![]() |
نقل قول:
سلام دوست عزیز:53::53: |
سلام. به قول شاعر : در عجبم از مردم زنده کش مرده پرست
|
همیشه حرص اینو میخوردم که من چه گناهی کردم که همش تو خونه کلنگی باید زندگی کنم
یه آپارتمان دقیقا چند پلاک بالا تر خونه از ما دو سال پیش زمانی که داشتن سقفشو میساختن صبح ریخت پایین مثل خونه هایی که بچه بودیم میساختیم مثل بمب صدا داد من یادمه با گل خونه میساختیم به سختی خراب میشد جلل الخالق هفته پیش یکی از آشناهامون تو فرهنگیان در حالی که داره با بستگانش خداحافظی میکنه و دکمه اسانسورو از قبل زده در آسانسور باز میشه در حالی که هنوز اتاقک بالا نیومده داخل میشه و از پنج طبقه سقوط میکنه تموم استخونای بدنش خورد شده به این میگن اتفاق نادر_:2: خدا رو شکر که خونه ها رو سرمون خراب نمیشه حالا خونه ما قدمتش به 60 سال بیشترم میرسه چه اشکالی داره عوضش با خیال راحت توش میخوابیم:) |
فرانک جون سلام احتمالا" این فامیلتون مادر خانم شیرزادی نبوده ؟
|
هاولاتی جون قصد من اینجا معرفی کسی نبود
خواستم بگم از خونه که خواستیم بیام بیرون اول سمت چپو نگاه کنیم بعد راستو و بعد آسمونو اگه مطمئن شدیم هیچ تصادفی رخ نخواهد داد مواظب باشیم سقوط نکنیم و .... از اینکه سلامتیم شکر گزار خدا باشیم و نا شکری نکنیم |
سلاو له هه مو لايكي سه ر به ر زتان:53:
سلام وه گشتدان رفيقيل خوم_باوش احواله گدان چجوره؟ امتحانات رو داديم...ياد مدرسه و دبيرستان و اينا...بخير...اصلا ياد كنكور بخير! دانشگاه اصلا چيزي كه فكر ميكني نيست...برا هر امتحاني بايد خيلي درس خوند. بگذريم! يه سوال فني دارم كي جوابمو بلده؟ هر كي كه عضو قديميتريه و سايت رو بهتر ميشناسه! اينجا(توي سايت) تايپيكي براي داستان هاي امثال هست؟ داستان ضرب المثلا... سرچ كردم توي سايت اما پيدا نكردم ميگم شايد با يه اسم ديگه اي باشه... ممنون ميشم بشم بگينانانانان! خدا وه ديار سه ردان بود:53: |
درود بر کرمانشاهیان گیان :53::53::53: |
نقل قول:
عجب پرمحتوا و عالي بود... دست آقاي نقده درد نكنه يه منبع خوب رو پيدا كردم واقعا. پيروز باشيد:) |
سلام بر همگی :53:
حرفم نمیاد فقط آمدم یه سری بهتان بزنم و برم دوستتان دارم ترا خدا مراقب خودتان باشید{پپوله} |
های دنه کوو؟
آگر به گه ریدن تو ای بوو شی هی دی ری درس خوه نی؟؟ یعنی فرصت نداری پنچ دقیقه بیای اینجا من که همه تونو میشناسم از امتحان که بر گردین یا میگین همه خراب کردن یا استادتون روانیه دلش میخواد آزار بده همه رو بندازه یا جزوه شو نداشتین یا با کلاستون لج بودن یا هزار دلیل دیگه کش از خودتان چیدین:21: کسی ندانه فکر میکنه شاگرد اولین هاااا حق دارین الان همه پره کت استادتانه گرفتین و ... ای استاد مشکل خانوادگی دارم اگه نمره ندین ازدواجمان بهم میخوره .... یا همسرمان گفته یا قبول میشی یا طلاق:21: البته شمابهتر بلدین:p بسه دیه شدین پروفسورررررر......بیاین;) |
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |