خداوندا پریشانم ، از این همه نابسامانی پریشانم نمیدانم چرا اینگونه باید باشد که مردم نا توان باشند در گفتن نمیدانم چرا من باید انقدر ناتوان باشم وقتی که عزیز هم وطن را میبینم که نیازمند کمک است اما من خود نیز کمک میخواهم خداوندا من نمیدانم چرا در این دنیا دیگر انسان نیست بشر هست خداوندا از تو میخواهم انسانیت را بر ما برگردانی تا طعم شیرین انسانیت را بچشیم
|
در اين دنياي نامردي سياهي و بدي ، سردي در اين گردونه آشفته که پاکي و صفا خفته همه مخلوق بي وجدان دو رنگ و جاهل و نا دان به فکر خوردن و خفتن نه پاس و شکر او گفتن در اين بازار خوف اور ندارم هم ره و ياور شدم حيران و سرگردان ندارد اي خدا پايان ؟ چرا پس اين تن خسته به اين بازار ، دل بسته چرا پس جان بي وجدان نميگيرد کمي سامان مدام اين را به دل گويم ولي پاسخ نميجويم اگر خواهي نشي رسوا بشو هم رنگ اين دنيا ولي افسوس کاره جان ندارد لحظه اي پايان شو مغلوب عقل اخر در اين جنگ دل و داور کند در قعر اين مرداب مرا اخر دلم در خواب خدايا از تو ميخواهم نبيند دل که در خوابم مرا بر حال خود دادار برای لحظه ای نگذار |
خدايا درودم را به آني كه ميدني برسان و به او بگو خدايش هميشه با اوست
به او بگو يادش از يادش نرود و بداند دستان پر مهره خدايش بسوي او گسترده است |
هر چي كنم دلتنگي ها |
خدای خوبم
سلام خوبی گلم؟ عیدت مبارک! می دونم تا روزی که گناهی روی این زمیه خاکی رخ میده عید حقیقی وجود نداره منم سر سفره هفت سین برای اومدن اون روز دعا میکنم! تو هم برای من بخواه که...! خودت خیلی خوب می دونی که چقدر دوست دارم! می دونم که داری نوشته هامو می خونی پس خودت برکت بده به احساس کور شده ی دلم ! کمک کن قلبمو دوباره پیدا کنم و اون وقت بنویسم ...! |
بنام خالق عشق
سلام عاشق دل نشکسته ای هستم خوشحال ، چون تو را دارم همه چیز را دارم . فقط مانده فنای فی الله . ای عشق مرا در خود فنا کن ، رها کن ، از هر چه جز توست رها کن . شادم ، مستم ، آزاد ، چون از خود و غیر خود جز تو ، هستم بیزار. جانم امان نمی دهد یاریم کن ، خود گفته ای که : و نفخت فیه من روحی : من منتظرم . |
خدایا خداوندا
تو همیشه خدا بودی و هیچ وقت به هیچ چیز و هیچ کس نیازی نداشتی و نداری. اما من همیشه محتاج تو بودم و هستم و خواهم بود . انگاه که نا توان بودم تو را صدا کردم و توکل به تو کردم به امید انکه دست ناتوانم را می گیری . آیا آن زمان که به خیال خود اجابتم کردی شکر گذاریت را نکردم؟ امروز آنقدر درمانده و دلگیرم که نمی دانم چگونه آرام و قرار یابم. حس می کنم تو هم مرا تنها گذاشتی و این یعنی آخر همه چیز. خودت می دانی چه می گویم تو بگو من چگونه بار گناه نکرده را بدوش کشم . چگونه زخم زبان آدمها را تحمل کنم . ای تنها شاهد من . جز تو چه کسی حرف مرا باور خواهد کرد خسته ام . تو بگو من چگونه نگاه های پر ملامت را تحمل کنم در حالی که خود می دانی من گناهکار نیستم . پس کجاست آن همه مهربانی . کجاست آن همه بخشندگی ؟ خدایا تو هستی و من اینگونه زیر شمشیر زبان و نگاهشان زخم خورده و رنجور می شوم؟ این بود آن عظمت و بزرگی . یعنی تو به اندازه مادران هم عطوفت نداری که در سخت ترین لحظات زندگی ام وقتی گریه امانم نمی دهد بی شرط و شروط به آغوشم گیری ؟ مگر نگفته بودی هر وقت حاجتی داشتم در خانه تو را دقل باب کنم ؟ حالا چرا اینگونه مرا از خود از در خانه ات راندی؟ مگر جز تو امید دیگری هم داشتم؟ مگر جز تو همزبان دیگری هم بود ؟ ای تو امید اولین و آخرینم اگر چه مرا از خود راندی . اگر چه بی جوابم گذاشتی اما من باز هم رو به سوی تو می آورم من باز هم دست به سوی تو می گشایم و تو را می خوانم جوابم را بگو که می دهی؟ یا ستار العیوب مرا با این مردمان دون صفت تنها مگذار |
خدایا تنهایم |
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریای خود نداری
من چون تویی دارم که خود نداریhttp://forum.hammihan.com/images/smilies/new/53.gif |
http://forum.hammihan.com/images/smilies/new/53.gifخدایاhttp://forum.hammihan.com/images/smilies/new/53.gif سال جدید را برای همه ایرانیها سال خوبی معین بفرما!که به خداوندی خودت بی تو هیچیم و هر چه داریم از ذات باریتعالی خودت است.خداوند با رسیدن بهار امید و باور و دوستی و مودت را بین همه مومنین خودت برقرار بفرما.بارالها در سال نو زندگی ما را به کرم بی پایان خودت مشمول تغییر و تحول و و نزدیکی بیشتر به خودت قرار بده.خدایا گناهان همه ما را ببخشا.ما را به راه راست هدایت بفرماhttp://forum.hammihan.com/images/smilies/new/53.gif |
اکنون ساعت 08:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |