سلام:53:
شراره جون اینجا همه با هم دوستن عزیز می تونی رو دوستی همه حساب کنی من هم هستم عزیزم در کنارت{پپوله} مینا گیان من هم جمعه صبح امتحان دارم اعتماد به نفس من از تو بیشتره چون هیچی نخوندم هر چی خوردنی گیر آوردی نصف نصف تازه من مریض هم هستم پس من بیشتر:21: مگه خونه آقا مهدی فهمیدی کجاست که با وانت آبیه میری خونه شون؟:rolleyes: |
اخی...صبح جمعه رو من دوست ندارم..همه جا خلوته {قاط}
مهبا گیان چی فکر کردی میدن یه دونه از این بسکوبیت های خشک شده :21: یادش بخیر کنکور ازمایشی که میرفتم ...خیلی جالب بود..مخصوصا این پسرا:21: |
مهبا جون خدا بد نده عزیزم
مواظب خودت باش نگران نباش وانت آبی خودش میدونه خونه مهدی کجاست:21: مینا جون من همیشه بیادتم برات آرزو میکنم موفق بشی: |
برین کنار مدیر بخش تغذیه اومد:d |
کسی نیست؟
سفارش دارم:d لطفا برا من یه نون اضافه با یه نون اضافه بزنین.:o:o:o |
مرسی مامان فرانک...منم به یادتون هستم:d
از مدیر خوب تغذیه مون هم سپاسگزارم:rolleyes: اقا مجتب من هستم... ساندویچ تون میخوایین نون اضافه داشته باشه :d:21: |
سلام به همه
مرسی مهرگان جون ممنونم مهبای عزیزم از این که دوستیمو قبول میکنید منم خوشحال میشم که دوستای خوبی مثل شما داشته باشم پست ها هم قابل نداره که نتیجه تحقیقاته خودمه:p |
من رزیتا گیان تک و تنهاییم..هی :29::(:(:(:(
واسه گرفتن کارت دوباره پول باید بدیم.این از همه بدتره :21: رزیتا گیان بیا اینجا دوتایی نخودچی بخوریم یه گپی بزنیم http://iranut.com/images/chickpea%5B1%5D-nut.jpg |
مینا جون اومدم
ولی انگار نیستی بادوم زمینی نداریم:d اونم فقط از نوع مزمز;) |
im fortunate to know you
That's why I want to say, To a rare and special person: Happy Valentine's Day! این واسه بازدیدکنندگان خارجی قهوه خونه شنیدم کلی از امریکا اونورا میان چایی مخصوص اینجا رو میخورن رزیتا خانوم یکم بهم مز مز میدین؟؟؟؟ سر راه میومدم گفتم واسه اقا مهدی ازین کندی های ولنتاینی بخرم امشب با چایی بدن دوستان صواب داره:cool:اخه بعضی ها مثل شخص بنده کسی رو ندارن ازین چیز میزا براشون بگیره:p:d یکیشم با اجازه خودم خوردم http://photobucket.hostei.com/images/1b36d0eae377.jpg |
اکنون ساعت 07:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |