خدایا ... |
فرداهایی که هیچ وقت نمیرسند |
خدا
خدایا |
|
http://mp2b.tabaar.net/files/2011/04/god-300x202.jpg |
خداوندا تو میدانی ... |
خدایا ! |
خــــدآیــــا! |
|
|
با تمام ِ وجود باور کنیم ! |
هوا خیلی سرد شده با هم امشب برای هر کسی که تخت خوابش سنگ فرش خیابون هاست دعا کنیم خدایا......... . http://uploadtak.com/images/h4737_15...3938137152.jpg |
خدایا گاهی وقتها احساس می کنم چقدر به تو نزدیکم |
خدایا!!!! |
خدایا تو می گفتی که نامردان بهشتت را نمی بینند |
خدایا....کاش اعتراف کنی جهنمی در |
خدایا ! |
خدایا ....توی دنیای ما آدما.....یه حالتی هست به |
کاش می شد گوشه ای می نوِشتم |
خدایا حواست هست صدای هق هق |
خدایا من اعتراف می کنم امانت دار خوبی نیستم |
به تو احتیاج دارم ، خدای من |
ای خدای بزرگ ! تو چه باشی وچه نباشی ، |
خدایا بت بود.....بت شکن فرستادی |
خدا
پس از اَفرینش اَدم خدا گفت به او: نازنینم اَدم.... با تو رازی دارم !.. اندکی پیشتر اَی .. اَدم اَرام و نجیب ، اَمد پیش !!. ... زیر چشمی به خدا می نگریست !.. محو لبخند غم آلود خدا ! .. دلش انگار گریست . نازنینم اَدم!!. قطره ای اشک ز چشمان خداوند چکید !!!.. یاد من باش ... که بس تنهایم !!. بغض آدم ترکید ، .. گونه هایش لرزید !! به خدا گفت : من به اندازه ی .... من به اندازه ی گلهای بهشت .....نه ... به اندازه عرش ..نه ....نه من به اندازه ی تنهاییت ، ای هستی من ، .. دوستدارت هستم !! اَدم ،.. کوله اش را بر داشت خسته و سخت قدم بر می داشت !... راهی ظلمت پر شور زمین .. طفلکی بنده غمگین اَدم!.. در میان لحظه ی جانکاه ، هبوط ... زیر لبهای خدا باز شنید ،... نازنینم اَدم !... نه به اندازه ی تنهایی من ... نه به اندازه ی عرش... نه به اندازه ی گلهای بهشت !... که به اندازه یک دانه گندم ، تو فقط یادم باش !!! نازنینم اَدم .... نبری از یادم ... |
خدایا: |
دلم کمی آغوش میخواد
نه از جنس آدم... نه از جنس حوا... خدایا زمین نمی آیی؟؟؟؟؟!!!!!؟؟؟!!! |
خدایا......خدایا دیگر بریده ام |
|
خدایا!
هدایتم کن ... زیرا میدانم گمراهی چه بلای خطرناکی است. هدایتم کن... که ظلم نکنم ،زیرا میدانم که ظلم چه گناه نابخشودنی است. نگذار که دروغ بگویم،زیرا دروغ ظلم کیفی است محتاجم نکن به کسی تهمت بزنم،زیرا تهمت خیانت ظالمانه ای است ارشادم کن بی انصافی نکنم،زیرا کسی که انصاف ندارد شرف ندارد... |
میدانم خدا؛ یکروز میفهمی که خیلی دوستت دارم..... |
خدایا خیلی دلم به حالت می سوزه |
|
حواست هست خدا؟؟....از بچگی تا الان هر وقت زمین خوردم |
|
خدایا حرفی نیست.....فقط یه دعا از ته دل.... |
خدایـــا !... |
بارالها...... |
نقل قول:
بینهایت.... جالب و نکته دار بود{داش مشتی} احسنت{پپوله} خدایا بیزحت خودت مراقب خودت باش ما دیگه وقت نداریم مراقبت شما هم باشیم !!:21: |
چه دلمان بخواهد، چه دلمان نخواهد...... |
اکنون ساعت 09:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |