راز عشق در اينست که
به يکديگر سخت نگيريد عشقي که آزادانه هديه نشود اسارت است |
به راستي كه دلم عاشق و ديوانه ي توست
هر صبح و سحر نيز، به در خانه ي توست اين قلب من است، سنگ نيست اي دلنواز عاشقم من، اين دستها هستند دستان نياز دلم را با نگاه اولت بردي، نمي دانم چرا؟ دلم را با نگاه اولت بردي، نمي دانم كجا؟ شبي نيست كه به ياد تو چشمم نباشد گريان روزي نيست كه با چشمت نباشم خندان اي زيباترين زيبا، ناز كم كن به دل عاشق من، يك كم رحم كن |
خسته ام......خسته ی نبودنت......خسته از روزهایی که بی تو شب می شود و شبهایی که بی تو می گذرد.تا که طلوعی و غروبی دیگر بیایند و باز هم گذر زمانها که بی تو می گذرد.می گذرد....می گذرد و باز هم می گذرد
|
عاشق هرکس شدم او شد نصیب دیگری دل به هرکس دادم او هم زدبه قلبم خنجری من سخاوت دیده ام دل را به هرکس می دهم شرم دارم پس بگیرم آنچه را بخشیده ام .....
|
بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد
مثل یک بیت ته قافیه ها خواهم مرد تو که رفتی همه ثانیه ها سایه شدند. سایه در سایه آن ثانیه ها خواهم مرد گم شدم در قدم دوری چشمان بهار بی تو یک روز در این فاصله ها خواهم مرد |
ن از پروانه بودن ها
من از دیوانه بودن ها من از بازی یک شعلهٔ سوزنده که آتش زده بر دامان پروانه نمی ترسم من از هیچ بودن ها از عشق نداشتن ها از بی کسی و خلوت انسانها می ترسم راستی چی شد ، چه جوری شد اینجوری عاشقت شدم شاید میگم تقصیر توست تا کم شه از جرم خودم |
من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهی كه بلغزد بر منمن خودم بودم و یك حس غریبكه به صد عشق و هوس مِِی ارزد
|
" مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی بوجود می آورند که نامش تقدیر است.
|
ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد .
|
نياسائيد ، زندگي در گذر است . برويد و دليري کنيد ، پيش از آنکه بميريد ، چيزي نيرومند و متعالي از خود بجاي گذاريد ، تا بر زمان غالب شويد . گوته
|
اکنون ساعت 06:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |