![]() |
salam be hame baro bax khobe kermanshahi man taze omadam
ye khoshamad begin plz |
سلام به کرمانشاهیان گیان :53::53: |
مینا مینا مینا خانم مینا
من ؟! مادر شوهر به این خوبی! از آقا مهدی بپرس:p هر روز میام یزد ... فکر کردی چرا میام؟ خب میام عروسمو ببینم ;) خوبی گلم ؟طلاهات خوبن ؟چه قد پول داری؟جهیزیه ت تکمیل شده؟:41:آشپزی که بلدی ؟خونه داری؟مهمون داری؟کردا زیاد مهمونی میرن و مهمونی میدن خبر داری که البته من بیشتر علاقمندم برم خونه عروسم ..ننه:d زیادم تو زحمت نیفت عزیزم برنج ایرونی و روغن کرمونشاهی یا چلو کباب یا چلو گوشت اصلا دلم نمیخواد به خاطر من تو زحمت بیفتی سعی کن ولخرجی نکنی پولاتو بیار بده دست مادر شوهر جان;) آناهیتا گیان باران گیان مهبا گیان و همه دوستای گلم دوستتون دارم :53: انشاله رزیتا جون هم به زودی خوب میشه و از بودن در کنارش لذت میبریم:53: |
آقا مهدی معلوم نیست؟؟؟؟؟؟
هیچ کارخدا بی حکمت نیست اصلا من جسارت میکنم در حضور استادی چون شما عکس مکس بذارم:cool: خودم براتون وصفش میکنم یه حیاطه که رو شاخه های درختاش برف نشسته توضیحات بیشتر خواستین در خدمتم:d فرانک خانوم منم آی لاو یو فره فره از اینجا تا در خانه تان بوسسسسسسس :53::53: |
هیچ به فردا نیندیش فردا اندیشه ای برای خود دارد رنج هر روز برای ان روز کافیست
|
نقل قول:
hi welcome! welcome:) ظبق توصیه آقا مهدی فارسی مینویسیم. خوش آمدید. لطفا از تایپیک متون ادبی انگلیسی هم دیدن فرمایید منتظر همگی هستما:cool: |
زندگی مثل یه دیكته اس هی می نویسیم، هی غلط می نویسیم، هی پاك می كنیم دوباره هی می نویسیم، هی پاك می كنیم غافل از اینكه عزرائیل داد میزنه: برگه ها بالا
|
هر از گاهی دریا هوس میکنه به ساحل سری بزنه
براش مهم نیست ساحل دستشو میگیره یا نه مهم اثبات وفاداری دریاست |
کاش میشد در غروب آفتاب ، بی صدا با سایه ها کوچید و رفت . . .
|
ali reza جان خیلی خوش آمدی دوست عزیز :)
مطالبت خیلی قشنگه و بهتره اینه که تو قسمت ادبی باشه:53: |
اکنون ساعت 02:29 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |