انقد حرف دارممممممممم که نگو
تا مهدی نیاد نمیگممممممم |
نقل قول:
|
سلام به همه دوستان :53::53: |
بهههههههههههههه این گرز منو بدین بی زحمت {شیت شدن}
ببینید کی اومده {جشن پتو} :d مرسی بابت حلوا... :d بچه ها من قبلم داره تپ تپ میکنه_:2:_:2:_:2: |
نقل قول:
زیاد امیدوار نباشید مهدی خان، احتمالا شنیدین که میگن خواب خانوما چپه:24: |
مرسی رزیتا گیان.....:53::53:
این فال تو کانال پی ام سی هم گفت یه خبر خوب بهم خواهند داد :d به چیزهای مثبت فکر میکنیم :) |
سلام به همه |
مرسی شکوفه جان...از همراهی همه دوستانم ممنونم ...{پپوله}
http://travel.maktoob.com/photo/data/500/thanks3.png |
وای سلام به به اقا مهدی
کجا بودین که چراغ اینجا خاموش بود ولکام بک اقا مهدی ما همیشه در حال اعمال نیک کردنیم{قاط} رزیتا خانوم منم بی زحمت این دفعه خواب ببینید دستتون درد نکنه اوووووووووووووووم عجب خرمایی اقا مهدی مثل باقلواس میسی شکوفه خانوم شما تو تغذیه واردین این خرماها چاق کننده که نیست نه:d مهبا کجاست کم پیداست مهرگان جون؟؟؟؟ مینا خانوم هم که من ازشون حساب میبرم ساکت میشینم این کنار{جشن پتو} |
خوش اومدی مهدی جان چای فقط چای مهدی دستت درد نکنه ..حمید کیلو چند؟:d
مینا جون من تند تند و هی هی دارم برات آرزوی موفقیت میکنم :;) با قهقهه بیای دخمل خوب:21: شکوفه گیان خاصی ماجرای تب خالتو خوندم والله من جای پسرت بودم دیگه تو اون اتاق نمیخوابیدم اتاقی که مشکوک به روح و جن و پری باشه و مامان ازش بترسه چه معنی داره نی نی توش بخوابه رزیتا جون فالو ویرایش میکنن ؟ پس مال من کو؟ این گرز من اگه ازش استفاده نشه پاش خواب میره شما بگو ...حقشون نیست کتک بخورن ؟:d من خیلی به فال حضرت حافظ ایمان دارم البته باید با حافظ دوست باشی تا بتونی فال بگیری روناک دو سوم دیوان حافظ رو حفظه و واقعا فالش درست جواب میده هیچوقت ندیدم اشتباه گفته باشه البته با وضو و دو رکعت نماز تقدیم به حضرت حافظ حالا جالبتر اینکه روشنک (خواهرم)که بیشتر حافظ میخونه و رشته تحصیلیشم ادبیات فارسیه .بدون اینکه نیت رو بپرسه فال میگیره و جواب میده بعضی وقتا نیت طرف رو میگه واقعا متعجب میشیم فال حافظ در روز فقط یک بار جواب میده اما دقیق . روناک حتی برای ازدواجشم از حضرت حافظ اجازه گرفت :) و هر چی گفت درست بود:53: |
اکنون ساعت 09:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |