![]() |
لحظه ای که گواردیولا گفت: خداحافظ بارسا! / عکس
|
صحبت های گواردیولا در خداحافظی با هواداران
|
گواردیولا: دیگر از بازی های بارسا لذت نمی بردم
|
آشنایی با همسر لیونل مسی
http://taknaz.ir/user_files/L13232553030.jpg به گزارش پایگاه تکناز به نقل از سایت گل، چند روز قبل لیونل مسی، ستاره بارسا، اعلام کرد علاقه زیادی به پدر شدن دارد. همین مسئله موجب شد تا رسانه ها توجه بیشتری به زندگی خصوصی این ستاره کم حاشیه بیندازند. مسی در همه سال هایی که به عنوان یکی از بهترین بازیکنان دنیا شناخته می شود، تنها با آنتونلا روکوسو، نامزد قدیمی اش دیده شده و به نظر می رسد آنها به زودی با هم ازدواج خواهند کرد. آنتولا که همراه خانواده اش در بارسلونا زندگی می کند، مانند مسی اهل روساریو و دانشجوی رشته تغذیه است. |
بازی رفت آث میلان – بارسلونا ( مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان فصل 2012-2013 ) چهارشنبه ، دوم اسفند ، 23:15 ورزشگاه سن سیروی میلان . بازی برگشت * سه شنبه – 12 مارس (22 اسفند) بارسلونای اسپانیا – میلان ایتالیا، ساعت 23:15، ورزشگاه نیوکمپ بارسلونا . 5 بازی آخر دو تیم مقابل هم بارسلونا 3 – میلان 1 میلان 0 – بارسلونا 0 میلان 2 – بارسلونا 3 بارسلونا 2 – میلان 2 بارسلونا 3 – میلان 2 . اظهار نظر مسئولان و مربیان تیمها پس از قرعهکشی: . * اومبرتو گاندینی، مدیرورزشی میلان درباره بارسلونا: ” فصل پیش ما دو بار با آنها روبرو شدیم (یک بار در مرحله گروهی و بار دیگر در مرحله یک چهارم نهایی). خوشبختانه امسال شانس آوردیم و فقط یک بار با آنها روبرو میشویم. دیگر به بازی در کاتالونیا عادت کردهایم. با تیتو ویلانووا و خانواده او بسیار نزدیک هستیم و برای او آرزوی سلامتی داریم. امیدوارم در سن سیرو او را روی نیمکت بارسلونا ببینیم. در حال پیشرفت هستیم و من مطمئنم که تا ماه فوریه به این روند ادامه میدهیم. بارسلونا شاید این فصل در مرحله گروهی بیشتر از همیشه مشکل داشت اما هنوز هم یک تیم بی عیب و نقص است. بگذارید امیدوار باشیم که این بار می توانیم شکستشان دهیم و صعود کنیم. بارسلونا سختترین مانعی بود که میتوانستیم به آن برخورد کنیم و اگر بتوانیم از پس این تیم برآییم تا فینال میرویم.” * کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا درباره میلان: ” خیلی از این قرعه راضیام اما نه به این خاطر که فکر میکنم بازی آسانی است و برعکس این موضوع فکر میکنم. خوشحالم، چون حریفمان تیمی است که من همیشه دوستش داشتهام و از بازی در آنجا لذت می برم. استادیوم میلان فوق العاده است و من مطمئنم که این بازی یک بازی حذفی استثنایی میشود. فصل گذشته ما لیگ قهرمانان و لالیگا را عملا در یک هفته از دست دادیم. این فصل اما کارمان را خوب شروع کردهایم و امیدواریم در سال 2013 هم به همین روند ادامه دهیم.” |
اکنون ساعت 01:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |