد: من و سامره در فصل قبل در الشعب بازي كرديم و شناخت خوبي از يكديگر داريم. به همين دليل، مسئولان عجمان هر دوي ما را جذب كردند. پس از سالها، امسال دوباره پيراهني به رنگ نارنجي ميپوشم. |
دنيامالي در گفت و گو با فارس:
ميانه هاي جدول ليگ برتر براي ملوان بندرانزلي است خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه ملوان بندرانزلي گفت: براي فصل آينده، قرار گرفتن در ميانههاي جدول را پيش بيني ميكنم. http://media.farsnews.com/Media/8508...0/A0240199.jpg احمد دنيامالي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تيم ها را در فصل نقل و انتقالات بايد دسته بندي كرد. هزينهها سرسام آور است و فرق باشگاههايي كه بازيكنان گران قيمت ميخرند، با باشگاهي مثل ملوان بايد مشخص شود. البته ما هم بايد سطح مالي خود را ارتقا دهيم؛ اما با تيمهاي ثروتمند نميتوانيم مقابله كنيم. وي با اشاره به وضعيت فصل گذشته ملوان، عنوان كرد: تيم در فصل قبل خوب شروع كرد؛ اما در نيم فصل دوم به مشكلاتي خورد كه براي ريشه يابي آن، بايد بحثهاي زيادي مطرح شود. با قاطعيت ميگويم كه فصل پيش بي حاشيهترين تيم ليگ برتر بوديم. رئيس هيئت مديره ملوان درباره اينكه گفته ميشود قرار است در سطح مديريت تغيير صورت گيرد، گفت: بحثي در اين مورد نداريم. ملوان با ثبات ترين تيم در مديريت است. فصل قبل هم براي مديرعامل ما چنين شايعاتي را مطرح كردند؛ اما به واقعيت تبديل نشد. احمد دنيامالي در مورد شرايط فصل آينده ملوان با حضور احمدزاده، اظهار داشت: باتوجه به هزينههايي كه ميكنيم، اين تيم ميتواند در ميانه هاي جدول قرار گيرد. نميتوانيم مثل تيمهاي بزرگ پول داشته باشيم. رئيس هيات مديره ملوان درباره حضور مازيار زارع خاطر نشان ساخت: تمام تلاش خود را كرديم تا او را براي ماندن راضي كنيم. او جايي نخواهد رفت. اخباري هم كه درباره مذاكره او با استقلال مطرح شده، صحيح نيست. زارع و احمدزاده براي حضور در ملوان هيچ شرطي نگذاشته و حاضر شدهاند به خاطر تيم، از منافع خود چشم پوشي كنند. |
در گفت و گو با فارس
كاشاني: پرسپوليس داراي مشكلات زيادي است خبرگزاري فارس: مديرعامل مستعفي پرسپوليس گفت: دوست ندارم درباره جلسه امروز حرف بزنم؛ فقط هواداران بدانند كه تيم داراي مشكلات زيادي است. http://media.farsnews.com/Media/8608...0/A0350336.jpg حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاش خودم را در يك سال اخير براي موفقيت تيم و شادي هواداران با كمك هيئت مديره، پرسنل باشگاه، كادر فني و بازيكنان انجام دادم. وي افزود: به هيچ عنوان اهل باز گرمي نيستم و هر بار استعفايم را اعلام كردم، دليل خاصي داشته است. اين بار ديگر قادر با همكاري با پرسپوليس نيستم. قصد استراحت دارم و ديگر نميتوانم در خدمت تيم باشم. حبيب كاشاني خاطر نشان ساخت: از صميم قلب اميدوارم پرسپوليس در آينده موفق باشد. اصلا دوست ندارم درباره جلسه امروز حرفي بزنم؛ فقط بدانند كه اين تيم داراي مشكلات زيادي است. دست و پنجه نرم كردن با اين مشكلات بسيار سخت و دشوار است. |
پس از قهرماني در جام حذفي
قلعهنويي: فتحاللهزاده عامل اصلي قهرماني استقلال بود خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فتحالله زاده يكي از عوامل اصلي قهرماني بود و بايد از او ممنون باشيم. http://media.farsnews.com/Media/8702...9/A0439054.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل پگاه گيلان و قهرماني در جام حذفي، اظهار داشت: پگاه با وجودي كه در تهران و مقابل اين همه تماشاگر بازي ميكرد، شرايط خوبي داشت. وي افزود: بازيكنان ما شجاعانه كار كردند و آنچه در توانشان بود، به نمايش گذاشتند. ديديد با همه تلاشمان به قهرماني رسيديم. امير قلعهنويي در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبني بر تمديد قرارداد با استقلال، گفت: روز پنجشنبه براي مذاكره با مسئولان پاختاكور به ازبكستان ميروم. بعد از اين سفر، مشخص ميشود در استقلال ميمانم يا خير. |
روز شاد و غمگين براي شماره 8
پدر مجتبي جباري فوت كرد خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از پايان بازي امروز متوجه درگذشت پدرش شد. http://media.farsnews.com/Media/8611...2/A0382637.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، صبح امروز خبر درگذشت پدر مجتبي جباري به مسئولان و كادر فني اين تيم داده ميشود؛ اما تا پس از پايان بازي، از گفتن اين موضوع خودداري كردند. در حالي كه مجتبي جباري در روز تولد خود موفق شد گل دوم استقلال را به ثمر برساند و هم از اين بابت و هم قهرماني آبيپوشان در جام حذفي بسيار خوشحال بود، اين خبر تأسفبار را به او اطلاع دادند. اعضاي هيئت مديره استقلال و بازيكنان كادر فني اين تيم پس از مراسم قهرماني همراه جباري راهي منزل او شدند. |
حاشيه ديدار تيمهاي استقلال و پگاه گيلان/
چشمهاي اشكآلود كاپيتان استقلال در روز خداحافظي خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم استقلال پس از پايان بازي، با بوسه بر چهارگوشه مستطيل سبز از دنياي فوتبال خداحافظي كرد. http://media.farsnews.com/Media/8701...2/A0412015.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، پس از به صدا درآمدن سوت پايان اين مسابقه، عليرضا منصوريان كه پيش از اين اعلام كرده بود در ديدار نهايي جام حذفي از فوتبال خداحافظي ميكند، با بوسه چهار گوشه زمين، به طور رسمي كنارهگيري كرد. * بازيكنان استقلال بلافاصله پس از پايان بازي، به سمت كاپيتان خود رفته و از وي خداحافظي كردند. پيروز قرباني با بر دوش گرفتن عليرضا منصوريان، به چرخاندن وي در دور زمين پرداخت. بازيكنان هر يك به نوبت او را روي دوشهاي خود قرار دادند و منصوريان نيز در همان حالت به ابراز هواداران پاسخ ميگفت. * پس از دور افتخار اين بازيكن، طبق رسم معمول، بازيكنان اين تيم يك سطل آب روي او خالي كردند. * شماري از بازيكنان پس از قهرماني در جام حذفي، از خوشحالي اشك شوق ريختند كه از جمله ميتوان به بيژن كوشكي كه بيش از سايرين ابراز احساسات ميكرد، اشاره داشت. * مسئولان استقلال، كادر فني و بازيكنان اين تيم نماز شكر بهجا آوردن |
قلعهنويي:
قهرماني را به هواداران تقديم ميكنم استقلال و پرسپوليس در آسيا موفق خواهند شد نبايد از زحمات "كريمي" و"حجازي" غافل شد http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2629.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال امير قلعهنويي گفت: قهرماني استقلال را به تمامي هواداران تيم تقديم ميكنم. سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم بازي بسيار خوبي انجام دادند و خوشبختانه در نهايت اين استقلال بود كه قهرمان شد. وي افزود: خدا را بسيار شكر ميكنم. اما نبايد از زحمات فيروز كريمي و ناصر حجازي نيز غافل شويم. ناصر حجازي كه خود از خانوادهي استقلال است. اما بدون شك فيروز كريمي زحمات بسياري براي تيم ما كشيد. درواقع اين تيم را اول خدا، بعد مردم و سوم فيروز كريمي به اين موفقيت رساندند. قلعهنويي دربارهي ادامهي همكاري با باشگاه استقلال نيز گفت: نياز به استراحت دارم چرا كه ما كار بسيار دشواري را پشت سر گذاشتيم. ما تيمي را كه فصل بدي داشت و 13 جدول شده بود تحويل گرفتيم و اكنون قهرمان شديم. قلعهنويي افزود: از اينكه جام قهرماني حذفي به استقلال رسيد بسيار خوشحالم، در هر صورت تصور ميكنم استقلال شايستهاي اين قهرماني بود و در واقع آسيا عرصهاي است كه تيمهاي پرسپوليس و استقلال در آن موفقتر خواهند بود چرا كه هواداران بيشتري دارند |
حميد استيلي:
هياتمديره تاييد كند از فردا شروع ميكنم من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-293.jpg ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال حميد استيلي تاكيد كرد كه هيچ اختلاف نظري براي حضورش به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس در هيات مديره باشگاه وجود ندارد ولي همه چيز دراين باره فردا مشخص ميشود. دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشتهي رقابتهاي ليگ برتر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، و با اشاره به نشست يكشنبه شب با هيات مديره گفت: هيچ مشكل خاصي وجود ندارد. برنامههايم را به هيات مديره ارايه كردهام و قرار است امشب درمورد آن تصميمگيري كنند. وي افزود: كليهي اعضاي هيات مديره از مجموع برنامههاي ارايه شده رضايت داشتند و من نيز مذاكرات را خوب برآورد ميكنم. به هر حال در صورت توافق قطعي و بررسي نهايي هيات مديره از فردا (سهشنبه) رسما كارم را در پرسپوليس شروع خواهم كرد. استيلي تاكيد كرد: دستيارانم نيز مشخص شدهاند اما، علاوه بر كماسي و عزيزيان افراد ديگري نيز خواهند بود كه پس از قطعي شدن موضوع درمورد آنها بحث خواهيم كرد. استيلي همچنين در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينكه ظاهرا بعضي از اعضاي هيات مديره مخالف حضور شما به عنوان سرمربي هستند، گفت: اين مسايل مطرح نيست همهي اعضاي هيات مديره نظرات مثبت و سازندهاي داشتند. من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم اما، مقرر شده در جلسهي امشب درمورد اين موضوع تصميمگيري كنند |
اکنون ساعت 08:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |