آقا من خوبم
اشتباه کردم اصلا هیچیم نیست کی گفته من سرما خوردم؟ اما برا سوپ و چایی عسل پایم اساسی. دستت درد نکنه رزیتا خانم. شکوفه خانم دست شمام درد نکنه. فرانک خانم شما چیزی تجویز نمیکنی؟ مینا 110 ، شراره خانم، آقا مهدی، شروین و بقیه؟ اصلا تعارف نکنینا. من آماده آزمایشم. خلاصه با گرزم خواستین منو بزنین ببینین خوب میشم یا نه؟ |
آقا مجتبی من و رزیتا مادرانه وارد عمل میشیم |
اقا مجتب من تنها چیزی که واستون تجویز میکنم استراحت و لیمو شیرین و پرتقال هست.:)
مامان فرانک اذیتم کردن ..بیا دعواشون کن :p |
اوهههههههههههههههههههههههههههه ههههههه |
بهتر شدین اقا مجتبی؟
من دیر رسدم دیشب تو برفا عروسی بودم الان منم مریضم هر چی خوردین خوب بود به منم بدین مرسی اقا مهدی انتی ویروس نصب کنید در قهوه خونه من الوده شدم {جشن پتو}به یه ویروس مدل بالا |
یک فروند تصویه:d(تصفیه) هوا خریدم در حد لالیگا;) |
اخیش خوب مرسی اقا مهدی:cool:
پس با خیال راحت عطسه میکنم{قیژه} apshooooooooooooooooooooo |
سلام
دست همگی درد نکنه. خداروشکر بهترم. تقریبا خوب شدم. شراره خانم خوباش اون گرز با اون سوزن با اون قرصه که نمیدونم چی بود.فکر کنم قرص معده بود:o اونارو بخوری خوب میشی. چیزای دیگه نخوریا. |
نقل قول:
|
مجتب جان خوشحالیم که در صحت و سلامت بسر میبرید :) |
اکنون ساعت 11:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |