با خوبی به همدیگه با محبت کردن هدیه دادن و خیلی چیزای دیگه
|
ای بابا مثل اینکه دوباره من دیر رسیدم کی مخواد بره کی میخواد بیاد دلتنگ جون اگه بری من با کی دعوا کنم :39:
|
حامد جون ابجيم داره ميره دانشگاه اون ديگه بزرگ شده دلم داره ميتركه :20::20::20::20:
ولي اواتارت كركر خندست:24::24::24::24::24: |
سلام به عزيزان و فرزندان من
دخملم باباتو نديدي مي خواي بري ...پاشو بيا on شو ببينم تاري چطوري جوون كجاي تهران ساكني؟ من تا الان خواب بودم ...كارام خيلي عقب افتاده ...چه خبر؟ ديشب خواب ديدم محرم شده اما همه عروسي گرفتن خيلي قاطي كرده بودم عجب خوابي بود |
باز اين اومد بابا تو چه جور پدري هستي كه نميدوني دخترت بزرگ شده داره ميره دانشگاه مگه تو عاطفه نداري تا كي بياطلاعي تا كي ميخواي تو عالم خودت غرق باشي يه نگاهي به اطرافت بنداز معتاد
خداحافظي هم ميخواي بيا اينم يه خداحافظي كه جاش هميشه يادگار بمونه{B Adabi} |
تاري افسردگي گرفتم فهميدم دخملم مي خواد بره_شکات
بزار برم يكم گريه كنم الان ميام:20: |
اي بدك نيستيم شيخ بهائي شمالي چطور
تو كه با اون چيزائي كه .... مصرف ميكني بايدم قاطي كني تازه اين كه اولشه يواش يواش كلا قاطي ميكني بيا و همتي كن و تركش كن اخه چه سودي واست داره پدر مقدس مآب ولي اون عكس پيرمرد كوچيكه رو خوب اومدي پيشنهاد ميكنم تو امضاتم بذار كركر خندست |
سلام سلام سلامممممممممممممممممممممممممم
ما اومدیمممممممممممممم ای ول میبینم که هیشکی اینجا رو تی نکشیده باشه چشمم کور دندم نرم میکشم آقا میکششششششششششششششم |
سلام رزيتا جان
كجا بودي بابا پيدات نبود بي خبر كجا ميري بابا دلتنگ رفت دلمون براش تنگ ميشه ولي خوب يكي بايد اينجا رو بچرخونه من كه سر كار ميرم و سه دنگ اينجام كه مال منه خواستم بگم اگه دوست داري بيا اينجا رو فعلا مديريت كن و بچرخون نذار چرخش بخوابه خوبيت نره داااااااااااااااااااااااش تا يه روز دلتنگ هم برگرده:20: در كله پزي رو كه اماكن بست حداقل اينجا بمونه واسه مسافراي خسته بسم ا... |
سلام
کسی این جا نیست پس این صاحب قهوه خونه کجاست ول کردین به امون خدا ای دااااااااااااااااااااااااااد بابا بیاین بداد مشتریا برسین |
خير مقدم به دوستاي عزيز بالاخره اومدين . مثل اينكه خيلي مشغولين و دوستا رو فراموش كردين . بابا كار جاي خودش قهوه خونه هم جاي خودش بي وفا نباشين . :21:
|
شلوغ پلوغ نكنين به همتون ميرسيم فقط يه كمي اختلال شده كه تصوير مياد عجله نكنيد .
|
تاري سرويس دهيت اصلاً خوب نيست بايد فكر يه شاگرد قهوچي ديگه باشيم.:21:
|
بههههههههه سلام تاری جون کجایی بابا گلومون گرفت اینقد داد زدیم :37:
دستت درد نکنه اگه میشه یه{داش مشتی} با یه چایی دبش لب سوز لبدوز بدین |
|
واي كه چقدر بدم از قليون مياد هر جا هم مي رم يا خودش رو ميبينم ياعكسشو ....
please help me :63: |
http://www.rouzaneh.ir/blog/images/estekan.jpg
بفرما اينم چاي ميشه 3800 تومن يالا بنداز بالا پولو __________________ |
واسه منم اگه زحمتی نیست یه نسکافه تلخ
راست میگی والله قلیون چیه که هندونه ایش هم باشه:p;) |
|
پس چی شد نسکافه ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
وایییییییییییی مرسی دست گلت درد نکنه
|
ميشه 2500 تومن قابلي نره
|
میگم تاری جون چطوره یه رستوران هم باز کنی؟
بفرما اینم 2500 تومان. بزن به جیب |
اين قهوه خونه چقدر گرون فروشه ... در ضمن قهوه چيش هم خيلي بد اخلاقه ... انگار از دماغ فيل افتاده اينجوري باشه ما ديگه اينجا نميايم :mad:
|
مودب باش دختر جان دماغ فيل چيه بابا حداقل يه مثال قشنگتري مثله حوري و فرشته و اينا بيا شيريني بخور كامتو شيرين كن كدوراتا رو بريز بيرون خوبيت نره روسريت و بكش جلو اااااااااااااااااااا
اينم يه فالوده و خامه دهنت و شيرين كن [IMG]http://**********/images/u0nf6s85qtr2799i2qp.jpg[/IMG] فرگل جان عاطفه و دوستي اينجا پي سي سيتيه دوستي بيشتر بشه |
نقل قول:
|
دوستان محبت و دوستي بيشتر كسي به كسي گير نده فوران عشق و قليان عاطفه يادتون نره
راستي حامد جان رشتت برقه |
نه جانم دامپزشکی
راستی چرا اینقد گرون کردی همه چیزو یه قلیون با چایی 3800 تومان ما رفتیم تعزیرات:cool: |
ببين داري بد ميشي اقاي دامپزشك هر كي با تاري در افتاد ور افتاد حواست باشه گوشات و ميبروم خين بياد
|
حالا یه قلیون دیگه بفرست بیاد شاید تجدید نظر کردیم البته مجانی :d
|
من به كسي گير نمي دم دوست ندارم هيچ كسي هم ازم ناراحت شه شوخي كردم تا يه كم بخنديم امروز همه اعصاب ما رو خراب مي كنند ديگه ....
جناب تاري از فالودتون ممنون .... |
حامد سريع برو بيرون اعصاب مصاب نرم پول قبلي رو بده والا ميدم بندازنت تو اب يه خورده حال بياي
|
بیابابا این هم پولت 2750 کوتاه بیا دیگه 50تومنش کمه بنویس به حساب حالا سفارش مارو میاری یا دوباره قاطی کنم:21:
|
شما كه بازم بد اخلاق شدين پيشنهاد ميكنم يه ليوان آب يخ بخوريد تا اعصابتون بياد سرجاش به همه گير ميدين ها ....
|
نقل قول:
|
نه قربون دستتون . من امروز حوصله ندارم شما هم حالا هي گير بدين :mad:
|
فعلا تعطيل تا رزيتا بياد من دس تنها نمتونم كا رداااااااااااااااااااااااارم
|
هیییییییییییییییییییی...
اییییییییییییییی بابا...:37::29::37: |
کورش جان سلام سایت سسنگین شده احوالی از فقیر فقرا نمی پرسی
|
سلام بچه ها
جهت حمایت از خوردنیهای افسرده و دلتنگ برای همه تون لبو و چغندر گرفتم از بس کسی نمیخوره بیچاره ها غمبادددد گرفته اند http://www.niksalehi.com/news/khabar/laboo.gif فرگل خانمم که میگه اعصاب مصاب ندارم خو برای چه اذیتش مکنین خو گفتین فروم سنگین شده ؟ الان یه تاپیک میزنم ببینم قضیه چی بوده برای من مشکلی نیست اما یکی دو تا از بج ها هم پی ام گذاشتن برام... |
اکنون ساعت 11:01 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |